Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Ha csak ezen múlik a jövő évi szerencsénk, hát legyen!

2 Likes
1 Likes

:birthday:

2 Likes

Nem is rossz évkezdés!
Aki ebben a házban él, annak biztosított a napi mozgásigénye…:heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign:

1 Likes

Jók a légi felvételek, érdekesek a szögek (nekem, laikusnak) és különösen tetszett a modern üvegpalotában tükröződő Bazilika (?). Meg ahogy a pályaudvarra be lehet látni fentről.
Amúgy elég realista és ez is tetszik, nem nyálas. Mondjunk hang nélkül néztem, melóban :wink:

1 Likes

Hú, ezt én is pont tegnap megtaláltam! Őszintén szólva megdöbbentem, micsoda ízléstelenség, pedig biztos nem két fillér volt… Persze ízlések és pofonok… az előző házuk sem volt semmi… annál azért látszik, hogy itt jóval minőségibb alapanyagokat használtak fel a belső térben, mint az előző rózsaszín gipszkarton álomban :stuck_out_tongue:
A medence tényleg ütős, szívesen elfogadnám!

1 Likes

Hogy hol nézted??:sweat_smile:
Én egy dolgot hiányoltam belőle, egyébként nagyon szuper - a belvárosban tobzódó fiatalokat, na nem a randalírozó angolokra gondoltam.

1 Likes

Hát igen, nem ma épült házról van szó. Monumentális, otthonosnak semmiképpen nem mondanám. És az is igaz, hogy ennyi pénzért mást, modernebbet választottam volna.

2 Likes
1 Likes

Szegények, vajon hogy élték meg? En jót nevettem, de a helyükben vörös fejjel süllyedtem volna el.

Uh, ez így összeírva borzalmas!

Így igaz, jó, hogy nem akkor éltünk! :worried::see_no_evil:

1 Likes

Nekem meg volt, pedig nem is olvastam a cikket:D

1 Likes
1 Likes

20 árnyalatban érhető el az új EL alapozó

4 Likes

Erre nagyon kíváncsi leszek!

1 Likes

https://www.facebook.com/search/top/?q=nemluxustaska&epa=SEARCH_BOX

Egy “témába vágó” lehetőség az adakozásra január folyamán :slight_smile: