Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

1 Likes

https://magazin.kremmania.hu/2019/12/13/beauty-ajandekcsomagok-karacsonyra/?fbclid=IwAR2KxEPMOMb2L9qhvNVmni5fkT37g9HOZmkN6hMbtLzfK0c29R0O6rVARiM

Kis Karácsony :alarm_clock::christmas_tree:

1 Likes

:christmas_tree::heart::musical_score:

Természetesen a többség nagyon szép smink nélkül is, de azért van 1-2 versenyző, akin meglepődtem.

1 Likes

Szerintetek ezek közül van jó ötlet? :smiley:
https://youtu.be/206t7oEvsy0

Megnéztem kb. az első négyet, de borzasztó volt. Nem is vagyok kíváncsi a többire. Nem tudom ki csinál ilyeneket.

1 Likes

Az első gondolatom, ahogy néztem, az volt, hogy “Úristen, ki csinál ilyen hülyeségeket?”
Aztán amikor azt javasolta, hogy a forró hajvasalóba tekerjek törölközőt, és hagyjam ott 5 percig, a maradék türelmem is elveszett.

1 Likes

Nem bírtam végignézni, ott kiborultam, amikor a csészére kente a rúzst… de hát pontosan ugyanannyi idő/energia/mana/bármi lenne a SZÁJÁRA kenni a csésze helyett…

2 Likes

Egyik-másik nem akkora hülyeség. Az ételfesték-ajaktintát még használtam is, és mondhatni működik is (mondjuk nem olyan tartós, mint egy valódi ajaktinta). A soap brows meg régi technika, ha jól tudom. A reggeli szem alatti táskákra ajánlott fagyasztott aloe zselé is működhet, hisz ez is hideg. Jó, ezek már nagyon a vége felé vannak… De azt tanúsítom, hogy a videó min 90%-a baromság habbal. Az összes 5-min videók és klónjaik ilyenek.

2 Likes

Csak arra voltam kiváncsi van-e használható ötlet benne :D. Mert én is csak így néztem, hogy mi van :rofl::rofl:.

Én is addig néztem :smiley:

1 Likes

Csodálatos világ :eye:

1 Likes

Még a legnagyobb karácsonyi “hajtás” előtt jól jöhet. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hát érdekes hozzáállás, de ingerem támadf megírni az ellenkezőjét, vagyis hogyan kezeljük a nőket. Menjenek a férfiak is Nő-tudomány tanfolyamra! :stuck_out_tongue:

3 Likes

Én voltam a szelídítés tanfolyamon, és nagyon tetszett. Persze mindennel nem értettem egyet, de sokszor éreztem olyan igazi, homlokra csapós “hát ezért volt” érzést.
Egyébként Gyula mondta is, hogy a férfiaknak is kellene ilyen tanfolyam, de úgyse mennének el. :smiley:

3 Likes

Attól tartok én is, h n mennének el a férfiak :joy:

de konkrétan minden sorban ott van a nőies vagy a nőiesség szó… hát mi ez, SEO-cikk? xD

1 Likes

Mi az a SEO? :smiley:

Azért van jelen a nőiesség, mert a tanfolyamon is erről van leginkább szó. Megérteni a férfiak gondolkodását, és nőként válaszolni rá.
Manapság ez már nem könnyű, hiszen egyenjogúságért küzdünk, egyenjogúságot akarunk (én is). Csak nem mindegy, hogy hogyan, mert sajnos elkezdtük “kiherélni” a férfiakat.
Manapság már cikk születik arról, hogy előre engedni a nőket az vajon udvariasság, vagy szexizmus?

Huhh, nagyon összetett téma ez, nem egyszerű. Pl. én tudom, hogy mint ember, ugyanannyit érek nőként, mint egy férfi. Elvárom, hogy ezzel más is tisztában legyen. Ugyanakkor jól esik nőnapon a virág, az apró gesztusok (hogy előre enged egy férfi a buszon, stb.), viszont ezek meg mégiscsak a nőiségemnek szólnak. Vajon lehetünk-e úgy egyenjogúak, hogy közben mégis nők maradunk?
Nem könnyű téma.

1 Likes