Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

https://index.hu/gazdasag/2019/12/03/hamis_parfum_vercage/amp

1 Likes

Egyszer rendeltünk netről, vagy tíz éve, jobb minőségű, de kamu parfüm volt. Írtam a shopnak, jött a hibák előfordulhatnak blabla, azóta csak Douglas…de a pénzt visszaadták. :roll_eyes:

1 Likes

Ezekről a dobozokról legalább üvölt, hogy valamire hasonlítani akaró dolog, de a nagyobb baj az, amikor valaki netes helyről eredeti helyett kap hamisítványt, az eredetivel “megegyező” kiszerelésben.
Az a baj, hogy ma már mindent hamisítanak! :grimacing:

Van üzletük is, ha éppen a Mária utca - Üllői u. sarkán jársz, ki is próbálhatod. Rengeteg termékük van…:money_mouth_face:

1 Likes

Igen, erről tényleg ordít, hogy nem eredeti.

Ügyes, vagy inkább: nagy a világ állatkertje?

2 Likes

Mielőtt elolvasnám, azt mondom nagy az a kert :joy:

3 Likes

Elolvastam és most is fenntartom az előző gondolatot és azt is, hogy lehet, hogy ez művészet, de ezt már nem értem. Sok minden tetszik, ami másnak nem és túl modernnek mondott és egy szemétkupacban is látok művészetet, de ez…talán csak öreg vagyok hozzá :stuck_out_tongue:

3 Likes

Nem hiszem, hogy túl öreg vagy hozzá. Akkor én is az lennék. :smiley:

1 Likes

:santa: már elindult…

4 Likes

A 2020-as év színe:

Screenshot_20191205_233507

8 Likes

Talán a 30-as évek végén tartók is hallotak róla, olvastak tőle.

3 Likes

Közben kijött egy újabb poszt is, Sal Endre és az Újságmúzeum rajongói egy délután alatt már is 50 könyvet vettek tőle :blush:.

3 Likes
1 Likes

De jóóó :heart::heart::heart:

1 Likes

Én egyáltalán nem ismerem, de olyan szívszorító. :frowning: Örülök, hogy a Facebook poszt hatására ennyien kimentek hozzá!

2 Likes

Wow! Akkor mi előre eltaláltuk az új hálószobánkkal! Látó vagyok :DDD

4 Likes

Idén újra megnyílt a szavazás a Fragranticán! Illatmániásoknak kötelező :slight_smile:

3 Likes

https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Zeml%C3%A9nyi_Zolt%C3%A1n
Itt van róla némi infó. Egy hős volt nekünk. Nem nagyon osztotta meg senki a hasonló történetét akkoriban.

1 Likes

Nah, erre ráéreztem. Nemrég vettem egy ilyen színű táskát eleve azzal a céllal, hogy jövőre, 40 fok felett kezdem viselni (amikor az én érzésem szerint a nyár kezdődik), sikerült egy ilyen színű cipő is, egy-két apróság is.