Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Mivel nemsokára aktuálissá válik, íme egy fenyőfa rendelő oldal. Az elmúlt három évben innen volt a fenyőfánk, idén is innen lesz, szóval merem ajánlani. :slightly_smiling_face:
Kisgyerekek mellett nálunk csak az élő fenyő jöhet szóba, de így legalább miattunk csak az az egy kerül kivágásra, amit utána feldíszítünk. (Sajnos csak Budapesten működik a dolog.)

https://www.fenyofa.com/

3 Likes

Érdekes egy cikk:
https://liluland.hu/arc/viragzik-sminkturizas-piaca-igy-vasarolj-okosan-profi-sminkes-szerint?survey_voted=1#survey

2 Likes

hétvégén megpróbálkozok vele :slight_smile:

6 Likes

Azt hiszem elmentem ezt a receptet, nekem minden jöhet ami csokis :slightly_smiling_face:

1 Likes

Hello! Nem akarok ünneprontó lenni, de inkább megosztom a saját negatív élményünket, mielőtt még többen koppannak…
Tavalyelőtt mi is megrendeltük a neten az etikus fánkat, kép alapján, csak nekünk, nincs pocsékolás, etikus vágás… Ehhez képest kiosztottak egy száraz kórót, soha olyan hamar nem hullott le fánk, biztos, hogy nem pár nappal azelőtt hozták el a faiskolából.
Etika ide vagy oda, én akkor megfogadtam, hogy még egyszer ilyen át****ásban nem veszek részt, maradnak a szép etikátlan fenyők. Nagyon illúzióromboló élmény volt, hogy még ilyen témában is csak lehúzzák az embert :frowning:

3 Likes

Innen vettétek?
Mi három éve ezektől vesszük, sosem volt ilyen problémánk.
De ha nem innen vettétek, akkor jó lenne tudni, hogy honnan? Nehogy belefusson valaki…

Igen, sajnos ők voltak azok.

Ó, hát ezt nagyon sajnálom! Kezdek aggódni… :roll_eyes:

2 Likes

Remélhetőleg el is ültetik azt a fát…

3 Likes

Még szerencse, hogy manapság nem kötelező a kiskosztüm (a legtöbb irodában). Megbolondulnék, ha szoknyában kellene rohangálnom reggel a téli hidegben vagy kénytelen lennék magammal vinni a benti ruhát és folyton átöltözni.

4 Likes

Manapság én is sokkal inkább vagyok nadrágos, mint szoknyás - sokkal kényelmesebb megoldás.
Valaha pedig a kiskosztümösök táborát gyarapítottam, de most meg kellene magamat erőszakolnom, úgy érzem, hogy újra visszaszokjak. Bár, van az a pénz, mint tudjuk…:smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

A pénzes résszel egyet értek :wink:

2 Likes
2 Likes

Nem tudom, szerepelt-e már itt, de a Netflixen van egy dokumentum- sorozat, Broken néven fut, és az első epizód a felgyorsuló és átalakuló szépségipar témáját boncolgatja. Szó esik benne pl a Colourpopról, de ami engem igazán felzaklatott, a hamisított termékekről is (meg az elrettentő következményeikről). Nyilván eddig is tisztában voltam vele, hogy mivel járnak és mibe kerülnek valójában pl ezek a filléres Kylie-hamisítványok, és mindig próbáltam ügyelni arra, hogy csak eredeti terméket vegyek, de azt hiszem, ezek után még alaposabban át kell gondolnom, hogy pontosan mit és kitől veszek meg, akár itt a piactéren is:((( Tudom, hogy ez egy nagyon kényes téma, és mindenféle rosszindulat nélkül mondom ezt, de sajnos azt hiszem, hogy itt is bele lehet futni hamis, de eredetiként feltüntetett áruba, hogy a Marketplace-ről meg a gardrobcsere.hu-ról már ne is beszéljünk. Lányok, Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezzel? pl mire garancia a sok pozitív vélemény egy eladóról? Nekem sok pozitív élmény után, éppen most sikerült belefutnom egy romlott/pancsolt parfüm fújósba egy igencsak pozitívra értékelt hölgynél. Most pedig épp függőben van egy vásárlásom, ahol kértem batch kódot, de a kód alapján nem találtam semmit a termékről az erre a célra kitalált keresőkben. Nem tudom, ez valóban azt jelenti-e, hogy hamis a termék, de a filmben látottak alapján inkább nem kockáztatok és megrendelem külföldről drágábban:(

4 Likes

Semmire nincs garancia. Akkor tudhatod biztosan, hogy valódi a termék, ha a számlát is tudja hozzá mellékelni az eladó, ez talán az egyetlen garancia, bár nyilván ez sem 100%-os, mert a számlán csak a termék neve áll, batch kód nem.

2 Likes

Amit egy krémmániásnak mindenképpen tudnia kell - mármint ha kávéfüggő is:

3 Likes

Tudom hogy ez webshop, de gyönyörűek a termékek :heart_eyes:, szeretnék majd valamit rendelni innen :).

https://bulgarianrose.hu/testapolas/ajandekcsomag

3 Likes

Az ingyenest vitatnám, szerintem bele van építve masszívan a szállás árba.
Én inkább az egész svédasztalos rendszert szüntetném meg. Durva látni, hogy az emberek többsége mindent a tányérjára pakol, púpozott tányérokat visznek az asztalhoz, hogy aztán a felét otthagyják. :roll_eyes:
Viszont az a la carte étkezéshez gondolom jóval több személyzet kell, mind a konyhán, mind a pincérek terén. Valószínűleg még mindig olcsóbb egy szállodának a pazarlás az ételekkel, mint a bérköltség.

1 Likes