Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Igazán gyönyörű lett!

1 Likes

Az az artdeco térelválasztó rács fantasztikusan tetszik. Nagyon szép a felújított épület.
De a Liget fáinak kivágása miatt haragszom. Rettenetes pusztítást csináltak az élővilágban politikai indokkal.

Ez abszolút igaz!

Annak viszont örülök, hogy újabban nagyon szépen, az épületek régi fényében történnek a felújítások, megőrizve őket az utókornak is.

1 Likes

Igen, ez mindenképp dicséretes. Tényleg szép munkák a felújítások.

https://www.travelo.hu/csaladbarat/20191004-magyarorszag-velem-sult-gesztenye-es-fesztival-hangulat-varja-a-hetvegen.html

1 Likes

Összefutott a nyál a számban :yum: :sweat_smile:

2 Likes

Engedjétek meg, hogy bemutassam az első szépségápolással kapcsolatos cikkem.

2 Likes

Ez a pasi ijesztően néz ki, és még csak nem is hasonlít Kenhez, a Ken babànak karcsú arca van, neki még széles kockafeje. Borzasztó szerencsétlen :roll_eyes::zipper_mouth_face:

… Ken izmos, ez a “férfi” nem az. Az arca borzalmas lett.

Ez a pasi olyan, mintha Ken karikatúrája lenne, kicsit puhosabb kivitelben. Kár volt :frowning:
Tavaly a Való Világban (tudom, szenny műsor és senki nem nézte :grin:) játékos volt Greg, a “magyar Ken baba”, most ne nézzetek hülyének de neki szép arca van. Oké, nem természetes, de a klasszikus baba-értelemben szép. És nagyon szépen sminkelt :slight_smile:

1 Likes

Ráadásul valaha egészen normálisan nézett ki…

Fiorentina kolléganőt régen láttam. Reméljük, minden rendben van vele.

4 Likes

Nagyon aranyos vagy, hogy hiányolsz :raising_hand_woman: jelentem igazoltan vagyok távol…
Ősszel mi mást is tehetnénk, engem is elért a költözés :house_with_garden:.
Hamarosan visszatérek, de most még ki sem látok még a dobozok közül.
Ne költözzetek, csak ennyit mondhatok. Viszont ha mégis, forduljatok hozzám bizalommal, vannak tuti tippjeim!

7 Likes

Hjjajj, költözés! Kívánom, hogy mielőbb a végére érj.
(Mi áprilisban költöztünk és elmondhatatlanul utáltuk.)

1 Likes

Én mindig elképedek rajta. :rofl: Van YT videó is, ahol énekel. Zseniális…de miből finanszírozza mindezt? Erről mintha még nem olvastam volna.

A másik kedvencem Martina Big, bár ő már más néven nyomul. :smiley:

Énekel is? Ajjaj, nem biztos hogy hallani szeretném :joy::joy: Martina Bigre rákerestem, te atya ég… Elakadt a szavam is, ez borzasztó :joy::joy::joy:

1 Likes

https://www.origo.hu/itthon/20191014-hamis-parfum-lengyel-kisteherauto.html

1 Likes

Egy pszichomókus jobb döntés lett volna.
Mennyire pénzéhes lehet egy orvos, aki képes egy pszichés beteget támogatni az ámokfutásában.

1 Likes