Igazán gyönyörű lett!
Az az artdeco térelválasztó rács fantasztikusan tetszik. Nagyon szép a felújított épület.
De a Liget fáinak kivágása miatt haragszom. Rettenetes pusztítást csináltak az élővilágban politikai indokkal.
Ez abszolút igaz!
Annak viszont örülök, hogy újabban nagyon szépen, az épületek régi fényében történnek a felújítások, megőrizve őket az utókornak is.
Igen, ez mindenképp dicséretes. Tényleg szép munkák a felújítások.
Összefutott a nyál a számban

Engedjétek meg, hogy bemutassam az első szépségápolással kapcsolatos cikkem.
Ez a pasi ijesztően néz ki, és még csak nem is hasonlít Kenhez, a Ken babànak karcsú arca van, neki még széles kockafeje. Borzasztó szerencsétlen 

… Ken izmos, ez a “férfi” nem az. Az arca borzalmas lett.
Ez a pasi olyan, mintha Ken karikatúrája lenne, kicsit puhosabb kivitelben. Kár volt 
Tavaly a Való Világban (tudom, szenny műsor és senki nem nézte
) játékos volt Greg, a “magyar Ken baba”, most ne nézzetek hülyének de neki szép arca van. Oké, nem természetes, de a klasszikus baba-értelemben szép. És nagyon szépen sminkelt 
Ráadásul valaha egészen normálisan nézett ki…
Fiorentina kolléganőt régen láttam. Reméljük, minden rendben van vele.
Nagyon aranyos vagy, hogy hiányolsz
jelentem igazoltan vagyok távol…
Ősszel mi mást is tehetnénk, engem is elért a költözés
.
Hamarosan visszatérek, de most még ki sem látok még a dobozok közül.
Ne költözzetek, csak ennyit mondhatok. Viszont ha mégis, forduljatok hozzám bizalommal, vannak tuti tippjeim!
Hjjajj, költözés! Kívánom, hogy mielőbb a végére érj.
(Mi áprilisban költöztünk és elmondhatatlanul utáltuk.)
Én mindig elképedek rajta.
Van YT videó is, ahol énekel. Zseniális…de miből finanszírozza mindezt? Erről mintha még nem olvastam volna.
A másik kedvencem Martina Big, bár ő már más néven nyomul. 
Énekel is? Ajjaj, nem biztos hogy hallani szeretném 
Martina Bigre rákerestem, te atya ég… Elakadt a szavam is, ez borzasztó 

Egy pszichomókus jobb döntés lett volna.
Mennyire pénzéhes lehet egy orvos, aki képes egy pszichés beteget támogatni az ámokfutásában.