Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Nekem is nagyon tetszik a konyha, bár max nyaralóba csináltatnék ilyen konyhát :D. Túl sok le nne a mindennapokban.

1 Likes
1 Likes
1 Likes

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/wissenundtechnik/lebensgefährlich-warum-du-keine-kinder-riegel-mehr-naschen-solltest/ar-AAHH9eu?ocid=spartanntp

A cikk alapjan a legtobb asvanyi olaj ebben a csokiban van. Regebben azt hittem max. az fenyeget, hogy kakaos tejbevono massza van a csomagolas alatt pl. mikulasoknal.

1 Likes

Imádom ezt a hajszínt, nőies, gyönyörű. Egyszer be is festtettem ilyenre. Sajnos az első mosásig volt csak ilyen. Utána bármit is tettem rá, csak kopott, fakult. Egy hónap után megszabadultam tőle. Ez az a hajszín, ami csak akkor szép hosszú hajon, ha igazán fényes és vibrálóan élénk. Egyszer még biztosan kedvet kapok hozzá.

2 Likes

Nekem is volt ilyesmi vörös, de valahogy nem volt ilyen szép élettel teli és persze rohamosan kopott is a szőke hajamról. Annyi színem volt már de mindig újra és újra visszatértem a szőkéhez, mindig ráébredtek hogy az vagyok igazán én. Csak néha úgy váltana az ember…de aztán a fotókat visszanézve valahogy sosem tűnt valami jó ötletnek a más hajszín :joy:

2 Likes

Nekem is mindig tetszett a vörös, de sajnos nem állna jól. Ha eljutok fodrászhoz, megkérdezem, hogy csempészhetünk-e bele eperbarnát, azt talán még elbírja a fejem.

1 Likes
1 Likes

Egyik kedvenc cikkem Romy-ról tegnap lett volna a 81. szülinapja :disappointed_relieved::heart_eyes:

1 Likes
1 Likes
1 Likes

Ez a Dr. nagyon szimpatikusan áll hozzá az öregedéshez és a nőkhöz.

Kedvem támadt hajat vágatni:
https://gumicukor.cafeblog.hu/2018/10/19/mikor-a-fodrasz-radikalisan-atalakit-elotte-utana-fotok-a-nagy-valtozasokrol/

1 Likes

Sok-sok évvel ezelőtt hátközépig érő, kissé hullámos (régebbi dauer eredményeként), barna hajam volt.
Emlékszem, egy péntek délután ültem a metrón, a szemben lévő ablakban megláttam magam, és arra gondoltam, hogy ez így mennyire szörnyen unalmas. Másnap bementem az egyik Klier fodrászatba, és vállig érő vörös lett a hajam, ráadásul egyenes, mert a dauerolt rész mind le lett vágva.
Vasárnap volt egy céges rendezvényünk, külső helyszínen. Amikor a főnököm megérkezett, éppen háttal álltam neki, és el nem tudta képzelni, ki az az idegen nő, céges pólóban. :smiley:

Ha jól emlékszem, azóta sem volt dauer a hajamban.

4 Likes