Nekem is nagyon tetszik a konyha, bár max nyaralóba csináltatnék ilyen konyhát :D. Túl sok le nne a mindennapokban.
A cikk alapjan a legtobb asvanyi olaj ebben a csokiban van. Regebben azt hittem max. az fenyeget, hogy kakaos tejbevono massza van a csomagolas alatt pl. mikulasoknal.
Imádom ezt a hajszínt, nőies, gyönyörű. Egyszer be is festtettem ilyenre. Sajnos az első mosásig volt csak ilyen. Utána bármit is tettem rá, csak kopott, fakult. Egy hónap után megszabadultam tőle. Ez az a hajszín, ami csak akkor szép hosszú hajon, ha igazán fényes és vibrálóan élénk. Egyszer még biztosan kedvet kapok hozzá.
Nekem is volt ilyesmi vörös, de valahogy nem volt ilyen szép élettel teli és persze rohamosan kopott is a szőke hajamról. Annyi színem volt már de mindig újra és újra visszatértem a szőkéhez, mindig ráébredtek hogy az vagyok igazán én. Csak néha úgy váltana az ember…de aztán a fotókat visszanézve valahogy sosem tűnt valami jó ötletnek a más hajszín 
Nekem is mindig tetszett a vörös, de sajnos nem állna jól. Ha eljutok fodrászhoz, megkérdezem, hogy csempészhetünk-e bele eperbarnát, azt talán még elbírja a fejem.
Egyik kedvenc cikkem Romy-ról tegnap lett volna a 81. szülinapja 

Ez a Dr. nagyon szimpatikusan áll hozzá az öregedéshez és a nőkhöz.
Kedvem támadt hajat vágatni:
https://gumicukor.cafeblog.hu/2018/10/19/mikor-a-fodrasz-radikalisan-atalakit-elotte-utana-fotok-a-nagy-valtozasokrol/
Sok-sok évvel ezelőtt hátközépig érő, kissé hullámos (régebbi dauer eredményeként), barna hajam volt.
Emlékszem, egy péntek délután ültem a metrón, a szemben lévő ablakban megláttam magam, és arra gondoltam, hogy ez így mennyire szörnyen unalmas. Másnap bementem az egyik Klier fodrászatba, és vállig érő vörös lett a hajam, ráadásul egyenes, mert a dauerolt rész mind le lett vágva.
Vasárnap volt egy céges rendezvényünk, külső helyszínen. Amikor a főnököm megérkezett, éppen háttal álltam neki, és el nem tudta képzelni, ki az az idegen nő, céges pólóban. 
Ha jól emlékszem, azóta sem volt dauer a hajamban.