Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Valahol a legtöbb plasztika pszichés zavar miatt van (önértékelési zavar, kisebbségi komplexus, hibás önkép, idő múlásától való félelem, stb.). Sokan műttetnek ilyenek miatt nagyobb mellet, kisebb orrot, csontos állat, kerekebb feneket, stb. Ebből él a plasztikai orvostudomány. Önmagában az esztétikai műtétek nem visznek elég pénzt, mert azok nagyrésze támogatva van plusz jóval olcsóbb is (pl. baleset miatt elferdült orr)

Ez a nő elvileg nincs megműtve

Csak a szája, szemhéja és egyéb testrészei. A melle igazi még. Egyáltalán nem babás az alkata alapból. Remélem kinövi idővel. Mi lett volna ha nem viszik Disneylandbe? Rajzfilmfigurának öltözik/operáltatja magát?

2 Likes

Még lehet később ráébred, hogy nem hasonlít Barbira, de Minnie még lehet :smiley:

1 Likes

Egy kis keddi hangulatjavító. :wink:

5 Likes

Anyám borogass!!! :rofl::rofl::rofl:

https://magazin.kremmania.hu/2019/10/16/puncimaszk-fatyolmaszk-szemeremdombra/

5 Likes

Itt a Brexit!

https://www.kikoltoztunk.hu/brexit-tulelokeszlet/?utm_source=urban%3Aeve+h%C3%ADrlev%C3%A9l&utm_campaign=3c397500db-EMAIL_CAMPAIGN_20191015-sutotokkremleves-angl&utm_medium=email&utm_term=0_4ba8806312-3c397500db-294797665

Múltkor dmben popsira való cuccokat láttam :smiley:

2 Likes

Téged érdekel mi van az általad használt arcápolási termékekben? Tudod mi az az EWG kockázat? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozik az új bejegyzésem. Engem sosem érdekelt a kémia, de ha így tanítottak volna a suliban tuti jobban megfognak. A másik téma, amiről olvashatsz a blogon, a tudatosság. Szerintem a lényege a tudás és a tájékozódás, ráadásul számomra biztonságérzetet ad,ha ismerem a világot magam körül. Ha tudás alapján döntök, akkor kevésbé vagyok befolyásolható,és manipulálható. Itt hívom fel a figyelmed, hogy ez egy reklámposzt, és mivel sokszor felmerül az online reklàmozáshoz kapcsolódó felelősség, én új vonalat szeretnék képviselni: a tudás alapú tájékoztatást.

7 Likes

Imádom az ilyen sztorikat. :star_struck:

1 Likes

Milyen szép dolog ez:

3 Likes
2 Likes

Szia @Fiorentina :clap:, már többen is hiányoltunk :star_struck:!

2 Likes

A babásoknak… .

Kisfilm a ruhaújrahasznosításról, az indiaiak tapasztalatairól, gondolatairől a témával kapcsolatban.
1 Likes
1 Likes

Nem tudom hogy kerül ennyibe a ruhája, nem tűnt nagy számnak, kicsit fura a bevásàrlós képe is, nem olyan animés rajta.

Számomra ő is ugyanolyan érthetetlen, mint a sok plasztikai műtétet bevállalók. A sminkje viszont tényleg sokat dob rajta.

1 Likes