Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Neeee :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: tudom, csúnya dolog kinevetni, de akkor is

2 Likes

Baromi fontos dolgokról beszélnek. Ajánlom nőknek, férfiaknak egyaránt.

https://www.youtube.com/watch?v=1eNIcm4fus4

Nem is tudtam, hogy a Zalando megvette az About You-t.

1 Likes

Huh, mennyien maradnak munka nélkül! Az a minimum, h felajánlja a cég, h elhelyezi őket. Bár ez is édeskevés.

Tudom, hogy óriási papírpazarlás volt, de én úgy szerettem az IKEA katalógusokat nézegetni!

2 Likes

Én is szerettem ifjabb koromban többször átlapozni és álmodozni :grinning:

1 Likes

És össze lehetett hasonlítani az árakat is. :grinning:

1 Likes

Benne maradt az illata az orromban :slight_smile:

2 Likes

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

1 Likes

Nekem sok micellás víz vagy a szememet akarta kimarni a helyéről, vagy az arcbőrömet is irritálta, de a Bioderma Sensibio, amelyet allergizálónak minősítettek, soha. Jóformán ez az egyetlen, amit bátran pacsmagolhatok magamra.
Szerintem az egyéni érzékenység miatt bármi irritálhatja bárki bőrét. Lehet, hogy nincs igazam, csak a töméntelen riogatás és rengeteg ellentmondás tesz már érzéketlenné.

5 Likes

Nekem is a Bioderma sensibio volt a legjobb, most a niveáét használom ,az olajos verziòkat, azok sem bántják a szemem sem. A hormonjaim össze- vissza a változókot miatt, " szaporodást nem tervezek így a szaporodásgátló sem lehet gond; :rofl::rofl::rofl::rofl:, 50 felett már a bőröm mutatja meg, hogy mi a jó; ha nem csíp, nem pattog ki vagy pirosodik be, azt fogom használni, legyen az egy aldis vagy dm- es krém, nem érdekel. Régebben - 20 éve néztem minden " Stiftung Warentest" kiadást, és azt a baba fürdetőt, fogkrémet, pelust vettem, ami ott a legjobb rákkeltő anyagok nélküli volt.
Mára maradt a sensitiv, parfümmentes, és ami bevált. Nem stresszelek ezen többé.

5 Likes

Nekem is kicsit ilyen “fear mongering” jellege van a cikknek. Azért az EU-ban szerintem elég szigorúak az előírások, ezeket a tartósítószereket csak megengedett koncentrációban tehetik a termékekbe. Egyéni allergia meg szinte bármire előfordulhat, az úgynevezett “zöld” meg “clean” összetevőkre is.
Mondjuk a cyclopentasiloxane-t elég erősen korlátozták:

Nekem elég érzékeny bőröm van, szinte minden arctisztító szárítja, és pont a micellás vízek váltak be :woman_shrugging:

4 Likes

“a smink + sminklemosó kombinált használata növelheti a vegyi anyagokkal való érintkezés mértékét”…
🤦🤦
Thank you, captain obvious!

2 Likes

Amúgy jelenleg pont a cikkben szereplő Nivea micellás vizet használom. Hát nem fogom kidobni. :grinning:

4 Likes

Még nem mállott le cafatokban az arcod? Nem is értem.:face_with_monocle:

3 Likes

De végül is a víz is egy “vegyi anyag” :thinking:

1 Likes
1 Likes

Van egy olyan érzésem, hogy ez is egy ijesztgetős könyv lehet :slightly_smiling_face: :scream:

https://www.libri.hu/konyv/szasz_mate.a-szepsegapolas-sotet-titkai.html

1 Likes