Neeee 

tudom, csúnya dolog kinevetni, de akkor is
Baromi fontos dolgokról beszélnek. Ajánlom nőknek, férfiaknak egyaránt.
Nem is tudtam, hogy a Zalando megvette az About You-t.
Huh, mennyien maradnak munka nélkül! Az a minimum, h felajánlja a cég, h elhelyezi őket. Bár ez is édeskevés.
Tudom, hogy óriási papírpazarlás volt, de én úgy szerettem az IKEA katalógusokat nézegetni!
Én is szerettem ifjabb koromban többször átlapozni és álmodozni 
És össze lehetett hasonlítani az árakat is. 
Benne maradt az illata az orromban 
This post was flagged by the community and is temporarily hidden.
Nekem sok micellás víz vagy a szememet akarta kimarni a helyéről, vagy az arcbőrömet is irritálta, de a Bioderma Sensibio, amelyet allergizálónak minősítettek, soha. Jóformán ez az egyetlen, amit bátran pacsmagolhatok magamra.
Szerintem az egyéni érzékenység miatt bármi irritálhatja bárki bőrét. Lehet, hogy nincs igazam, csak a töméntelen riogatás és rengeteg ellentmondás tesz már érzéketlenné.
Nekem is a Bioderma sensibio volt a legjobb, most a niveáét használom ,az olajos verziòkat, azok sem bántják a szemem sem. A hormonjaim össze- vissza a változókot miatt, " szaporodást nem tervezek így a szaporodásgátló sem lehet gond; 

, 50 felett már a bőröm mutatja meg, hogy mi a jó; ha nem csíp, nem pattog ki vagy pirosodik be, azt fogom használni, legyen az egy aldis vagy dm- es krém, nem érdekel. Régebben - 20 éve néztem minden " Stiftung Warentest" kiadást, és azt a baba fürdetőt, fogkrémet, pelust vettem, ami ott a legjobb rákkeltő anyagok nélküli volt.
Mára maradt a sensitiv, parfümmentes, és ami bevált. Nem stresszelek ezen többé.
Nekem is kicsit ilyen “fear mongering” jellege van a cikknek. Azért az EU-ban szerintem elég szigorúak az előírások, ezeket a tartósítószereket csak megengedett koncentrációban tehetik a termékekbe. Egyéni allergia meg szinte bármire előfordulhat, az úgynevezett “zöld” meg “clean” összetevőkre is.
Mondjuk a cyclopentasiloxane-t elég erősen korlátozták:
Nekem elég érzékeny bőröm van, szinte minden arctisztító szárítja, és pont a micellás vízek váltak be 
“a smink + sminklemosó kombinált használata növelheti a vegyi anyagokkal való érintkezés mértékét”…
🤦🤦
Thank you, captain obvious!
Amúgy jelenleg pont a cikkben szereplő Nivea micellás vizet használom. Hát nem fogom kidobni. 
Még nem mállott le cafatokban az arcod? Nem is értem.
De végül is a víz is egy “vegyi anyag” 
Van egy olyan érzésem, hogy ez is egy ijesztgetős könyv lehet

https://www.libri.hu/konyv/szasz_mate.a-szepsegapolas-sotet-titkai.html