Ukrán gyerekek mo-i nyaralását lehet támogatni.
Nagyon durva, szegény lány! 
Én is nagyon sajnálom, borzalmas fájdalmai lehettek. Nem tudok amellett elmenni, hogy 2025- ben hogyhogy nem tájékozódik arról, hogy hova megy?
Nem tudta máshol mennyibe kerül? Ugyan már, 2 kattintás egy árlista.
Remélem megbüntetik azt aki csinálta és sok helyre eljut a sztori, hogy akik hasonlóképpen vannak, azok ne futhassanak bele ilyenbe.
Tegnap olvastam én is, teljesen elképedtem. Én egyébként nem tudtam, hogy itthon ehhez orvosi végzettség kell, de maximálisan egyetértek. Az anatómiai ismeretek elengedhetetlenek, és ezt biztosan be lehetne építeni egy megfelelő képzésbe is, nem feltétlenül kell egy orvosi diploma hozzá, de amíg ilyenek előfordulnak itthon, addig csak maradjon meg ez a szabály. Borzasztó, hogy nem egyedi az esete, szegény egész életében járhat a plasztikai sebészekhez, ha ki akar nézni valahogy. Egy kis ajakfeltöltéssel indult… Ezt mutogatnám amúgy az összes tizenévesnek, akik azt hiszik, ettől kapnak önbizalmat. Kockázat, nem kicsi, nagyon nem mindegy, kihez fordul, és tájékozódni kell, tájékozódni, tájékozódni. Baromi fontos.
Nagyon büszke vagyok 
(A környékről származom, és szerintem egyébként is az ország egyik legjobb cukrászdája.)
Kóstoltátok?
Nekem nem ízlett 
Szerintem
A sima dobosorta se volt kedvencem, pont a vajas krém miatt, de ez csak csicsásabban néz ki és van benne meggy… Jó, mondjuk az országtorták ritkán voltak jók. A Budapest torta viszont isteni volt.
Persze. 
Nekem az a bajom, hogy eleve nem szeretem a csokis tortákat gyümölccsel. De még úgy sem, hogy mondjuk kakaós a piskóta, azon valami krém és azon gyümölcs. Ez alól csak a feketeerdő a kivétel. Ha ezt nem számolom bele, akkor ízlett volna.
Tegyem hozzá, hogy szerintem ennél különösen nem volt mindegy, hogy hol kóstolta az ember, mert amiket a neten láttam, azok már a kép alapján sem voltak az eredetivel köszönő viszonyban.
Ahogy olvastam, eléggé vegyesek a vélemények, az meg különösen szerencsétlen körülmény, hogy a feladat a Dobos torta újragondolása volt.
Volt aki amiatt panaszkodott, hogy miért kell megváltoztatni, ami tökéletes? Dehát ez volt a feladat…
Volt aki azért, hogy dehát ez nem is olyan, mint a Dobos, hiszen abban nincs is gyümölcs. Viszont kötelező volt valamit belerakni.
Egy érdekes beszélgetés Háda Györggyel, érdemes rászánni az időt.
Külön kiemelem a műsorvezetőket, akik hagyják, hogy végigmondja, amit szeretne, nem vágnak folyton a szavába, maximum visszaterelik, ha elkalandozik. De még azt is hagyják, hogy végigmondja.
Ahol Trump feltűnik, ott a tények szoktak szabadságra menni 
Csak elijesztésnek tették oda, clickbait, de nincs a videóban. Számos otthon is kapható márka viszont igen.
Jó tudni. Nov. 1-én leállás az ügyintézésben:
Pàr éve az ezüst vagy aranykolloid nem mindenre / minden ellen is jó csodaszer volt?
De, az ezüst kolloid még vámpírok ellen is hatásos 
Amíg valaki annyit nem szedte, hogy bekékült tőle…