Mi pont a Blahán szálltunk buszra 18:00 körül amikor elvileg a legjobban lehetett volna látni, de persze ott semmi nem látszódott, 19:00 körül szintén semmi, pedig akkor már a külvárosban voltunk ahol sok irányban jól lehetett látni az eget. A cikket meg csak jóval később olvastam, és erősen bántam, hogy nem sikerült egy ilyen csodát elcsípni. Régi álmom sarki fényt látni, erre most itthonról is lehetett volna.
Életem szerelme úgy rontott be a lakásba, és tépte fel a redőnyt, hogy most azonnal ki kell néznem, azt hittem, baj van. A lakásból nem láttam, de kimentem a teraszra, akkor már igen. Csodálatos látvány volt, én már csak a végét láttam, picit keresni kellett. Soha nem hittem volna, hogy a saját házunk teraszáról látok ilyesmit, nekem nagy élmény volt. Pedig nem volt olyan erőteljes, mint a fotókon (ezek csalókák, párom is lefotózta, azon iszonyatosan erősen látszik, de mondta is, hogy nem volt annyira látványos).
Láttam , láttam , láttammmmm!
Olyan fura volt, mondom My Little Pony színű az ég de érdekes.
Kicsit tátottam a szám, de nem gondoltam volna, hogy azt látom amit.
Köszi az infót ez aztán feldobta a napomat
Ismerősök fotóit láttam és bánom, hogy lemaradtam Sajnos, pont a színház előtti szépítő alvás elvitte a lehetőségemet
Reggelente, mikor szép az idő, látom őket, igaz nem a tóparton, de a város felett. Nekem ez jelenti az őszt, mikor meghallom az első ludakat. Imádom a szülővárosomat
Nem csodálom, hogy imádod, csodás hely lehet
Egyébként ha van lehetőségetek, bárkinek szívesen ajánlom ilyenkor a tavat. Amúgy is szép, de a sok lúddal még különlegesebb
Naaaagyon régen jártam ott, gyerek voltam szinte, alig emlékszem.
Éppen fűzöm a családot, hogy menjünk
Sok változás nem történt az elmúlt években. Maximum annyi, hogyha jó az idő, akkor rengetegen vannak a városban
A család digi kiadásai nálunk: kábel tv előfizetés, internet. A férjem nem tudom mire költ egyedül Nekem egy alkalmazás van, amit évente fizetek és kibírható ára van, illetve régebben a gyerkőcnek voltak online vásárolt játékai, amiket szintén én fizettem (ma már drágább dolog a videojátéka, mert eszközökre kell vásárolni fizikai adathordozókon és persze a legújabb kell mindig). Tudtommal más nincs
De érdekes , ilyenen nem szoktam gondolkozni.
Nálam is kábel tv és net előfizetés, mobiltelefonra korlátlan adat csomag és egy Netflix előfizu van.
Nekem semmi. Internetet fizetek, de az rezsi, a netflixet meg lemondtam… pedig célkorosztály lennék
Ja, a telóm meg feltöltőkártyás. Elszaladt felettem az idő
Nálunk disney plus, internet, mobil előfizetés, és itt megállt. Youtube premium, hbo van barátoktól megosztásban (cserébe disney-ért). Ha akarnánk, lehetne Netflix is.
A tv az, ami soha semmi esetre nincs és nem is lesz. Nincs rá igényünk. Ha az kell, hogy szóljon valami, zenét teszünk be. De azért ez ritka, nincs igényünk a háttérzajra. Ha nézni akarunk valamit, ott a disney és az hbo.
A tv hiánya miatt irigyellek. Nálunk van, de csak férj nézi, illetve én, ha rajzfilmhez van kedvem, amit persze a neten is nézhetnék Nekem sem hiányozna. Anno a hálószobában volt, aztán költöztünk és annyit sikerült elérni, hogy a nappaliban legyen az eszköz. Aludhatok villódzás nálkül, ha neki tv-zni van kedve
Nálunk sincs tv és nem hiányzik! Ha hétvégén szüleinknél vagyunk és este megy a tv, idegbajt kapunk a sok reklámtól. Ilyenkor jön a lobbi, hogy nézzünk szét a streamingeken. Nálunk két streaming előfizetés van: netflix és hbo, ezen kívül internet és mobilelőfizetés. Érdekes, hogy mindig visszanyúlunk a netflixhez, szóval az hbo helyett gondolkodunk a disneyn. Amit szeretek és ingyenes dolog az a spotify podcast csatornája, vagyis az internetért fizetek persze, de ha külön fizetős lenne akkor fizetnék érte. Otthoni pakolászás/ házimunka alatt mindig megy a fülemben valami beszélgetős műsor.
Ez most nagyon üdítően hatott rám!
Persze van jópár cucc, amit rögtön kidobnék, de ez a fekete-fehér-narancs színvilág, az art deco hangulat és a sok sok európai elem nagyon bejön Meg amúgy is, mennyire jó már belesni Ru Paul otthonába!
Tényleg gyönyörű és stílusos! A padló (is) milyen szép!
Gondolom a felét se láttuk a kastélyocskának.
Nem ismertem meg paróka és smink nélkül . Jaj a fekete- fehér berendezés nagyon ott van.
Ezt én is láttam, odavagyok érte!