Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Mi pont a Blahán szálltunk buszra 18:00 körül amikor elvileg a legjobban lehetett volna látni, de persze ott semmi nem látszódott, 19:00 körül szintén semmi, pedig akkor már a külvárosban voltunk ahol sok irányban jól lehetett látni az eget. A cikket meg csak jóval később olvastam, és erősen bántam, hogy nem sikerült egy ilyen csodát elcsípni. Régi álmom sarki fényt látni, erre most itthonról is lehetett volna. :cry:

2 Likes

Életem szerelme úgy rontott be a lakásba, és tépte fel a redőnyt, hogy most azonnal ki kell néznem, azt hittem, baj van. A lakásból nem láttam, de kimentem a teraszra, akkor már igen. Csodálatos látvány volt, én már csak a végét láttam, picit keresni kellett. Soha nem hittem volna, hogy a saját házunk teraszáról látok ilyesmit, nekem nagy élmény volt. Pedig nem volt olyan erőteljes, mint a fotókon (ezek csalókák, párom is lefotózta, azon iszonyatosan erősen látszik, de mondta is, hogy nem volt annyira látványos).

8 Likes

Láttam , láttam , láttammmmm!
Olyan fura volt, mondom My Little Pony színű az ég de érdekes.
Kicsit tátottam a szám, de nem gondoltam volna, hogy azt látom amit.
Köszi az infót ez aztán feldobta a napomat :slight_smile:

7 Likes

Ismerősök fotóit láttam és bánom, hogy lemaradtam :slight_smile: Sajnos, pont a színház előtti szépítő alvás elvitte a lehetőségemet :smiley:

2 Likes

:scream_cat: :heart_eyes:

5 Likes

Reggelente, mikor szép az idő, látom őket, igaz nem a tóparton, de a város felett. Nekem ez jelenti az őszt, mikor meghallom az első ludakat. Imádom a szülővárosomat :slight_smile:

4 Likes

Nem csodálom, hogy imádod, csodás hely lehet :smiley:

1 Likes

Egyébként ha van lehetőségetek, bárkinek szívesen ajánlom ilyenkor a tavat. Amúgy is szép, de a sok lúddal még különlegesebb :slight_smile:

2 Likes

Naaaagyon régen jártam ott, gyerek voltam szinte, alig emlékszem.
Éppen fűzöm a családot, hogy menjünk :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Sok változás nem történt az elmúlt években. Maximum annyi, hogyha jó az idő, akkor rengetegen vannak a városban :smiley:

1 Likes

A család digi kiadásai nálunk: kábel tv előfizetés, internet. A férjem nem tudom mire költ egyedül :sweat_smile: Nekem egy alkalmazás van, amit évente fizetek és kibírható ára van, illetve régebben a gyerkőcnek voltak online vásárolt játékai, amiket szintén én fizettem (ma már drágább dolog a videojátéka, mert eszközökre kell vásárolni fizikai adathordozókon és persze a legújabb kell mindig). Tudtommal más nincs :thinking:

2 Likes

De érdekes , ilyenen nem szoktam gondolkozni.
Nálam is kábel tv és net előfizetés, mobiltelefonra korlátlan adat csomag és egy Netflix előfizu van.

1 Likes

Nekem semmi. Internetet fizetek, de az rezsi, a netflixet meg lemondtam… pedig célkorosztály lennék
Ja, a telóm meg feltöltőkártyás. Elszaladt felettem az idő

2 Likes

Nálunk disney plus, internet, mobil előfizetés, és itt megállt. Youtube premium, hbo van barátoktól megosztásban (cserébe disney-ért). Ha akarnánk, lehetne Netflix is.
A tv az, ami soha semmi esetre nincs és nem is lesz. Nincs rá igényünk. :smiley: Ha az kell, hogy szóljon valami, zenét teszünk be. De azért ez ritka, nincs igényünk a háttérzajra. Ha nézni akarunk valamit, ott a disney és az hbo.

2 Likes

A tv hiánya miatt irigyellek. Nálunk van, de csak férj nézi, illetve én, ha rajzfilmhez van kedvem, amit persze a neten is nézhetnék :stuck_out_tongue: Nekem sem hiányozna. Anno a hálószobában volt, aztán költöztünk és annyit sikerült elérni, hogy a nappaliban legyen az eszköz. Aludhatok villódzás nálkül, ha neki tv-zni van kedve :relieved: :sleeping:

4 Likes

Nálunk sincs tv és nem hiányzik! :innocent: Ha hétvégén szüleinknél vagyunk és este megy a tv, idegbajt kapunk a sok reklámtól. Ilyenkor jön a lobbi, hogy nézzünk szét a streamingeken. Nálunk két streaming előfizetés van: netflix és hbo, ezen kívül internet és mobilelőfizetés. Érdekes, hogy mindig visszanyúlunk a netflixhez, szóval az hbo helyett gondolkodunk a disneyn. Amit szeretek és ingyenes dolog az a spotify podcast csatornája, vagyis az internetért fizetek persze, de ha külön fizetős lenne akkor fizetnék érte. Otthoni pakolászás/ házimunka alatt mindig megy a fülemben valami beszélgetős műsor.

4 Likes

Ez most nagyon üdítően hatott rám!

Persze van jópár cucc, amit rögtön kidobnék, de ez a fekete-fehér-narancs színvilág, az art deco hangulat és a sok sok európai elem nagyon bejön :star_struck: Meg amúgy is, mennyire jó már belesni Ru Paul otthonába!

2 Likes

Tényleg gyönyörű és stílusos! A padló (is) milyen szép!
Gondolom a felét se láttuk a kastélyocskának.

Nem ismertem meg paróka és smink nélkül :sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts:. Jaj a fekete- fehér berendezés nagyon ott van.

Ezt én is láttam, odavagyok érte! :slight_smile: