Nekem ennyi az összes cipőm:
mindennapi
A fehér az, amit tényleg mindennap hordok - munkába, boltba, időpontokra, stb. (gyalog járok, ezért koszos meg kopott), a fekete meg a laza csajos talikra van.
küldetés
Nekem ezek az alkalmi cipők. Örülök hogy laposban még nem estem el úgy hogy betörjem az orrom vagy a fejem, nem kockáztatok.
Dióhéjban: az oxford az amolyan továbbképzés- networking- meg állásinterjú-cipő, a balerina az a munkával töltött mászkálós happening-ekre, a szandál meg presztízsalkalmakra (és buliba - 19 óta ilyen nem volt, de gyarló az ember, reménykedik).
különlegességek
Ezek mint holografikusak, mert holomániás vagyok. A bakancs az igazából gumicsizma, kicsit tör, de legalább tényleg vízálló. Az ezüst turis, 8€ volt, szívesebben hordanám gyakrabban de merev anyagú, szóval percekig kell szenvedni a cipőkanállal meg a fűzőkkel, ezért nem hordom gyakrabban. A kis fekete félcipőt a jobb alsó sarokban hatszor vittem eddig ragasztani cipészhez, most már csak házicipő, de abszolút kedvenc.
Van még flip-flopom, papucsom, mamuszom, de ezek nem mutiba vannak, csak funkcionális lábbelik. Én magasat nem hordok, mert ki van nyúlva az egyik bokámban az ín vagy mi egy gyerekkori baleset miatt - tulképp csak olyan ortopéd cipőt lenne szabad hordanom ami bokaszorítós, de nem olcsók.