Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Az a baj, hogy valahogy a mostani cipő felhozatal fura. Vannak a balerinák, amik nagyon kényelmetlenek. A loaferek, amik szerintem alapvetően sem túl csinosak, de ezzekkel a bakancs talpakkal meg főleg… Aztán a vékony törpe sarkú cipők, amikre ha már ránézek, kitöröm a bokám vagy a nyakam :grimacing:. Kihagytam valamit?

Azt hiszem idén is a balerinából fogok átugrani a bokacsizmába, így átmenet nélkül. :roll_eyes::rofl::rofl:

4 Likes

Én papucsból :slight_smile:

1 Likes

Az első szerintem egyáltalán nem csúnya, sőt :smiley: a többi sem, tökre vagányak, még akkor se, ha nem a stílusom a sportcipő.

1 Likes

Szerintem a tömb/kocka sarkak is borzasztóak, pláne egy csini alkalmi szandin. Vagy öregítenek, vagy csak szimplán vénlányos :expressionless:

4 Likes

Szerintem ez már az a helyzet, hogy már a mi emlékeink befolyásolják a hatást. Aki nem látott “öregeket” tömb vagy kocka sarkakkal, nem érzi feltétlenül öregesnek az adott darabot. Másrészt olyan, mintha a mostani cipők direkt nem akarnak nagyon nőiesek lenni.

2 Likes

Huu,én még tudnám folytatni,mely cipőket lennék képtelen felvenni,bármennyire is divatos/drága.

1 Likes

Ez is egy alap darab. Csak az a baj, hogy elkapkodtak es mar nem tudjuk megrendelni.

Fehér frottír zoknival esetleg mezítláb illik viselni gondolom. :face_with_hand_over_mouth:

ezeket nem tudom hová tenni:
Espadrille Jenny Fairy HZF081-01ECO BÉZS - ccc.eu/hu

Szandál Jenny Fairy IRIS CT0809-01 KÉK - ccc.eu/hu

Szandál DeeZee AFFECTION KL-E8175-20 FEKETE - ccc.eu/hu

Flip-flop MARC FISHER F-TOREE IVO01 CSONTSZÍNŰ - ccc.eu/hu

Flip-flop DeeZee WSS20256-27 FEKETE - ccc.eu/hu

Női papucsok - foglalj online a CCC oldalán - CCC.eu - Oldal 4

Az ilyen modellek nagy márkáktól sem tetszenek.

továbbá a Toms, Vans cipők sem és még sorolhatnám :smiley:

2 Likes

Én abszolút a sportcipős tábort erősítem :grin: Magassarkút már egyáltalán nem hordok, meg is szabadultam az összestől. Egy bézs és egy fekete alkalmi cipőm van, mindkettőnek 4-5 centis sarka van. Régebben alkalmakra még gyötörtem magam, egy időben még a hétköznapokban is próbálkoztam, de be kellett látnom, hogy ez nem az én műfajom. Fáj bennük a lábam, kényelmetlen, ingatag vagyok és abszolút nem magabiztos. Szerencsére szeretem a sportcipőket, szerintem sok fazon abszolút nőies és csinos tud lenni a megfelelő szettel. Az ilyen futócipő-fazonok azok, amiket inkább csak sportos ruhákkal tudok elképzelni. A klasszik fekete tornacipő mellett nekem pont a Vans cipők a nagy kedvenceim, összesen 5 darabom van. Az őszi-téli időszakban pedig kb. Martens bakancsban élek. Nekem tetszik a virágos kisruha & bakancs kombó is, bár valóban nem tudom elképzelni, hogy a nyári melegben kényelmes legyen :smiley: Inkább ősszel vagy tavasszal, fekete harisnyával, bőrdzsekivel. Én őszintén örülök, hogy nagy a választék, és elegáns cipőből is tudnék lapos talpúakat találni, ha mondjuk a munkahelyi dresscode-ba nem férne bele a sportcipő.

7 Likes

A szőrös pedig divat lesz télen is!

Én szeretem a Tomsot, de abszolút praktikus okokból. Szellőzik, miközben teljesen fedi a lábam (a homok nem megy bele a játszótéren), és kényelmes. De azért belátom, hogy nem a legszebb lábbeli a világegyetemben :grinning_face_with_smiling_eyes:.

1 Likes

Espadrille-ból vannak egész szépek ránézésre, de ugyanaz a bajom velük, mint a vászoncipőkkel (Converse) hogy túl merev a talpa.

1 Likes

Szőrös csizma, hótaposó jó lehet,de műanyag papucs vagy magassarkú nagyon bután mutat szőrmével.

2 Likes

Nekem nagyon tetszik a prémes UGG rotortalpú papucs, csupán azért nem vettem meg, mert soha nem 1-2 évre veszek cipőt és tuti, hogy ezt 5 év múlva már nem lehet felvenni.
A Gucci prémes belebújós papucsait viszont nem tudtam értelmezni, az orra gyönyörű, de a hátulja az olyan ,mintha a család hörcsöge beszökött volna a lábamhoz amíg reggeliztem és indulás előtt meg széttapostam volna szegényt. Mondjuk ez embertelen drága is, ennyiért biztosan nem vennék cipőt.

3 Likes

Szőrös lábú jetinéni cipő :rofl:

3 Likes
4 Likes

Ez gyönyörű lett! Nagyon különleges az összhatás!

Ilyen kell(ene, ha lenne rá pénzem)! :heart_eyes:

1 Likes