Az a baj, hogy valahogy a mostani cipő felhozatal fura. Vannak a balerinák, amik nagyon kényelmetlenek. A loaferek, amik szerintem alapvetően sem túl csinosak, de ezzekkel a bakancs talpakkal meg főleg… Aztán a vékony törpe sarkú cipők, amikre ha már ránézek, kitöröm a bokám vagy a nyakam . Kihagytam valamit?
Azt hiszem idén is a balerinából fogok átugrani a bokacsizmába, így átmenet nélkül.
Én papucsból
Az első szerintem egyáltalán nem csúnya, sőt a többi sem, tökre vagányak, még akkor se, ha nem a stílusom a sportcipő.
Szerintem a tömb/kocka sarkak is borzasztóak, pláne egy csini alkalmi szandin. Vagy öregítenek, vagy csak szimplán vénlányos
Szerintem ez már az a helyzet, hogy már a mi emlékeink befolyásolják a hatást. Aki nem látott “öregeket” tömb vagy kocka sarkakkal, nem érzi feltétlenül öregesnek az adott darabot. Másrészt olyan, mintha a mostani cipők direkt nem akarnak nagyon nőiesek lenni.
Huu,én még tudnám folytatni,mely cipőket lennék képtelen felvenni,bármennyire is divatos/drága.
Fehér frottír zoknival esetleg mezítláb illik viselni gondolom.
ezeket nem tudom hová tenni:
Espadrille Jenny Fairy HZF081-01ECO BÉZS - ccc.eu/hu
Szandál Jenny Fairy IRIS CT0809-01 KÉK - ccc.eu/hu
Szandál DeeZee AFFECTION KL-E8175-20 FEKETE - ccc.eu/hu
Flip-flop MARC FISHER F-TOREE IVO01 CSONTSZÍNŰ - ccc.eu/hu
Flip-flop DeeZee WSS20256-27 FEKETE - ccc.eu/hu
Női papucsok - foglalj online a CCC oldalán - CCC.eu - Oldal 4
Az ilyen modellek nagy márkáktól sem tetszenek.
továbbá a Toms, Vans cipők sem és még sorolhatnám
Én abszolút a sportcipős tábort erősítem Magassarkút már egyáltalán nem hordok, meg is szabadultam az összestől. Egy bézs és egy fekete alkalmi cipőm van, mindkettőnek 4-5 centis sarka van. Régebben alkalmakra még gyötörtem magam, egy időben még a hétköznapokban is próbálkoztam, de be kellett látnom, hogy ez nem az én műfajom. Fáj bennük a lábam, kényelmetlen, ingatag vagyok és abszolút nem magabiztos. Szerencsére szeretem a sportcipőket, szerintem sok fazon abszolút nőies és csinos tud lenni a megfelelő szettel. Az ilyen futócipő-fazonok azok, amiket inkább csak sportos ruhákkal tudok elképzelni. A klasszik fekete tornacipő mellett nekem pont a Vans cipők a nagy kedvenceim, összesen 5 darabom van. Az őszi-téli időszakban pedig kb. Martens bakancsban élek. Nekem tetszik a virágos kisruha & bakancs kombó is, bár valóban nem tudom elképzelni, hogy a nyári melegben kényelmes legyen
Inkább ősszel vagy tavasszal, fekete harisnyával, bőrdzsekivel. Én őszintén örülök, hogy nagy a választék, és elegáns cipőből is tudnék lapos talpúakat találni, ha mondjuk a munkahelyi dresscode-ba nem férne bele a sportcipő.
A szőrös pedig divat lesz télen is!
Én szeretem a Tomsot, de abszolút praktikus okokból. Szellőzik, miközben teljesen fedi a lábam (a homok nem megy bele a játszótéren), és kényelmes. De azért belátom, hogy nem a legszebb lábbeli a világegyetemben .
Espadrille-ból vannak egész szépek ránézésre, de ugyanaz a bajom velük, mint a vászoncipőkkel (Converse) hogy túl merev a talpa.
Szőrös csizma, hótaposó jó lehet,de műanyag papucs vagy magassarkú nagyon bután mutat szőrmével.
Nekem nagyon tetszik a prémes UGG rotortalpú papucs, csupán azért nem vettem meg, mert soha nem 1-2 évre veszek cipőt és tuti, hogy ezt 5 év múlva már nem lehet felvenni.
A Gucci prémes belebújós papucsait viszont nem tudtam értelmezni, az orra gyönyörű, de a hátulja az olyan ,mintha a család hörcsöge beszökött volna a lábamhoz amíg reggeliztem és indulás előtt meg széttapostam volna szegényt. Mondjuk ez embertelen drága is, ennyiért biztosan nem vennék cipőt.
Szőrös lábú jetinéni cipő
Ez gyönyörű lett! Nagyon különleges az összhatás!
Ilyen kell(ene, ha lenne rá pénzem)!