Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

2 Likes

Azoknak is érdekes olvasmány, akik szeretik a kávét, és azoknak is, akik nem szeretik:

3 Likes

Ezt olvastam , szerintem a csillárról lógtak lefelé és hintáztak ennyi koffeintől a zsenik :grinning:

1 Likes

Valószínűleg. :slight_smile:
Bár attól függ, mert egyedül Beethoven esetében tudjuk, hogy mennyi kávéból készült a kávéja.
Emlékszem, régen mindig elborzadva néztem, hogy pl. a Szívek szállodájában milyen rengeteg kávét ittak. Aztán egyszer felvilágosítottak, hogy náluk azért nem ugyanaz a kávé. De akármilyen hígan itták is, némelyik egészen rengeteg. :slight_smile:

Magyarország Tortája: egy különleges balatoni fagylalt ihlette meg az idei győztest | nlc

5 Likes

Na, ez a füge jól hangzik! Megkóstoljuk!

1 Likes

Na, azt hiszem a lóf***nak is van vége…

2 Likes

Egyértelműen nem!
100 napos mosatlan farmer? Jesszusom!
Biztosan többször annyi ruhánk van, mint amennyinek lennie kellene, így kevesebbszer veszünk fel egy-egy darabot, de nem tapasztaltam még olyat, hogy a mosás tönkretette volna bármelyik ruhánkat.
Szóval el sem tudom képzelni, hogy lehetséges mosás nélküli tisztaság.

3 Likes

Ezen azért nevetek most, mert anno én se mostam gyakran a farmert. Na nem 100 alkalomig, de volt, hogy 10 alkalommal felvettem, mielőtt kimostam volna. De: kb bementem dolgozni, hazamentem benne, szóval max 4 órát ha volt rajtam. Nagyon nem tudott koszos lenni.

Most szeretném, ha 2-3 alkalmat kibírna. De sokszor első nap rákennek valami olyasmit a gyerekek, ami miatt azonnal moshatom… :crazy_face:

Szóval ez nem a kisgyerekesek kihívása :upside_down_face:.

2 Likes

Fujj már ez nekem színtiszta igénytelenség ha valakinek büdös a ruhája, jól megtalálták egymást az asszonnyal ahogy olvasom, a nőt sem zavarta mikor randizni kezdtek.
Nekem átöltözős munkám van, csak addig vagyok civilben amíg utazom, így van hogy egy nadrágot vagy pulóvert többször is felveszek, de hogy hetekig hordjak valamit azt biztosan nem tenném.
Az az indok, hogy tönkremegy az anyag a mosásban számomra elfogadhatatlan, egy minőségi ruha hosszú évekig nem fog tönkremenni ha megfelelően van tisztítva. Nem véletlen van a címkén a mosási útmutató.
Amikor olyan anyagot veszek amit nem ismerek a varrónőmet szoktam megkérdezni vagy a textilboltban is megmondják, hogy mi a teendő vele.
Ez az irányzat számomra egy nagy NEM.

5 Likes

Nem is igazán értem,hogy hogy jut valakinek ilyen eszébe…

1 Likes

Huhh, hát részemről egy nagy NEM ennek az irányzatnak. Sokmindent elviselek, de a bűzt nem, és ha valaki csak azért büdös, mert az a heppje, hogy nem mossa a cuccait, na kérem, az tartsa távol magát tőlem. (Aki anyagi okokból nem tud erre adni az más kategória, akkor is, ha gyakran füstölgök magamban a buszon…)
Nekem a napi kétszeri tusolás alapvető, létezni nem tudnék enélkül. Meg a napi kétszeri bugyiváltás is (reggel/este). Másra nézve nem gondolom kötelező érvényűnek, mindenki maga érzi, hogy hogy kellemes neki, de azért a fehérneműnket váltsuk már naponta egyszer…

Ja, mindig jönnek az újabb és újabb műszálas anyagokkal, ami szebb meg jobb meg könnyedebb mint a természetes, de ha valami nem pamut vagy len, abban általában úgy érzem magam mint ha celofánba csomagoltak volna, úgyhogy az 1-hónapig-nem-kell-mosni csodaanyaggal kapcsolatban is vannak fenntartásaim…

2 Likes

Brutálisan megdrágult ez is. Csak habfürdőért járok be férjnek 3 havonta, de a kisméretű korábban 790 volt, most 1890. A nagy 1290 volt, most 2890. És ez az elmúlt 2 évben, illetve a legnagyobb ütemű drágulás januártól történt. Csoda, ha bezár?

1 Likes

Na őket pont nem siratom, valahogy nem találtam meg ebben a márkában magam, amim volt tőlük azt mind ajándékba kaptam, de miután elhasználtam a termékeket nem éreztem késztetést rá, hogy megvegyem.

3 Likes

A kétfázisú szemfestéklemosót nagyon szerettem,de mikor év elején elfogyott,mást vettem helyette,már nagyon drágának találtam.
Vokt nagyon régen szuper illatuk,bár nem volt tartós kicsit sem.

Az arcápolóik közül egy sem fogott meg.

A monoi olajos termékcsalád jó volt.

Nekem sem fognak hiányozni.

Nekem sem fognak hiányozni, már évek óta nem vettem tőlük semmit.
Régen használtam tőlük egy sampont, de az agyamra ment a törzsvásárlói rendszerük.
Főleg, hogy annyira tukmálták.

Mindemellett nekem mindig sajnálatos, ha egy márka lehúzza a rolót, bár a cikkben egyelőre Magyarországról nincs szó.

Ti emlékeztek még arra, hogy amikor bejöttek Magyaroszágra, még katalógusáruház volt? De nem olyan, mint az Avon, hanem postán küldték a katalógusokat, mint a Margaréta webáruház. Hű, de régen volt, vagy 25 éve biztosan. :smiley:

3 Likes

Én emlékszem :grin: Innen voltak az első sminkszereim: egy bordós rúzs, egy alapozó és egy szempillaspirál. Évekig ennyi volt a készletem. Kesőbb egy alapozópúder csatlakozott. Fehér tokjuk volt pici zöld vagy fekete műanyagpöttyökkel összeolvasztva.

1 Likes

Nem,erre nem emlékszem. Nekem 2003 környékén Belgiumban élő ismerős adott ilyen termékeket először.

Basszus, 20 ! éve :flushed:

1 Likes

Jesszusom, nekem is az ő kétfázisú szemfesték lemosójuk a favoritom! Gyorsan be kell táraznom! (na, igen, én is abban az életszakaszban vagyok, hogy fel se tűnt, hogy vagy 2 éve be sem tettem a lábam!). Nagyon szerettem a hammam-os bőrrdírt is, meg sok tusfürdőjüket. Lesz egy utam feléjük, amíg ne késő!

2 Likes