Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Én mostanában döntöttem le pár olyat :sweat_smile: Nagyon finom, nincs benne édesítőszer (!) és jót tett a pocakomnak (vagy nem…)

3 Likes

Ja , nincs miatta lelkifurdalásom csak eszembe jutott, hogy én ilyet ittam már.
Szerintem sem lehet mindig mindentől félni, mert az megöli az életörömöt.

3 Likes

Én is ittam már olyat.
Nekem is ízlett. :grinning:

De nem hinném, hogy az a pár üveg komoly veszély lenne.

És hát, hajat is festek, mobiltelefont is használok.
Hiába, szeretek veszélyesen élni…

6 Likes

Ez mit jelent pontosabban? Nagyon durva! Párom fia 1-2 hónapig hal ízűnek érzett minden kaját. Nekem a szagokkal van Mai napig problémám: érzem az ételrk illatàt, de sokszor vmi oda nem illő szag is tàrsul :grimacing: pl.az utóbbi sárga dinnyéknek szùrós ragadztószaga és íze volt. Vagy 5- öt próbáltam így valószínűleg én romlottam el. Mùltkor meg krumplit sütöttem és olyan lòcitrom szaga volt, - az egész család rajtam röhögött ; ez van. Bezzeg a büdös az büdös maradt , nem társul hozzá parfüm illat.

Nagy szemét ez a vírus! :face_with_symbols_over_mouth:
Érdekes változásokat idézett elő nálad. Persze nem túl kellemeset 🫢
Mikor voltál beteg? Oltva kaptad el vagy még előtte?

Tavaly márciusban hozta haza az idősebb fiam. Addig megùsztuk mindannyian. Én voltam csak oltva 3x, mivel asztmás vagyok, a fiam is az ,de az apja nem engedte mert sok gyerek szívizom gyulladás kapott. Igaz a fiam is azt mondta, hogy nem akarja mert fél. Rajtaam kívül mindenkinek magas láza, erős fejfájása volt + a többi - köhögés, gyengeség, nálam " csak" a légùti tünetek és a gyengeség. Persze ilyenkor dupla Kortison és tüdőtágító muszàj ,hogy megelőzzem a tüdőgyulladást, amennyire lehet. Sikerült, csak a köhögés maradt még kb. 2 hónapig. De őszintén féltem tőle. Ahogy a sok egészséges ember belehalt, a krónikus időseken meg átment , hihetetlenül alattomos betegség. Pont a napokban gondoltam rá, mert leszerelték sok üzletben a kassza előtt lévő védő műanyagokat, hogy szerintem ősszel szerelhetik vissza megint.

1 Likes

Nagy szerencse, hogy megúszta a családod! :persevere:
Az influenza miatt is érdemes fent hagyni azokat a védő plexiket, nem is értem minek veszik le.

3 Likes

Azt kell mondjam szerintem rengeteg vásárlót veszíthettek a rossz kommunikációjuk és a webshop hiánya miatt.
Sokszor nézegettem a neten őket, de az , hogy nincs kiírva a termék mellé, hogy mennyibe kerül, hatalmas öngól , illetve , hogy csak személyesen lehet náluk vásárolni, neten rendelés nem lehetséges ez ma már nem működik.
Szeretem tudni mi mennyibe kerül mielőtt odamegyek, nem mindegy , hogy 30 vagy 70 ezer egy cipő, egy- két webshopban láttam Salamander cipőt de nem az egész bolt kínálata van fent minden márkával ezeken a helyeken.
Sajnálom, mert jó minőség volt , de muszáj haladni a korral, ha el akarnak adni.

1 Likes

A Mom parkban kemény 10 % kedvezményt hirdet a Salamander :flushed:

2 Likes

Most jövök az Árkád Salamanderből , majdnem elröhögtem magam, ott is kemény 10% ot adnak az akciós áron felül kis lapokra van kinyomtatva táblázatban a polcokon kirakva, hogy melyik cipő mennyibe kerül.
Mondjuk egy 26 ezrest el lehett vinni 23- ért :smile:
Nagyon naivan azt gondoltam, hogy 40-50%- ok lesznek, csak vigyék már el az emberek.
Szerencsére semmi sem tetszett.

3 Likes

Hát ez több, mint kiábrándító :roll_eyes:
Én tegnapelőtt el akartam menni a Nyugatiban lévőbe, de inkább a Swappisba mentem, utána már hazahúzott a pocakom. Ezek szerint nem sokról maradtam le :rofl:

1 Likes

Ne sajnáld, hogy nem mentél be, semmi különös nem volt a kínálatban.

1 Likes

Jó, hogy nem volt sem időm, sem kedvem ezzel foglalkozni. Tomboltam volna, hogy feleslegesen pazaroltam időt és energiát a semmiért.

Csütörtökön benéztem a premier outletes salamanderbe. Gyakorlatilag az outlet-árakon kívül nem volt akció. Egy kifosztott üzletre számítottam, de nem, bőven volt áru. Túraszandált kerestem már régóta, itt végre találtam, de nevetséges, hogy a teljes ára 39e… -ennyiért már bőrcsizmát is vehetnék… Kérdeztem a kasszánál, hogy a féléves garanciával mi lesz, közölte az eladó hogy nem tudja, ennek a tudatában vásároljak. Ami kiakasztott: kb fél7kor eltetettem a szandit, hogy még ma visszajövök érte. Fél8kor vissza is mentem, kikértem a dobozt, de közölte az eladó hogy épp most tette vissza a többi közé a polcra. Ha nem az lenne a helyzet, hogy bezár a bolt, akkor tuti messzire elkerülném máskor, de így azt mondom, hogy nem kár érte.
A táska-felhozatal számomra kritikán aluli volt, pedig nagyon rákészültem az akciós táskavásárlásra.

1 Likes

Nagyon szépek vagytok! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Gratulálok, csodaszépek a képek.:heart:
Megnéztem az interjút, nem tudom hova tenni a lányt, tőlem ez az életstílus nagyon távol áll, összességében szimpatikus volt, a tust meg 3 x néztem meg, hogy ez akkor most hogy is van.

1 Likes

Köszönjük @Key4U @Luiselotte

Tőlem is, őszintén, soha nem tudnék így élni, de jó látni egy önazonos embert.

1 Likes

Csodálatos ruhakölteményeket viseltek. Nagyon szimpatikus , az a kalocsai felső gyönyörű. És milyen modern hatàssal van a piros körömlakk, az őszes hajkorona, a fülbevalók az öltözékére. Hihetetlenül pozitív a kisugárzása.
A farmerről soha nem mondanék le! Kedvenc viselet egy pólóval és sneakerrel vagy martenssel. De a selyem kendők meg egy ilyen felsőt biztosan hordanék farmerrel kombinálva - nyugodtan visítsatok , hogy megőrült ez a nő! :rofl::grin:
Imádom az extravagant egyedi öltözeteket.

4 Likes

Köszönjük :smiling_face_with_three_hearts:

Dehogy vagy őrült, én is simán hordanám így ahogyan leírtad, sőt még a “szadomazos” kisszandimat is felvenném (3 széles pánt kiringlizve, vastagabb sarokkal). Én is szeretem az extravagáns szetteket :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes