Én mostanában döntöttem le pár olyat Nagyon finom, nincs benne édesítőszer (!) és jót tett a pocakomnak (vagy nem…)
Ja , nincs miatta lelkifurdalásom csak eszembe jutott, hogy én ilyet ittam már.
Szerintem sem lehet mindig mindentől félni, mert az megöli az életörömöt.
Én is ittam már olyat.
Nekem is ízlett.
De nem hinném, hogy az a pár üveg komoly veszély lenne.
És hát, hajat is festek, mobiltelefont is használok.
Hiába, szeretek veszélyesen élni…
Ez mit jelent pontosabban? Nagyon durva! Párom fia 1-2 hónapig hal ízűnek érzett minden kaját. Nekem a szagokkal van Mai napig problémám: érzem az ételrk illatàt, de sokszor vmi oda nem illő szag is tàrsul pl.az utóbbi sárga dinnyéknek szùrós ragadztószaga és íze volt. Vagy 5- öt próbáltam így valószínűleg én romlottam el. Mùltkor meg krumplit sütöttem és olyan lòcitrom szaga volt, - az egész család rajtam röhögött ; ez van. Bezzeg a büdös az büdös maradt , nem társul hozzá parfüm illat.
Nagy szemét ez a vírus!
Érdekes változásokat idézett elő nálad. Persze nem túl kellemeset 🫢
Mikor voltál beteg? Oltva kaptad el vagy még előtte?
Tavaly márciusban hozta haza az idősebb fiam. Addig megùsztuk mindannyian. Én voltam csak oltva 3x, mivel asztmás vagyok, a fiam is az ,de az apja nem engedte mert sok gyerek szívizom gyulladás kapott. Igaz a fiam is azt mondta, hogy nem akarja mert fél. Rajtaam kívül mindenkinek magas láza, erős fejfájása volt + a többi - köhögés, gyengeség, nálam " csak" a légùti tünetek és a gyengeség. Persze ilyenkor dupla Kortison és tüdőtágító muszàj ,hogy megelőzzem a tüdőgyulladást, amennyire lehet. Sikerült, csak a köhögés maradt még kb. 2 hónapig. De őszintén féltem tőle. Ahogy a sok egészséges ember belehalt, a krónikus időseken meg átment , hihetetlenül alattomos betegség. Pont a napokban gondoltam rá, mert leszerelték sok üzletben a kassza előtt lévő védő műanyagokat, hogy szerintem ősszel szerelhetik vissza megint.
Nagy szerencse, hogy megúszta a családod!
Az influenza miatt is érdemes fent hagyni azokat a védő plexiket, nem is értem minek veszik le.
Azt kell mondjam szerintem rengeteg vásárlót veszíthettek a rossz kommunikációjuk és a webshop hiánya miatt.
Sokszor nézegettem a neten őket, de az , hogy nincs kiírva a termék mellé, hogy mennyibe kerül, hatalmas öngól , illetve , hogy csak személyesen lehet náluk vásárolni, neten rendelés nem lehetséges ez ma már nem működik.
Szeretem tudni mi mennyibe kerül mielőtt odamegyek, nem mindegy , hogy 30 vagy 70 ezer egy cipő, egy- két webshopban láttam Salamander cipőt de nem az egész bolt kínálata van fent minden márkával ezeken a helyeken.
Sajnálom, mert jó minőség volt , de muszáj haladni a korral, ha el akarnak adni.
A Mom parkban kemény 10 % kedvezményt hirdet a Salamander
Most jövök az Árkád Salamanderből , majdnem elröhögtem magam, ott is kemény 10% ot adnak az akciós áron felül kis lapokra van kinyomtatva táblázatban a polcokon kirakva, hogy melyik cipő mennyibe kerül.
Mondjuk egy 26 ezrest el lehett vinni 23- ért
Nagyon naivan azt gondoltam, hogy 40-50%- ok lesznek, csak vigyék már el az emberek.
Szerencsére semmi sem tetszett.
Hát ez több, mint kiábrándító
Én tegnapelőtt el akartam menni a Nyugatiban lévőbe, de inkább a Swappisba mentem, utána már hazahúzott a pocakom. Ezek szerint nem sokról maradtam le
Ne sajnáld, hogy nem mentél be, semmi különös nem volt a kínálatban.
Jó, hogy nem volt sem időm, sem kedvem ezzel foglalkozni. Tomboltam volna, hogy feleslegesen pazaroltam időt és energiát a semmiért.
Csütörtökön benéztem a premier outletes salamanderbe. Gyakorlatilag az outlet-árakon kívül nem volt akció. Egy kifosztott üzletre számítottam, de nem, bőven volt áru. Túraszandált kerestem már régóta, itt végre találtam, de nevetséges, hogy a teljes ára 39e… -ennyiért már bőrcsizmát is vehetnék… Kérdeztem a kasszánál, hogy a féléves garanciával mi lesz, közölte az eladó hogy nem tudja, ennek a tudatában vásároljak. Ami kiakasztott: kb fél7kor eltetettem a szandit, hogy még ma visszajövök érte. Fél8kor vissza is mentem, kikértem a dobozt, de közölte az eladó hogy épp most tette vissza a többi közé a polcra. Ha nem az lenne a helyzet, hogy bezár a bolt, akkor tuti messzire elkerülném máskor, de így azt mondom, hogy nem kár érte.
A táska-felhozatal számomra kritikán aluli volt, pedig nagyon rákészültem az akciós táskavásárlásra.
Nagyon szépek vagytok!
Gratulálok, csodaszépek a képek.
Megnéztem az interjút, nem tudom hova tenni a lányt, tőlem ez az életstílus nagyon távol áll, összességében szimpatikus volt, a tust meg 3 x néztem meg, hogy ez akkor most hogy is van.
Köszönjük @Key4U @Luiselotte
Tőlem is, őszintén, soha nem tudnék így élni, de jó látni egy önazonos embert.
Csodálatos ruhakölteményeket viseltek. Nagyon szimpatikus , az a kalocsai felső gyönyörű. És milyen modern hatàssal van a piros körömlakk, az őszes hajkorona, a fülbevalók az öltözékére. Hihetetlenül pozitív a kisugárzása.
A farmerről soha nem mondanék le! Kedvenc viselet egy pólóval és sneakerrel vagy martenssel. De a selyem kendők meg egy ilyen felsőt biztosan hordanék farmerrel kombinálva - nyugodtan visítsatok , hogy megőrült ez a nő!
Imádom az extravagant egyedi öltözeteket.
Köszönjük
Dehogy vagy őrült, én is simán hordanám így ahogyan leírtad, sőt még a “szadomazos” kisszandimat is felvenném (3 széles pánt kiringlizve, vastagabb sarokkal). Én is szeretem az extravagáns szetteket