Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Jajj de szuper ahogy bemutatják! Igen ez igazi selyem lesz…akkor akar felrobbanni a fejem, amikor látom, hogy a híres üzletlánc rengeteg olcsò 100 % polieszter ruhàhoz odaìrják nyugodt lélekkel, hogy selyem. !!!Akkor megnézem az anyagát, és 100- ból 99x áll ott , hogy polieszter műanyag , nejlon sz…r. Ilyenkor a sok fiatal megveszi, hogy selyeeeem azután pedig ott büdösödik bele és izzadja szét magát tánc közben. :stuck_out_tongue_closed_eyes::nauseated_face:. Ennél már csak az a rosszabb, amikor a műanyaghoz - "műbőrhöz"odaírják, hogy bőr!!! Ma már vegánnak hívják , vagy bőr imitációnak. Rengeteg embernek fngja sincs hozzá, és eladnak mindenr igazi bőr címszóval.

3 Likes

Nekem apumtól maradt egy selyem sál, párduc mintás, sötétbarna, nagyon vigyázok rá. És szeretem hordani :smiling_face_with_three_hearts:
Lehet hogy nem 100 % , azt hiszem 25 % gyapjú is van benne, hogy ne legyen annyira kényes. Az LV is keverve gyártja a sálait, 60% selyem, 40 % gyapjú, különben hordhatatlanul kényes lenne 100- %- ban.

1 Likes

Jaj, ilyet túlárazott “selyemszatén” hajgumiknál láttam instás eladóknál. Ha nem kérdezek rá, eladja selyem címszó alatt tök drágán, holott full műanyag az egész! Ráadásul a szatén szövési módot jelent, ahol az anyag színe fényes, a fonákja matt, és ha elébiggyeszti, hogy selyem, az az anyagmegjelölés… A poliészter szatén anyagok pedig elég olcsók, egy hajgumi árából kb 2m kijött volna.

1 Likes

Hű , ami nekem van selyemkimonó ahhoz kb. 7 éve vettem az anyagot a Diffusione Tessile- ben ahol másfél méter volt akkor 35 ezer Ft és ez már kedvezményesen volt annyi és csak 1-1 darabok voltak mindenből, szerintem ezek amik kimaradtak/ megmaradtak az olasz varrodàból, azokat tették ki. Tudom, hogy nagyon legózott a varrónőm, hogy ki tudja szabni belőle amit szeretnék.
Azóta is gyönyörű, nyáron szoktam hordani és igazán hűvös érzetet ad, nagyon szeretem.
Ez az egy selymem van idehaza, leszámítva a mama kendőjét amit azóta is keresek és nincs meg.

1 Likes

Aaah jesszus kifolyt tőle a szemem mire elolvastam. A koncepció amúgy tök jó, csak erősebb szemüveg kell ehhez :rofl:

community-ken-jeong

1 Likes

Bocsiii! :sweat_smile:

1 Likes

Ó, ugyan, nem a te hibád, hogy ők hangyáknak készítették ezt a cuccot :smiley:

Érdekes perspektíva :astonished: Kár, hogy nincs több kép

5 Likes

U, de jók! Régi épület mániás vagyok, sokszor nézek felfelé és mindig mikor valami érdekes boltíves vagy beugrós ablakot látok mindig elképzelem kik, milyen emberek élhetnek ott… :slightly_smiling_face:
Pl. Ott fent
Screenshot_20230331-204504

5 Likes

Dettó. Csak én inkább arra szoktam koncentrálni hogy vajon milyen lehet a belsőépítészet - hogy volt-e benne bármi kreativitás, ami a szép nagy ablak felé vezeti a szemet, vagy random-e az egész

2 Likes

Én a fák alatt szoktam felfelé nézni, nagyon szeretem a20220823_131116|375x500
:smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Igggen! A fák a legszebbek!

Egyre jobban terjeszkedik a L’oreal :slight_smile:

1 Likes

Most vagy én vagyok szerencsés a pilláimmal, vagy rosszul kenték fel, vagy szarok a spirálok. De egyikért sem adnék egy forintot sem a hatást tekintve. :roll_eyes:

Illatárban úszunk, de mennyiért? – A világ legkelendőbb parfümjei - Privátbankár.hu (privatbankar.hu)

2 Likes

Mindig elolvadok ettől a cicától! :heart_eyes_cat:

1 Likes
4 Likes

Index - FOMO - Machetés óralopások, félelemben élő gazdagok: ilyen most az élet London elit negyedeiben

1 Likes

Olvastam és bár Pesten élek ez nekem is nagy dilemmám, hogy merjem- e hordani az ékszereimet ha nagy ritkán a belvárosban nyáron gyalog mászkálok.
Arra jutottam, hogy ilyenkor a nyakláncot inkább leveszem, van egy vastagabb arany- fehérarany saurom, nem hiányzik, hogy leszedjék rólam.
A karkötők maradnak, óra marad ( nem egy Rolex ) , és hogy ne fájjon a szívem annyira a lánc után, ilyenkor bokaláncot is teszek :slight_smile:
Nyaralni / utazni ugyanígy megyek , mobilom nem bindzsizem az utcán, ha telefonálok akkor a telefon a fal felőli oldalon van a kezemben és közel megyek a falhoz.
Táskában a beépített kulcstartóra én a tárcám szoktam rákapcsolni, így ha ki is nyitják, nem tudják kiszedni.
Arra nagyon büszke vagyok, hogy Bolognában kiszúrtuk a zsebeseket a buszon, le is szálltak, észrevették, hogy felesleges a műsor :slight_smile:
Figyelni kell .

4 Likes