Jajj de szuper ahogy bemutatják! Igen ez igazi selyem lesz…akkor akar felrobbanni a fejem, amikor látom, hogy a híres üzletlánc rengeteg olcsò 100 % polieszter ruhàhoz odaìrják nyugodt lélekkel, hogy selyem. !!!Akkor megnézem az anyagát, és 100- ból 99x áll ott , hogy polieszter műanyag , nejlon sz…r. Ilyenkor a sok fiatal megveszi, hogy selyeeeem azután pedig ott büdösödik bele és izzadja szét magát tánc közben. . Ennél már csak az a rosszabb, amikor a műanyaghoz - "műbőrhöz"odaírják, hogy bőr!!! Ma már vegánnak hívják , vagy bőr imitációnak. Rengeteg embernek fngja sincs hozzá, és eladnak mindenr igazi bőr címszóval.
Nekem apumtól maradt egy selyem sál, párduc mintás, sötétbarna, nagyon vigyázok rá. És szeretem hordani
Lehet hogy nem 100 % , azt hiszem 25 % gyapjú is van benne, hogy ne legyen annyira kényes. Az LV is keverve gyártja a sálait, 60% selyem, 40 % gyapjú, különben hordhatatlanul kényes lenne 100- %- ban.
Jaj, ilyet túlárazott “selyemszatén” hajgumiknál láttam instás eladóknál. Ha nem kérdezek rá, eladja selyem címszó alatt tök drágán, holott full műanyag az egész! Ráadásul a szatén szövési módot jelent, ahol az anyag színe fényes, a fonákja matt, és ha elébiggyeszti, hogy selyem, az az anyagmegjelölés… A poliészter szatén anyagok pedig elég olcsók, egy hajgumi árából kb 2m kijött volna.
Hű , ami nekem van selyemkimonó ahhoz kb. 7 éve vettem az anyagot a Diffusione Tessile- ben ahol másfél méter volt akkor 35 ezer Ft és ez már kedvezményesen volt annyi és csak 1-1 darabok voltak mindenből, szerintem ezek amik kimaradtak/ megmaradtak az olasz varrodàból, azokat tették ki. Tudom, hogy nagyon legózott a varrónőm, hogy ki tudja szabni belőle amit szeretnék.
Azóta is gyönyörű, nyáron szoktam hordani és igazán hűvös érzetet ad, nagyon szeretem.
Ez az egy selymem van idehaza, leszámítva a mama kendőjét amit azóta is keresek és nincs meg.
Aaah jesszus kifolyt tőle a szemem mire elolvastam. A koncepció amúgy tök jó, csak erősebb szemüveg kell ehhez
Bocsiii!
Ó, ugyan, nem a te hibád, hogy ők hangyáknak készítették ezt a cuccot
Érdekes perspektíva Kár, hogy nincs több kép
U, de jók! Régi épület mániás vagyok, sokszor nézek felfelé és mindig mikor valami érdekes boltíves vagy beugrós ablakot látok mindig elképzelem kik, milyen emberek élhetnek ott…
Pl. Ott fent
Dettó. Csak én inkább arra szoktam koncentrálni hogy vajon milyen lehet a belsőépítészet - hogy volt-e benne bármi kreativitás, ami a szép nagy ablak felé vezeti a szemet, vagy random-e az egész
Igggen! A fák a legszebbek!
Egyre jobban terjeszkedik a L’oreal
Most vagy én vagyok szerencsés a pilláimmal, vagy rosszul kenték fel, vagy szarok a spirálok. De egyikért sem adnék egy forintot sem a hatást tekintve.
Mindig elolvadok ettől a cicától!
Olvastam és bár Pesten élek ez nekem is nagy dilemmám, hogy merjem- e hordani az ékszereimet ha nagy ritkán a belvárosban nyáron gyalog mászkálok.
Arra jutottam, hogy ilyenkor a nyakláncot inkább leveszem, van egy vastagabb arany- fehérarany saurom, nem hiányzik, hogy leszedjék rólam.
A karkötők maradnak, óra marad ( nem egy Rolex ) , és hogy ne fájjon a szívem annyira a lánc után, ilyenkor bokaláncot is teszek
Nyaralni / utazni ugyanígy megyek , mobilom nem bindzsizem az utcán, ha telefonálok akkor a telefon a fal felőli oldalon van a kezemben és közel megyek a falhoz.
Táskában a beépített kulcstartóra én a tárcám szoktam rákapcsolni, így ha ki is nyitják, nem tudják kiszedni.
Arra nagyon büszke vagyok, hogy Bolognában kiszúrtuk a zsebeseket a buszon, le is szálltak, észrevették, hogy felesleges a műsor
Figyelni kell .