Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Jó ötletnek gondolom, de alapvető problémám az, hogy már magukat a hajtógázas termékeket sem tudom értelmezni.
Nyilván, akinek csak ez működik, ott nincs más alternatíva. Ezektől a fújkálós cuccoktól csak jobban lebüdösödtem, a hajtógázra allergiás vagyok, arról nem beszélve, hogy károsítják a környezetet. Tudom, hogy itt ebben a konkrét esetben valami környezetkímélő gázzal töltik a cuccokat, de akkor is.

1 Likes

Én stiftet használok, de a kezdeményezés jó. Ha spray-s lennék, valószínűleg kipróbálnám.

1 Likes

Így néznek ki a H.P könyvborítók különböző országokban

1 Likes

Egyik se tetszik :frowning_face_with_open_mouth:
Talán csak az olasz. :slight_smile:

3 Likes
3 Likes

Én bevallom őszintén jobbára hajtógázasat használok. Nem szeretem a stiftes, golyós kiszerelések “gépzsír” érzetét, roppant kényelmetlen “megadom magam” pozícióban várni amíg megszárad :smiley: szval nekem még jól is jöhetne egy ilyen újratöltő kút

1 Likes

Minimálisra csökkentettem a hajtógázas termékek vásárlását ,nem hiszem, hogy igénybe venném ezt a szolgáltatást.
Izzadásgátlóból golyósat veszek, deót nem használok, mert illatos a testápolóm, meg parfümözök is, a hónaljam nem kell, hogy illatozzon.
Tavaly vagy tavaly előtt próbáltam a Borotalco púderes illatát, de rájöttem, hogy semmi szükségem rá.

3 Likes

Instagrammon jöttek reklámként szembe:
https://beautycle.org/

1 Likes

Nekem nem sikerült megnyitni sem innen sem beírva keresőbe. Mi ez?

IMG_6872.PNG
hmm, nekem megnyitja. :open_mouth: instagram nevük: @beautycle.recycling

4 Likes

Ez jó!!! :+1:

1 Likes

Megint sikerült megmutatni, hogy hol van a nők helye… Ezek szerint mindenféle tanácsokban biztosan nem, mert hát egyetlen olyan nő sincs kis hazánkban, aki értene a popzenéhez.
Azt már nem is kommentálom, hogy - bár minden tiszteletem Petőfié - vajon miért egy költőről nevezték el?

A komment szekció tükrözi a véleményemet:

IMG_20230322_130007

IMG_20230322_125943

8 Likes

Mondjuk, ha a Tóth Gabit választották volna be, annak se örültem volna jobban :sweat_smile:

2 Likes

Igen, de valahol az még elszomorítóbb, hogy éppenséggel találtak volna kormányközeli nőt, mégsem…

A cikk azt írja, idézem:
…céljuk ezzel az, írja a lap, hogy a tanács tagjai „szakértelmükkel és meglátásaikkal elősegítsék a Petőfi Rádió, a Petőfi TV, a Hajógyár és a Magyar Popkulturális Értéktár minőségelvű megerősítését, ezáltal a magyar popkultúra jobbá tételét”.

Na ezért Petőfi.

Nagyon érdekes (Facebook)videó arról, hogyan készül a valódi selyem:

5 Likes

Elképesztő, hogy minden kézzel történik!
Láttam már filmet nagyüzemi futószalagos módiról és olyat, ahol nem ölik meg a hernyókat- mindet kézzel szedik ki a gubóból és termelhetnek újabb gubót, de itt tényleg piciben mennek a dolgok.
(Pont ma akadt a kezembe a selyem párnahuzat, amit kaptam pár éve termékek mellé ajcsiba. Egy darabig használtam, de egyre nehezebb volt kimosni a krémeket belőle, mert csodásan felszívta az arcomról :grin:, aztán egyszer csak félretettem. Bevallom nekem nem jött be igazán.)

4 Likes

Nekem egy kézzel festett selyemkendőm van Varró Gabitól (ő osztotta meg a videót is), de nem használom, mert sajnálnám, ha valami baja lenne. :see_no_evil:

2 Likes

Nahát! Ez nagyon érdekes volt, köszi a megosztást! 8 óra gyermekgondozás után pont erre volt szüksége a kisavazódott agyamnak :sweat_smile:
Vajon mennyiért tudják kilóját (már, ha súlyra megy?) eladni? Mit kereshet meg ezzel a család? Ahogy a videóból kitűnt, jó pár embert foglalkoztat a háztartásban.

3 Likes