Az nálunk is nagy mázli, hogy a párommal tökéletes ellentétei vagyunk egymásnak. Én már kértem volna a cián kapszulát, ha reggel 5-kor kéne a gyerekkel játszanom egy órácskát…
Amikor hagyományos munkarendben jártam dolgozni, én is mindig majd elaludtam egész délelőtt. Csak akkor volt jó a helyzet, amikor komolyabb stressz ért, attól legalább felébredtem. Sokszor elgondolkodtam rajta, hogy mi értelme van egy olyan életnek, ahol egy héten 5 nap kb. délután 4-ig fel sem ébredek rendesen, és már januárban arról gyártok táblázatot, hogy egy hónapban hány nap szabim lesz, mikor nem kell dolgoznom? … 10 jel, ami arra mutat, hogy nem a megfelelő helyen vagy
Ezt már rég tudom, csak még nem találtam meg a megfelelő alternatívát azért a számlákat is ki kell fizetni
Uuuuuu!
Hogy orulnek, ha egy szep nap ezt is megtalalnam a bolhapiacon!
A ruha topicban felvetett tudatos vásárlás, fenntarthatóság témájához lazán kapcsolódik a tudatos élelmiszervásárlás.
14 éves voltam akkor, emlékszem, anyummal végig izgultuk a döntőt. Tényleg azt hinné az ember laikus lánya, hogy milyen szerecsés, 16 évesen mindent a lába elé visznek tàlcán, rivaldafény, gazdagság, ahogy ugye a külföldi híres modellek is élnek. Röviden és tömören : a nagy @@@@- t!!!Olvassátok el, és mindenképp nézzétek meg a " Szépleányok" c. dokumentumfilmet a youtubeon, érdemes, micsoda undorító okok miatt rendezték meg egyáltalán a szépségversenyt, és az egész utána következő megaláztatást, hátrányos szerződést, stb. Az állam leesett, amikor először megnéztem. Megszólal a 2. és 3.
helyezett is , beláthatàst enged az igazságba. A média, a ferdítés, a pénz…
És egy film is , aki neem látta még, sztem fantasztikusak a szereplők, ami megtörtént eset alapjàn készült.
Molnár Csilla az egyetlen magyar szépségkirálynő, akinek adózom a szépsége előtt a mai napig. Tragikus
Megnéztem a filmet, csak pilláztam, milyen undorítóan elbántak a lányokkal, mint egy darab hús… Mondjuk eleve nekem ez a műfaj érthetetlen, de az, ahogyan visszaélnek a fotóikkal, az a gusztustalan “szobrász” is… Nem is értem minek kellett ez a vacak, nem lehetett nemet mondaniuk, szegény Judit meg majdnem elájult
Azért amikor a magyar szervezők odáig voltak a saját műsorukkal, az osztrák meg legagyizta, utána mutattak a kintiből részt, hogy mennyivel korrektebbül bántak a lányokkal.
Borzasztóan sajnálom Csillát, csodaszép, értelmes okos lány volt, akinek fontos volt a tanulás, az érettségi, tervei voltak az életben erre néhány pénzéhes perverz elveszi tőle a jövőt, szavak nincsenek.
Ide is posztolom, hátha kevesebben olvassátok a másik topic-ot:
Már elindult az idei kampány.
https://nemluxustaska.hu/
Foxposttal ingyen feladható az alábbaik szerint:
https://nemluxustaska.hu/foxpost/
Szupeeeer
Úgyis tettem félre olyan tasit amit erre szántam, szólok anyukámnak is, hogy Ő is készítsen össze egyet, barátnőm is szokott feladni.
Úgy szeretem ezt a kezdeményezést
Én bizti nem fizetek egyikért sem. Az Insta eddig sem érdekelt túlzottan. A Fb az elérhetőségek miatt lehet, h hiányozni fog, de az is lehet, hogy nem fogom megérezni.
Ha ezt tényleg bevezetik, én sem leszek hajlandó egyikért sem fizetni.
Ez az az áremelés, ami teljesen hidegen hagy. Soha nem érdekelt egy közösségi oldal sem annyira, hogy regisztráltam volna magam.
Kipróbálnátok?
Én nem használok dezodort. Ha használnék, és lenne ilyen lehetőség a közelemben, akkor valószínűleg kipróbálnám.
Amúgy aki dezodort használ, mire használja? Például hónalj stift helyett?
Az szuper, hogy magyar fiatalok találták ki!
Szerintem stift és golyós helyett van, aki ezt szereti.
Kár, hogy golyósokhoz nincs utántöltő. Nem bánnám, ha nem kéne folyton kidobni azt a masszív flakont. Ha legalább 5x újra lehetne ezt is használni… A szemét is kevesebb lehetne és az ára is jobban alakulna.
“A dezodor piacon is elindult az újratöltés trendje, a legtöbb kiszerelésnél, például a golyós dezodoroknál vagy stifteknél több olyan megoldás is született, ami óriási sikereket ért el a vásárlók körében.”
A cikk szerint létezik, csak - még - nem nálunk.
Én stiftet szoktam, az főleg egyszerű lehet (gondolom én).
Valóban létezik Sajnos alusó-mentes. Ami csak nekem sajnos, más esetleg örülhet neki:
és az utántöltő: