Félelmetes 🫢😟
A madarak jutnak még eszembe. És vajon milyem magasságokban fognak repülni? Házak között, fölött?
Hát, ha cuki* a futár, akkor a drón nem helyettesíti…
(*Nemkell rosszra gondolni, de sztem vagyunk páran akik az udvarias emberi kiszolgálást jobban szeretik mint a gépesítettet)
Rettegéssel gondolok erre az időre…
Olyan sok sebből vérzik ez az elképzelésük, hogy rossz elképzelni is: a madarak, a környezet, a zajszennyezés, az égbolt, ami ilyen röpködő szeméttel lesz tele a nyugodt kékség helyett… Embertelen.
Én se vagyok feldobódva…
Ha tegnap kezdtem volna el azon gondolkodni, hogy milyen munkát végezzek majd, amit nem lehet robotizálni, már az is késő lett volna.
Amúgy kíváncsi vagyok, a ti jelenlegi munkátokat ki tudná váltani drón/gép?
Szerintem eléggé realizálható jövő, hogy a csomagkézbesítők, sofőrök, raktárosok, csomagolók stb. munkáját fel tudják/fogják váltani. Viszont másik oldalról nézve, magát az automatizációt is a hatalmas munkaerőhiány generálja, szóval valahol ez egy önbeteljesítő folyamat.
Szeretném azt hinni, hogy nem. Irodavezető vagyok, és mivel nem egy nagy cégnél dolgozom, mindenhez (is) kell érteni, mindenbe bele kell látni, és a cég profilja miatt nagyon egyediek a feladatok. 10 éve dolgozom itt, kell kicsit értenem a könyvelést és a bérszámfejtést (nem én csinálom, de elég sokat a keze alá dolgozok a külsős cégnek), kell a nyelvtudás (szakmai anyagok fordítása, céges levelezés, tolmácsolás), jó adag műszaki és informatikai affinitás, picike számlázás, adminisztráció, rendszerek átlátása\kialakítása, szolgáltatókkal való kapcsolattartás. De volt olyan is, hogy én vágtam le a vevőnek a méterárut, mert épp lent voltam a boltban és minden eladó kolléga foglalt volt. Nagyon változatos az egész, amit fent írtam, csak a jéghegy csúcsa, és egyszerűen nem hiszem, hogy ezt egy gép mind utánam tudná csinálni. Vagy legalábbis remélem.
@Izar nyomán szeretném hinni, hogy nem. Közszolga vagyok, viszonylag összetett és jókora területet érintő munkakörrel. Kicsit mindenhez is kell értenem
Ebből kifolyólag minden napom és minden esetem egyedi, így valószínűsíthetően nem megoldható egy mesterséges intelligencia vagy robot által. Remélem
Japánban létezik szálloda,ahol robot a recepciós.
Érdekes kérdések vannak a cikkben.
De ami bennem ezek után felmerül, hogy bennünket miért néznek teljesen hülyének? És velünk (magyarokkal) miért lehet bármit megtenni?
Nem a cikkben említett magyar tésztagyártóra gondolok, hanem a Barilla esetére. Ahol nagy valószínűséggel egyáltalán nem az olasz gyártó a “hunyó”.
És vajon még hány ilyen túlárazott termék van?
Felháborító…!
Ezért sem lesz nálunk soha euro, a forinttal könnyebb trükközni, mindig jó kifogás lesz az árfolyam, az infláció, a gazdaságunk leminősítése, a drágulás, de azért fentebb mindig lesznek, akik jól járnak…
Most hirtelen a svájci Lindt csoki jut eszembe, ami náluk nem egy luxus márka, itt mégis sokat rápakolnak az árára.
Jaj de jóóó, nagyon szerettem amikor kinn éltem Angliában
Én is szeretem, remélem, itt is fognak árulni sok Harry Potteres cuccot. Egy csomó hálópólóm van tőlük. Alapvetően nem egy nagy minőség, de ki lehet fogni náluk jó dolgokat.
Ez volt a napom jó híre. Szeretem ezt az üzletet, persze nem minden cuccukat, de vannak jók. Mikor gyakrabban jártunk Ausztriába (a rokonokhoz), akkor mindig útba ejtettük. Bízom benne, hogy az árazásuk is korrekt lesz majd
Wow,jól hangzik.
Én az ilyen basic cuccokat vettem tőlük sokszor, azok mind jó minőségűek és persze jó áron voltak. A cukiság faktor a zokniknál pedig az egekben