Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Nagyon cukik!

2 Likes

Tegnap egy cicu beszaladt velünk a templomba a misére este 10-kor. :rofl: Megérezte, hogy szeretjük őket. :slightly_smiling_face:

6 Likes

Háh :smiley:

7 Likes

Szóval a közgazdászok legrettegettebb mutatója a rúzsindex. :smiley:

6 Likes

Esküszöm nem én voltam :smiley:

2 Likes

Jó, mi? :smiley:

Valamikor posztoltam ide valami olyasmi cikket, hogy a nőknél a vörös rúzs olyan státusz szimbólum, mint férfiaknál egy menő karóra ( nyilván nem értékben), de legalább olyan körültekintően válogatjuk, keresgéljük a tökéletes árnyalatot, mint valami ékszert. :smile:

8 Likes

Nem is én, mert igyekszem rúzst nem venni, rengeteg van, a folyékonyaktól meg is kellene válnom, mert nem használom őket. Szóval a készletem inkább a korábbi években ugrasztotta meg ezt az ijesztő indexet.

3 Likes

Én tényleg viccből írtam, egy rúzsom van azt sem használom, valahogy nem az én műfajom :slight_smile:

Én pont most rendeltem két vörös Lisa Eldridge rúzst. :face_with_hand_over_mouth:

8 Likes

Én is rontottam rendesen a rúzsindexen. :smiley:

6 Likes

Beállok hozzád a kisebbség soraiba. :grin: Nekem sincs rúzsom!:face_with_hand_over_mouth:
Csak Carmex, néha egy-egy lip balm, de azok is szigorúan színtelen verzióban.

1 Likes

Majd mutasd meg őket, légyszi!

Én most köszöntem el a rúzsoktól :frowning: ma voltam bőrgyógyásznál és a szám körüli vörösödést is vizsgálják. Semmit nem kenhetek rá és a környékére, max hipoallergén ajakbalzsamot :frowning:

2 Likes

Érdemes megnézni a cikkben a videót, döbbenetes!

https://femina.hu/terasz/villam-lassitott-felvetel/

4 Likes

szuper :star_struck:

:disappointed_relieved::disappointed_relieved:https://nepszava.hu/3182078_gina-lollobrigida-elete-kepekben

1 Likes

Nyugodjék békében! :candle:

1 Likes
4 Likes

Eljön majd az idő, hogy mindennapos lesz, amikor ilyenek fognak repkedni a fejünk felett és teljesen természetes lesz. :flushed:

Szegény GLS futárok, már nem lesznek a nők bálványai…

3 Likes