Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Némelyik egészen parádés. :grinning:

3 Likes

Én szoktam magamnak :smirk:, hát ti?

8 Likes

Én is :slight_smile:

1 Likes

Én is :blush: meg ahogy a cikkben is említették, el szoktam mondani hogy mi az, amiket szeretnék, és akkor férj azt mondja, persze, vedd meg, aztán úgyis csak egyvalamit veszek, és ő meg tud lepni vmelyik másikkal a listámról.

3 Likes

Én is szoktam. :slightly_smiling_face:

2 Likes

És mit, lányok? Meséljetek! Mi az idei, mi volt tavaly, tervben van még valami? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Én idén egy rendes bőr pénztárcát vettem magamnak, amikor fekete péntek volt. Az előtte használt kevéssel maradt el árban és másfél évet bírt ki- nem bőr. Elegem volt a csini műbőr bukszákból.

6 Likes

Tavaly táskát vettem. Idén parfümöt és egy új hajvasalót szerettem volna. A parfümöt megvettem, meg végül egy kis kencefice is bekúszott még a kosárba :grin: Egyelőre a hajvasalót elnapoltam.

5 Likes

Tavaly egy szép bőr papucsot vettem magamnak idén nyárra, idén orvos- esztétikai kezelésre fizettem be.

6 Likes

Idén parfümöt vettem magamnak, meg az ABH Nouveau palettát, bár az még nem érkezett meg. :slight_smile:

4 Likes

Ilyen lett a megújult Blaha Lujza tér (welovebudapest.com)

1 Likes

A domborművecskék aranyosak :grin: , a többi dolog meg remélem egyben marad sokáig. Érdekes az a kép a kislánnyal és a könyöklővel (?) :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Tényleg cukik a kis domborművek, máskülönben nem tudom, mit szívott, aki ezt a propagandacikket tollba öntötte… nyáron öröm lesz a beton a 40 fokban és az emberanyag télen-nyáron garantálni fogja, hogy “szívesen várakozzunk a buszra” LOL

1 Likes

Én idén végre beruháztam egy rendes turmixgépre. Elvileg ez viszi a jeget is, úgyhogy nyáron végre lesz jégkása :yum:

5 Likes

Örök dilemma a plasztik műfenyő vagy az illatos kivágott fenyőfácska - Dívány (divany.hu)

2 Likes

Az örök dilemma.
Gyerekként szinte mindig élőt vettünk, és kiültettük a kertbe (és évekig újra felvettük karácsonykor). Ez persze egy pesti panelban nem működne.
A párommal néhány éve műfenyőt vettünk, leginkább a gyerek(ek) miatt. Néhány hónapos baba mellett nem hiányzott a tűlevél hullás, a fával érkező rovarok, sem a beszerzéssel és visszavitellel kapcsolatos logisztika. Most, hogy van kertünk, kicsit bánom a dolgot. De ha már megvan a mű, ameddig lehet, próbáljuk azt használni.

3 Likes

A klímakutató válasza:

3 Likes

Tetszett nagyon ez a cikk! És nem a poli részek miatt, hanem amiket általánosságban leìrt , hogy fontosak egy kapcsolat jò működéséhez. Igaz én a poliamoriát idősebb páronál tudom elképzelni, - 40 felett, mert addigra lesz vki tapasztaltabb, megfontoltabb, nyitottabb, rugalmasabb.A saját kapcsolatomban viszont nem tudnám elképzelni sem saját részről sem a páromról.

2 Likes
3 Likes

Index - Belföld - A magyaroknál a kutya is családtag

1 Likes
5 Likes