Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Kár értük! Tényleg mesebeli volt az üzlet, nem tudom, hogy van/volt-e még ilyen gazdag karácsonyi kínálat a városban. Van tőlük néhány szép karácsonyi dekorációm, persze, drága volt, de a minősége miatt bőven megérte.
A karácsonyi vásárokat én sem szeretem, hasonló okok miatt.

1 Likes

Szerintem aki egyszer volt bent sosem felejti el.
Szó szerint a földbe gyökerezett a lábam a pávás- télapós kirakat előtt.
Úgy vágytam rá, hogy idén elmenjek és vegyek valami szép krémszínű díszt tőlük.
Nem szoktam boltokhoz vagy akár tárgyakhoz ragaszkodni, de ez annyira különleges hely volt, hogy hiányozni fog. Kép
Kép
Kép

5 Likes
3 Likes

Csóri cica :laughing: vajon milyen állapotban lehetett? Hogy kapott levegőt?

Megvan az év legjobb szaloncukra | Házipatika (hazipatika.com)

2 Likes

Megkóstolnám :yum:
De nekem a régimódi zselés is jó :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Engem is mindig kíváncsivá tesznek az új ízek, hogy megkóstoljam, de aztán visszatérek a zseléshez. Talán, mert az a gyerekkor íze nekem :yellow_heart: nem a pisztáciás-trüffeles-mindenfélés. :smiley:

2 Likes

Egész jó, vidám és élénk színt választott a Pantone 2023-ra:

7 Likes

Nagyszerű beszélgetés egy kivételesen bátor, erős és intelligens fiatal nővel.

Egyetlen dolog volt, ami megütötte a fülem, bár nyilván nem ennek a beszélgetésnek a témája és nem is bármelyik bevándorló hibája: úgy említi a tényt, hogy elmentek befizetni az embercsempészhez egy útra, mintha én azt mondanám, hogy megyek egy kört a 7-es buszon… ráadásul sikerrel abszolválta a testvére is… pofám leszakad. De ez az én nyomorom, hogy nem bírtam ki enélkül a komment nélkül… Érdekes dolog ez a migrációs válság, pontosan kinek mi is az érdeke… miért is virágozhat…

4 Likes

Szerettem ezt a videót. Tetszett a hozzáállása. Azóta követem is közösségi platformokon. Igen, nekem is megütötte az embercsempész-dolog a fülemet, de nem úgy, ahogy a tiedet. Nálam az merült fel ennél egyből, hogy más cikkekben olvastam, hogy ilyen esetekben több ezer! dollárról beszélünk. Ők ezt 2x abszolválták. Na most minden tiszteletem mellett, nekem nincs csak úgy farzsebből ad hoc több ezer dollárom, pedig nem egy elmaradott harmadikvilágbeli országból indulnék 5 testvérem mellől…

4 Likes

Ilyenkor mindenüket eladják, amit lehet, kölcsönkérnek és a közösség is segíti őket általában. Afrika nagyon más, sokkal közelebb élnek egymáshoz (nem csak fizikailag) az emberek, mint itt Európában. Több generáció is együtt lakik és ha valaki bajban van, akkor segítenek egymásnak, ahogy tudnak.
(Példa a saját életemből: apukám 2 éve halt meg és a világ másik feléről, Ausztráliából, is küldték a pénzt a temetésére a rokonok miután gyűjtést szerveztek a közösségben arra is, hogy az egyik testvérére és az unokatestvére ide tudjon utazni tiszteletét tenni. /Keresztény közösség Szudánból és Egyiptomból származókkal/ Ha baj van, akkor önzetlenül segítenek :heart: )
De ahogy itt a videóban kibomlott a sztori, sajnos pont nem ez történt, hogy a nagy család segített, csak a szűkebb körére számíthatott a lány :frowning:

9 Likes

A napokban hallottam egy érdekes, szakértői interjút ebben a témában.
34:20-tól van szó a menekültekről.
Műsorok Archívum | Klubrádió (klubradio.hu)

1 Likes

Nahát! Ezek érdekes tények a migrációs számokról…

1 Likes

Levágták direkt a szemét, hogy a csápjának a tövét lássuk szemnek. 240_F_359496707_8d87HhlouRpOKL2czx5kJ4bAs41Bsnrq

Nem tudom erről hallottatok-e? Tavaly decemberben a P&G, idén októberben az Unilever hívott vissza egy rakat száraz sampont, mert benzolt találtak bennük. Most kiderült, hogy jó pár Batiste-ban is van, persze ezt még hivatalosan nem hívták vissza… Most vettem 2 flakonnal -.-

6 Likes

Én visszavinném/küldeném. Amit olvastam róla az nagyon ijesztő.
Sok megkérdőjelezhető összetevőt használunk, de erről egyértelműen azt írják, h rákkeltő és genotoxikus.

1 Likes

Hát én is szívesen visszavinném, kérdés a dm visszaveszi-e csak úgy, blokk meg minden nélkül :frowning: Gondolom nem :confused:

Au, ha nincs blokk, akkor nem hiszem :worried: :slightly_frowning_face: Sajnálom

Ha a kártyát lecsippantották vagy a QR kódot azon rajta lesz szerintem a vásárlásod. Egy próbát megér.

1 Likes

Köszi, megkérdezem majd, hátha :blush: