Na igen, rengeteg még a kérdés sok-sok tanulnivalója van mindenkinek a témában, legfőképp a vezető poziban lévő döntéshozóknak (ffiak)
Bennem az merült fel először, hogy akkor betelefonálok, hogy bocs főnök, megjött, és ezért ma nem megyek, mert rosszul vagyok? És akkor kvázi a teljes cég tudni fogja, hogy ha ma nem vagyok, az azért van, mert éppen menstruálok? Nem azért, mert bárki a világba kiabálná, de ki lehet következtetni.
Persze felnőttek vagyunk, normális körülmények között ennek nem kéne problémának lenni, de…
Sajnos ez szégyenérzethez és megszégyenítéshez vezet(het). Bár el tudom kepzeni, hogy annyira rosszul van valaki, hogy tesz rá és otthon marad.
Rengeteget kell még a gondolkodáson változtatni. Az egészet az alapoknál kell kezdeni, hogy a menstruáció a működő női test része, nem tabu, mindenki egy menstruációra képes nő testéből jött világra, érzékenyíteni, oktatni a témára MINDENKIT.
(Ezt a tökönrúgás kísérletet szívesen elvégezném pár férfin . Havi 1 napon többször éreztetném vele milyen érzés. Amúgy nem utálom a férfiakat csak néha általánosságban )
Én már mondtam, hogy minden férfinak legalább egyszer végig kellene csinálnia egy vesekovet, akkor nagyjából tudná, milyen egy szülés…
Na lányok, melyiket rendelitek meg máris?
Egy lábfehérnemű feltétlenül kell! Hogy élhettem eddig nélküle!
A tölcsér szerintem nem butaság, ismerek olyan lányt aki használ, nem szilikont hanem kb. olyasmi anyagból van mint egy filmmel bevont papírpohár 1x használatos, fesztiválokon jó szolgálatot tehet.
Magamat nem látom , hogy itthon a mosdóban gyakorolok ezzel, elég egy rossz mozdulat és kész a katasztrófa.
Nekem a rúzsozós maszkról Hannibal Lecter jutott eszembe!
Én kipróbáltam, vettem egy szilikonosat, de aztán eladtam néhány próbálkozás után. Én egyszerűen nem értettem meg a működését, hiába próbálkoztam. A nadrágom mindenképp le kell húzni hozzá, szoknyával is max harisnya nélkül működik (vagy combfixszel), akkor meg úgyis ki kell állni a sort. Akkor meg már kényelmesebb nekem fölé guggolni, mint ezzel szórakozni. Amúgy is, hogyan megyek ki a csaphoz kiöblíteni utána? Pisisen csak nem rakom el a táskámba. Meg hova teszem, amíg felveszem a nadrágom?
Amúgy nem fesztiválra szántam, hanem építkezésre konténer wc-be, de szerencsére már nincs rá szükségem.
A sminkesem is emelte az árakat július óta. Nyilván az áramárak miatt. Lányok, azt hiszem, egyedül is tudunk majd sminket és frizurát készíteni
Ez annyira gyönyörű
Nagyon kedvelem Kristófot, szerintem szuper, hogy mennyire vállalja önmagát. Fiatalon azért voltak érdekes megmozdulásai, de azt rég elhagyta.
És ez az írás tényleg csodaszép
Ha lányom lenne megmutatnám neki ezeket a cikkeket, amik ezekről az úttörő, erős, önazonos nőkről szólnak, mint az alábbi. De fiam van, ezért szintén megmutatom neki, hogy a nők mire képesek és sose nézzen vagy szóljon le azért valakit, mert nőnek született. Neki is van és lesz majd nő az életében és nem hiszem, hogy gyerekszemmel kevesebbnek golndol engem, mert nő vagyok. Megérti majd, hogy attól, hogy a nőknek ugyanaz jár, mint neki férfiként, nem lesz rosszabb, sőt!
May Her Soul Rest In Peace
Kivételes életút, egy korszak vége. Nyugodjék békében!
Szokásomtól eltérően baromira megvisel. Az elmúlt egy évben ő a második ismert személy, akit nem családtagként megsiratok.
Ráadásul tovább gondoltam, hogy mekkora erő és akarat kellett ahhoz, hogy még összevakartassa magát annyira (feltételezem, tudta, hogy meg fog halni), hogy kinevezze az új miniszterelnököt. Feltételezem, gondolt arra, hogy a saját halála körüli ex lex állapot idején (még ha oly sok protokoll is van rá), legalább a tényleges politikai vezetés meglegyen az országában.
Azt hiszem, így kell távozni…Egy korszak véget ért, a történelem egy élő szelete most távozott. Nyugodjon békében.
Tegnap mikor olvastam, azt hittem, rosszul látok. Nem vagyok a királyi család nagy rajongója, dehát a királynő azért meghatározó alakja volt az angol mindennapoknak. És ténylegesen belegondolni, hogy egy ilyen fontos személy távozott, nagyon szomorú.
Az agyam eldobom…
Öööö…és mi van, ha elhalt a magzat, akkor milyen szívhangról beszélünk? Meg úgy egyáltalán!