Lányok, ti hallottatok már erről? Ingyen csere lehetőség, régi hagyományos izzóról energia takarékosra.
Működik, ismerős próbálta, az önkormányzatnál adják át a csomagot. Teljesen ingyenes!
Személyi, lakcím kártya és villanyszámla kell hozzá.
A családban körbekérdezem én is.
www.ledcsere.hu
Ez olyan, mint a mesében, sznte hihetetlen!
Már évekkel korábban lecseréltem az összes izzót energiatakarékosra, nem kis összegért, de nagyonis megérte!
Nem hallottam róla, de egy próbát megér. Köszi a tippet.
Tegnap volt a 197. Anna bál. Mivel van hozzá kötődésem (nem a nevem miatt), minden évben figyelemmel kísérem.
Egy kicsit ledöbbentem, hogy egy ilyen nívós eseményen hogyan tudnak egyesek megjelenni. Némely ruha és smink kimondottan közönséges megjelenést eredményezett, még úgy is, hogy a hölgyek többsége a borsos belépő mellett még jelentős összeget költ ruhára, sminkesre és fodrászra.
De ez csak az én meglátásom.
A galéria innen nyílik:
197. Anna bál galéria
Én egy lila , derék nélküli ruha és egy színes lencsés napszemcsi + vagy kopasz/ vagy irokéz frizkó kivételével semmi durvát nem vettem észre.
Nagyon szép hagyomány az Anna bál és respect mindenkinek aki tegnap 40 fokban kibírta báli ruhában, sminkben, frizurában.
Természetesen én sem mindenkire értettem, de amit például én nem érzek odavalónak:
Kilógó melltartópánt, vagy a pánt nyoma, ami nem barnult együtt a testtel. Köldökig mindkét irányból felsliccelt ruha, helyenként túlzó cicikirakat.
De itt hangsúlyoznám, hogy szerintem se dőlt össze ettől a világ, mindenki úgy jelenik meg, ahogy számára megfelelő .
Ez a saját véleményem, hogy én mire figyelnék oda egy ilyen eseményen.
Ezzel messzemenőkig egyetértek. Ha egy előnye lesz ennek az energiaválságnak, az talán az, hogy kicsit racionálisabban kezeljük az energiafelhasználást. Miért kell éjszakára bármit kivilágítani - mármint a járdán kívül… persze a Tiborcz-lámpák óta tudjuk, hogy azt se kell - fényreklámok/kirakatok/középületek? Éjfél és reggel 7 között elenyésző számban gyönyörködnek az ilyesmiben. Miért kell egy irodában 22 fokra beállítani a légkondit, hogy aztán elvárják a férfiaktól a hosszú nadrágot/zakót, nőktől meg a harisnyát nyáron is? Miért kell télen is rövidujjúban menni iskolába-oviba-egyetemre?
Annyira jó lenne, ha a rezsicsökkentés-csökkentése mellett ilyen szinten is változtatnának már nálunk is!
Ja, valaki meg megkopogtathatná a Bizottság vállát, hogy a számos válság közepette elfelejtettek a rohadt óraátállítás kérdésben dűlőre jutni… így vagy úgy, de befejezhetnék már azt is!
Szász Endre nem szokványos módon kérte meg anno a kezét
Én szimplán az utcán egy átlagos hétköznap reggel is sokkot tudok kapni nem kell ahhoz Anna-bál az, hogy boldog-boldogtalan olyan rövidnadrágot hord a csajok közül, hogy a bal felső hatos is látszik alulról és én érzem magam kellemetlenül, az alap férfiak felső nélkül a metrón (wtf???), gombás/full ápolatlan lábkörmök a tangás pacskerban csodás bőrkeményedésekkel…teljes kultúra és személyi higiénia hiánya stb.
Sokakra ráférne…
http://etikettiskola.hu/blog/illik-nem-illik/
Én azokon akadok kiken,akin drága ruha,fuksz,sok tetkó,illatfelhő stb,de foga alig van. Az oké, hogy drága a fogpótlás,de jobban mutat egy normális fogsor m8nde ilyesmi nélkül.
Tökéletes: banán, lazac, avokádó, mind a hármat szeretem most már csak a felvágottakat kéne letenni meg a cukros üdítőket és 100 évig fogok élni
A Huncut szilva herceg és a Nagyi kedvence lettek idén az ország tortái.
A nagyi kedvence már a málnavelős résznél megvett amikor eljutottam a pisztácia leírásig, már tudtam, hogy ez lesz az én évem eddig nem érdekeltek az országtorták…na most
Igen, engem is jobban érdekel, mint a másik. Imádom a pisztáciát!
Én a szilvásat nagyon megkóstolnám
A tavalyi nagyon bejött, de már fogalmam nincs, milyen volt, csak arra emlékszem, hogy nagyon ízlett Talán valami körtés volt?
Nem napraforgós? Vagy az tavalyelőtt?
Kíváncsi vagyok, lesz-e még olyan, ami az Őrség zöld aranyának a népszerűségét egyszer utoléri.
Szerk.: Napraforgó a neve, de volt benne körte is.
Az Őrség zöld aranya megjelenése előtt évekkel a Szatmári szilva volt a favorit, még az esküvői tortánk egyik emelete is az volt, annyira szerettük.
Az utóbbi kb. 4-5 évben nem kóstoltam ország tortáját, de a málnát és pisztáciát imádom.