Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

3 Likes

Lányok, ti hallottatok már erről? Ingyen csere lehetőség, régi hagyományos izzóról energia takarékosra.
Működik, ismerős próbálta, az önkormányzatnál adják át a csomagot. Teljesen ingyenes!
Személyi, lakcím kártya és villanyszámla kell hozzá.

A családban körbekérdezem én is.

www.ledcsere.hu

8 Likes

Ez olyan, mint a mesében, sznte hihetetlen!
Már évekkel korábban lecseréltem az összes izzót energiatakarékosra, nem kis összegért, de nagyonis megérte!

4 Likes

Nem hallottam róla, de egy próbát megér. Köszi a tippet.

Tegnap volt a 197. Anna bál. Mivel van hozzá kötődésem (nem a nevem miatt), minden évben figyelemmel kísérem.
Egy kicsit ledöbbentem, hogy egy ilyen nívós eseményen hogyan tudnak egyesek megjelenni. Némely ruha és smink kimondottan közönséges megjelenést eredményezett, még úgy is, hogy a hölgyek többsége a borsos belépő mellett még jelentős összeget költ ruhára, sminkesre és fodrászra.
De ez csak az én meglátásom.

A galéria innen nyílik:
197. Anna bál galéria

1 Likes

Én egy lila , derék nélküli ruha és egy színes lencsés napszemcsi + vagy kopasz/ vagy irokéz frizkó kivételével semmi durvát nem vettem észre.
Nagyon szép hagyomány az Anna bál és respect mindenkinek aki tegnap 40 fokban kibírta báli ruhában, sminkben, frizurában.

1 Likes

Természetesen én sem mindenkire értettem, de amit például én nem érzek odavalónak:
Kilógó melltartópánt, vagy a pánt nyoma, ami nem barnult együtt a testtel. Köldökig mindkét irányból felsliccelt ruha, helyenként túlzó cicikirakat.
De itt hangsúlyoznám, hogy szerintem se dőlt össze ettől a világ, mindenki úgy jelenik meg, ahogy számára megfelelő :slightly_smiling_face:.
Ez a saját véleményem, hogy én mire figyelnék oda egy ilyen eseményen.

3 Likes

Ezzel messzemenőkig egyetértek. Ha egy előnye lesz ennek az energiaválságnak, az talán az, hogy kicsit racionálisabban kezeljük az energiafelhasználást. Miért kell éjszakára bármit kivilágítani - mármint a járdán kívül… persze a Tiborcz-lámpák óta tudjuk, hogy azt se kell :smiley: - fényreklámok/kirakatok/középületek? Éjfél és reggel 7 között elenyésző számban gyönyörködnek az ilyesmiben. Miért kell egy irodában 22 fokra beállítani a légkondit, hogy aztán elvárják a férfiaktól a hosszú nadrágot/zakót, nőktől meg a harisnyát nyáron is? Miért kell télen is rövidujjúban menni iskolába-oviba-egyetemre?
Annyira jó lenne, ha a rezsicsökkentés-csökkentése mellett ilyen szinten is változtatnának már nálunk is!
Ja, valaki meg megkopogtathatná a Bizottság vállát, hogy a számos válság közepette elfelejtettek a rohadt óraátállítás kérdésben dűlőre jutni… így vagy úgy, de befejezhetnék már azt is!

9 Likes

Szász Endre nem szokványos módon kérte meg anno a kezét

1 Likes

Én szimplán az utcán egy átlagos hétköznap reggel is sokkot tudok kapni :laughing: nem kell ahhoz Anna-bál :smiley: az, hogy boldog-boldogtalan olyan rövidnadrágot hord a csajok közül, hogy a bal felső hatos is látszik alulról és én érzem magam kellemetlenül, az alap :smiley: férfiak felső nélkül a metrón (wtf???), gombás/full ápolatlan lábkörmök a tangás pacskerban csodás bőrkeményedésekkel…teljes kultúra és személyi higiénia hiánya stb.

Sokakra ráférne…
http://etikettiskola.hu/blog/illik-nem-illik/

1 Likes

Én azokon akadok kiken,akin drága ruha,fuksz,sok tetkó,illatfelhő stb,de foga alig van. Az oké, hogy drága a fogpótlás,de jobban mutat egy normális fogsor m8nde ilyesmi nélkül.

2 Likes

Index - Tudomány - Minden nő egyen banánt!

2 Likes

Tökéletes: banán, lazac, avokádó, mind a hármat szeretem :star_struck: most már csak a felvágottakat kéne letenni meg a cukros üdítőket és 100 évig fogok élni :upside_down_face:

2 Likes

A Huncut szilva herceg és a Nagyi kedvence lettek idén az ország tortái.

https://mandiner.hu/cikk/20220801_orszag_tortaja_allamalapitas_huncut_szilva_herceg_edesseg_cukormentes_torta_cukraszok_kostolo

6 Likes

A nagyi kedvence már a málnavelős résznél megvett :smiley: amikor eljutottam a pisztácia leírásig, már tudtam, hogy ez lesz az én évem :smiley: eddig nem érdekeltek az országtorták…na most :slight_smile:

5 Likes

Igen, engem is jobban érdekel, mint a másik. Imádom a pisztáciát!

1 Likes

Én a szilvásat nagyon megkóstolnám :star_struck:
A tavalyi nagyon bejött, de már fogalmam nincs, milyen volt, csak arra emlékszem, hogy nagyon ízlett :smiley: Talán valami körtés volt? :smiley:

Nem napraforgós? Vagy az tavalyelőtt?
Kíváncsi vagyok, lesz-e még olyan, ami az Őrség zöld aranyának a népszerűségét egyszer utoléri.

Szerk.: Napraforgó a neve, de volt benne körte is. :grinning:

1 Likes

Az Őrség zöld aranya megjelenése előtt évekkel a Szatmári szilva volt a favorit, még az esküvői tortánk egyik emelete is az volt, annyira szerettük. :yum:
image

7 Likes

Az utóbbi kb. 4-5 évben nem kóstoltam ország tortáját, de a málnát és pisztáciát imádom. :star_struck:

1 Likes