Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Számomra mindig meglepő, hogy a szépségiparban mekkora business tud lenni.

3 Likes

Pataki Ági :heart:

2 Likes

Hú ezt megnézem. Szuper instája van, érdemes átlapozni. 70 éves! Wow.

1 Likes

Wow! Mindig azt hittem, hogy homoszexuális!
Na, csak vigyázzon, úgy jár, mint a Kallos :grinning:

2 Likes

A hőségriadóról jutott eszembe: a mai napig ezzel a “11 és 15 óra között ne menjen a napra” figyelmeztetéssel jönnek.
Én sokkal szívesebben vagyok 12-kor a napon, de még 1-kor is, úgy érzem, a probléma igazából 14-18 óra között van, akkor olyan katlan a meleg és iszonyúan kínzó a délután napfény, hogy a világból kimenekülök.
Ti hogy élitek meg a meleget? Délelőtt vagy délutáni strandolás?

5 Likes

Az én üzemi hőmérsékletem úgy 12 fok körül van, imádom ha télen kilépek az ajtón és kicsordul a könnyem olyan hideg van .
Rühellem a meleget, viszont semmit sem szeretek jobban mint vízben lenni. Medence, strand, tenger, tó, folyó, kád, bármi :slight_smile:
Az én trükköm az , ha nyaralok , hogy reggel megyek vásárolni, piacra, intézni amit kell, kb 10 körül érek haza.
11- kor behúzom a fenekem az apartmanba és klíma alatt hűsölök, délután 4- kor dugom ki az orrom és kb. este 9-10 ig kint vagyok, megyek úszni a kilométereket, úgyis későn sötétedik.
A Gellértben : 7- kor már ott vagyok szerzek napernyőt , azalatt fekszem és 11 körül bemegyek a benti részbe ugyanúgy délután 4- ig , aztán vissza a kinti hullámmedencébe úszkálni.
Testre 30- as fényvédőt használok, arcra 50- est, + napszemüveg és kalap vagy baseball sapka.
Szerencsére a melóban és idehaza is hűvös van , másképp ez a hőmérséklet kibírhatatlan lenne nekem.

5 Likes

Az én üzemi hőmérsékletem pedig 28 foknál kezdődik. Ami most van, az nagyon jó, ha egyedül vagyok a kocsiban, a klímát sokszor be sem kapcsolom. Nap mindig jöhet, a gyerekeim úgy hívják, hogy “a mama megint fotoszintetizál”. Fiatalabb koromban a fejem is bírta, mostanában már a tűző napon szoktam kalapot, kendőt vagy sapit feltenni. 37-38 foknál kezdek telítődni, amikor kint 40 fok van, az már nekem is sok. :blush:

8 Likes

Nekem régen csak az számított, hogy meleg legyen és ne kelljen kabát csak egy póló és naci.Utáltam a telet , a hideget, még nyáron a 30 fokban is képes voltam dideregni.Szicília, 40 fok, jöhet, persze a napra csakis 50- es naptejjel és a déli òràk kihagyva.
Pár éve àllandóan melegem van, és az erős naptòl megfàjdul a fejem. És egy idő utàn hideg víz alà kell tennem. A kocsiban légkondi 17 fokon. Amikor màs pulcsiban rohangàl én pòlòban sétàltatom a kutyust és folyik a hátamon a víz. Imàdom a friss hideg levegőt. Tavaly nyàron lazùroztuk a tető aljàt 35+ fokban. Fiammal a slag alá álltunk és utàna vizes pòlòban és naciban folytattuk :rofl:. Szóval 180 fokos változàs.

3 Likes

Én azt szoktam mondani, hogy az ideális nekem az 28 fok levegő, 25 fok Balaton (vagy akármilyen édesvíz, csak közel legyen), enyhe szellő, bárányfelhők. De igazából 22-30 között elvagyok mint hal a vízben.

Aztán elköltöztem, és rájöttem hogy tök mindegy. Hidegben és a melegben is a fő hogy a páratartalom ne legyen magas, attól lehet átfagyni vagy épp izzadni mint a málhás szamár. (Illetve hidegben szél ne legyen, melegben viszont mindenképp.)

6 Likes

Mintha rólam írtál volna :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Ezt rólam is írhattad volna! :blush:

2 Likes

Sokkal jobban bírom a meleget, mint a hideget. Imádom a telet, de két pulcsi, meg három zokni kell, hogy ne akarjak megfagyni. Ezt a rekkenő hőséget nyilván ésszel kell kezelni, nem megyek a napra, ha nem muszáj. Egy hete voltunk Barin, ott nehéz volt nem kint lenni, mivel egész nap mentünk. Fényvédő ezerrel, kalap és nálam a legfontosabb, a folyadék. Így is keresten az árnyékot, de sokakkal ellentétben nem rákvörösen jöttem haza, éppen csak a kézfejemen kezdtek el világítani a fehér foltok.
Tudom, hogy nem jó a tartós hőség, sokkal kellemesebb lenne a 30-32 fok, ott jobban érezném magam. A légkondit ki nem állhatom, a kocsiban be se kapcsolon, ha egyedül vagyok. :slight_smile:

4 Likes

Hú, én nagyon nem szeretem a meleget. 28 fok felett már csak vonszolom magam, ha nincs szél kinn az árnyékban. 30 foknál már légkondizok és akkor már minden rendben van :sweat_smile: A nyárban egyedül a hosszabb nappalokat és a fényt szeretem, de csak árnyékból vagy a légkondis szobából nézve. Ilyenkor nagyon szeretek alkotni, motivál a sok fény. Napozni nem szeretek, Hófehérkéből gyorsan Piroska leszek 50 faktoros naptejjel is és napokig tart amíg mások szerint emberi színt kapok. Fürdeni is szeretek, a vizet is imádom, de az utóbbi időben valahogy mégsem mentem strandolni.

A hideget jobban bírom, gyapjú meg kasmír kabát alá nem is veszek fel pulcsit sokszor, főleg, hogy már télen is lassan bikinit lehetne hordani a klímaváltozás miatt.

6 Likes

Nézitek a vizes vb-t? Na, számomra ez egy tökéletes nyári délutáni program: nézni a légkondi alatt azt a sok szép, ügyes sportolót a tűző napon :star_struck:

1 Likes

Nem, de így feldobva az ötletet, elég jó kis program :heart_eyes:

1 Likes
3 Likes
5 Likes

122 éve nem volt ekkora szárazság és ilyen meleg Magyarországon (msn.com)

COVID, háború a közelünkben, rekordhőség, mi jöhet még??

Majomhimlő? :zipper_mouth_face:

Melegtűrő Covid… :grimacing:

1 Likes