Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Igen, ehető papírra vagy mifene nyomtatják ki. Csak a cuki maci fogalmát értelmezték máshogy :grinning_face_with_smiling_eyes:

Nekem úgy az egész összkép fura. A díszítés elég összecsapott, igénytelen. Ha valaki otthon, hobbiból ilyet készít, az oké, de akinek ez a hivatása, hát… :woman_shrugging:

Ostyára nyomtatják, ehető. Egyszer én is csináltam (ilyen képet van, ahol tudnak nyomtatni), mert a gyerek metrós tortát akart, aminél a sínre felmászik a gekkó. :grinning:
Ez lett belőle, de nekem semmiféle cukrász végzettségem nincs.

IMG_20220612_115359

21 Likes

Állati jól néz ki, nagyon ügyes vagy!

1 Likes

Régen volt, sajnos már nincs ilyenekre időm…

1 Likes

A kedvencem ez volt, a két autó és a zászlók nem saját, a többi igen.

IMG_20220612_121248

15 Likes

De a képek örökre emléket állítanak.:slight_smile: És egyszer felnőnek a gyerekek, de anya tortájának mindig örülni fognak!

Ez is szuperül néz ki.:slight_smile:

Hű, ez nagyon menő lett!

Nem is vàsároltunk ott azóta sem :woman_shrugging:

Nagyon jó lett! Egy cukrász is büszke lehetne rá

Hűha, tiszta 80-as évek a torta design.:grin:

1 Likes
4 Likes

@Kokapu : szuper ügyes vagy!
Régebben mi is rendeltünl párszor ilyen fényképes tortát, családi fotókból, az kedves volt. Bár, van, aki szerint bizarr, hogy akkor most levágod Józsika fejét :joy: és meg is eszed.

1 Likes
1 Likes

Nagyszerű. /s
Ők csinálták a kedvenc szemceruzámat, és most akartam kipróbálni azt a fényes candid alapozójukat, csak arra vártam hogy kapható legyen…

1 Likes

Én az Orofluido termékeket szeretem tőlük, észre is vettem, hogy az utóbbi időben egyre nehezebben beszerezhetőek , több típus hosszú ideje készlethiányos a meglévőket pedig elkezdték leakciózni, hogy kipörögjenek még bőven a lejárati idő előtt.
Így már értem.
Köszönöm a cikket @blessed

1 Likes

Én még 7-8 éve ismertem meg a márkát, akkor rúzsokat használtam tőlük, jó minőségűek voltak, és következő alapozó-beszerezésem lett volna még tőlük a jó vélemények miatt (Notinoról akartam rendelni).

1 Likes

Nemcsak mérgeznek, hanem hizlalnak is minket egyes elterjedt vegyi anyagok.

Telex cikk

1 Likes
7 Likes