Igen, ehető papírra vagy mifene nyomtatják ki. Csak a cuki maci fogalmát értelmezték máshogy
Nekem úgy az egész összkép fura. A díszítés elég összecsapott, igénytelen. Ha valaki otthon, hobbiból ilyet készít, az oké, de akinek ez a hivatása, hát…
Ostyára nyomtatják, ehető. Egyszer én is csináltam (ilyen képet van, ahol tudnak nyomtatni), mert a gyerek metrós tortát akart, aminél a sínre felmászik a gekkó.
Ez lett belőle, de nekem semmiféle cukrász végzettségem nincs.
Állati jól néz ki, nagyon ügyes vagy!
Régen volt, sajnos már nincs ilyenekre időm…
A kedvencem ez volt, a két autó és a zászlók nem saját, a többi igen.
De a képek örökre emléket állítanak. És egyszer felnőnek a gyerekek, de anya tortájának mindig örülni fognak!
Ez is szuperül néz ki.
Hű, ez nagyon menő lett!
Nem is vàsároltunk ott azóta sem
Nagyon jó lett! Egy cukrász is büszke lehetne rá
Hűha, tiszta 80-as évek a torta design.
@Kokapu : szuper ügyes vagy!
Régebben mi is rendeltünl párszor ilyen fényképes tortát, családi fotókból, az kedves volt. Bár, van, aki szerint bizarr, hogy akkor most levágod Józsika fejét és meg is eszed.
Nagyszerű. /s
Ők csinálták a kedvenc szemceruzámat, és most akartam kipróbálni azt a fényes candid alapozójukat, csak arra vártam hogy kapható legyen…
Én az Orofluido termékeket szeretem tőlük, észre is vettem, hogy az utóbbi időben egyre nehezebben beszerezhetőek , több típus hosszú ideje készlethiányos a meglévőket pedig elkezdték leakciózni, hogy kipörögjenek még bőven a lejárati idő előtt.
Így már értem.
Köszönöm a cikket @blessed
Én még 7-8 éve ismertem meg a márkát, akkor rúzsokat használtam tőlük, jó minőségűek voltak, és következő alapozó-beszerezésem lett volna még tőlük a jó vélemények miatt (Notinoról akartam rendelni).