Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

És már zöld utat is kapott!

1 Likes

Azta, meglepő! Ja nem. Bár ha rajtam múlik, eddig se vettem sok kallost, ezután se fogok, pláne ha áremelés lesz.

2 Likes

Arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyire történt önszántukból az üzletrész eladása? :zipper_mouth_face:

1 Likes

Én aztán nem ünneplem a “testpozitívitást” de ez a ló másik oldala! Mióta becézzük “izmosnak” az anorexiát…?

Elég aggasztó, ami a weben folyik én a Nagypál Krisztinát sajnálom nagyon, sétáló csontváz szegény és a képei alatt csupa- csupa “ jajjj de szép vagy”, “ gyönyörű” stb komment. Már az arca is megdöbbentő nem tudom, hogy kap így munkát egyáltalán.
Kép

3 Likes

Borzasztó. A legrosszabb, hogy ez valamiféle követendő példa? Betegnek látszik.

3 Likes

A normális önértekeléssel bíró - értsd legalább 35 éves :rofl: - nők döbbenetesnek és valószínűleg betegnek ítélik meg, az viszont félelmetes, hogy a kislányok számára ő (személy szerint fogalmam sincs ki ő, most látom először) egy követendő példa…:scream:

6 Likes

2019- ben volt magyar szépségkirálynő, akkor még nem így nézett ki.Igazad van van nem magamat féltem , hanem a kislányokat, akik azt hiszik, hogy így kell kinézniük.
Szokásos költői kérdéseim : hol van a családja, hol vannak az igazi ,szerető barátai akik aggódnak érte és a cégek akik munkát adnak neki azok nem tudom mit gondolnak ez minden csak nem divatos és egészséges.

3 Likes

A cégeknek csak a pénz számít , letojják, hogy ràmegy az egészséged. :grimacing: A család biztosan segítene, de aki nem engedi, azon nem lehet. Ő pedig tuti nincs tisztàban azzal hogy beteg, mert ugye az önképe nem valòs, nem látja saját magát olyannak mint ahogy kinéz. Nagykorù , csakis ő dönt a saját sorsáról.

4 Likes

Ráadásul, ha folyamatosan kapja a “de jól nézel ki” kommenteket, nem csoda hogy nem tiszta a testképe. :frowning:
A táskát csoda, hogy tartani tudja a kis kezében. :pensive:

3 Likes

Borzalmas. Nem tudom, mire fel küldik ezeket a dicséreteket, akár, ha kövér nők megtámogatásáról, akár, ha anorexiás ropikról van szó :thinking:

2 Likes

Halad a világ!

8 Likes
5 Likes

Hát csajok… :smiley: Előbb hallottam a Polgár Peti- féle verziót, mint ezt :slight_smile: Mivel Szikora kivételével fogalmam nem volt, kik ezek a fiúkák, teljes elfogultság nélkül tudom mondani, hogy az a rekedtes hang wááá… :smiley: ha pedig 20 évvel fiatalabb és rajongó típus lennék, már visítanék az első sorban :smiley: Semmi extra, de a dallamtapadás megvolt :smiley: Arról nem is beszélve, hogy teljesen Grease-feelingem van és RGO :smiley: gagyi, de naaa…van benne valami :smiley:

Ők imitálják az RnR- t szerintem, a ruhák is jelmezek rajtuk nagyon kilóg a lóláb.
Nekem ők a kedvenceim , itt zsigerből szól a dolog, nem csak divatból.

Elképesztő…

2 Likes

Hát ez azért… :rage: Azt hinné az ember, hogy ilyesmitől diktatúrákban vagy 3. világ országaiban kell tartani. :dizzy_face::flushed::confounded:

2 Likes

Középkorú fehér férfiak döntöttek már megint arról, mi történjen a nőkkel. Nem elég, hogy újabb felelősséget varrtak a nők nyakába komoly pénzügyi vonzattal (hiszen ki mer így bármit csinálni, bombabiztos védekezési technika nélkül). Még a középkorba is taszították őket azzal, hogy el kell felejtsék az online naptárakat…

Annyira mérges vagyok, hogy 2022 ilyen megtörténhet. És félek, hogy nemsokára itthon is ilyen irányt fog venni a törvényhozás.

4 Likes

Ez elképesztő! Sosem gondoltam volna, hogy pont az USA fog így visszalépni a középkorba. Felfoghatatlan. Érthetetlen. Embertelen.

Attól nem félek, hogy Európában ilyen lenne. Sőt… én inkább az ellentétes tendenciától tartok. Például Vilmos hercegéket is totál betámadták a környezetvédők, hogy 2-nél több gyereket vállaltak, mondván így rossz példát mutatnak és a kelleténél nagyobb lábnyomot hagynak… Pofám leszakad! Ezek komolyan gondolják, hogy tisztességesen iskolázott, kellőképpen intelligens középosztálybeliek meg gazdagok tulajdonképpen ne is gondoljanak a reprodukcióra, tegyenek már szépen egy szívességet a Föld népességének és engedjék át udvariasan a helyet 5 pakisztáni/csádi/München-külsői kisgyereknek?! WTF?!

Nem nomális világ ez…

5 Likes

Gondolat olvasò vagy! Fel tudnék robbanni ezen!!! Elindultak Afrikábòl a szìnes bőrűek, mert háborù van A németek tàrt karokkal befogadták őket.Ingyen lakás, betegbiztosìtàs, segély, a porontyok után családi pòtlék. A nők otthon elvannak , oviba viszi a gyereket, 2 lòg a nyakán, 1 a babakocsiban a következő meg a hasában. És mindegyiknek legalább 3 van. Azt sem tudják mi fàn terem a szemét szelektàlàsa. A férfiak …hàt alig látok vkit dolgozni. A német anyukàk itt lent a bajoroknàl szintùgy: ha apuka eleget keres, vagy van elég segély, akkor pottyantanak 3-4 gyereket hogy ne kelljen dolgozni.Vagy munkamàniàs és nincs gyereke ,sőt ,utàlja őket. Nekik akkor mekkora is a làbnyomuk?+ Szíriábòl megindultak, rengeteg fèrfi terrorista papìrok nélkül, vagy hamissal.Lődörögnek, fiatal lányokat erőszakolnak csoportban, majd megölik őket. Vagy az idősebb nőt nyìrjàk ki aki befogadja őket! Bezzeg ettől nem hangos a média!! Ezekkel kellene foglalkozni!!! Hihetetlen tényleg!

2 Likes