És már zöld utat is kapott!
Azta, meglepő! Ja nem. Bár ha rajtam múlik, eddig se vettem sok kallost, ezután se fogok, pláne ha áremelés lesz.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyire történt önszántukból az üzletrész eladása?
Én aztán nem ünneplem a “testpozitívitást” de ez a ló másik oldala! Mióta becézzük “izmosnak” az anorexiát…?
Elég aggasztó, ami a weben folyik én a Nagypál Krisztinát sajnálom nagyon, sétáló csontváz szegény és a képei alatt csupa- csupa “ jajjj de szép vagy”, “ gyönyörű” stb komment. Már az arca is megdöbbentő nem tudom, hogy kap így munkát egyáltalán.
Borzasztó. A legrosszabb, hogy ez valamiféle követendő példa? Betegnek látszik.
A normális önértekeléssel bíró - értsd legalább 35 éves - nők döbbenetesnek és valószínűleg betegnek ítélik meg, az viszont félelmetes, hogy a kislányok számára ő (személy szerint fogalmam sincs ki ő, most látom először) egy követendő példa…
2019- ben volt magyar szépségkirálynő, akkor még nem így nézett ki.Igazad van van nem magamat féltem , hanem a kislányokat, akik azt hiszik, hogy így kell kinézniük.
Szokásos költői kérdéseim : hol van a családja, hol vannak az igazi ,szerető barátai akik aggódnak érte és a cégek akik munkát adnak neki azok nem tudom mit gondolnak ez minden csak nem divatos és egészséges.
A cégeknek csak a pénz számít , letojják, hogy ràmegy az egészséged. A család biztosan segítene, de aki nem engedi, azon nem lehet. Ő pedig tuti nincs tisztàban azzal hogy beteg, mert ugye az önképe nem valòs, nem látja saját magát olyannak mint ahogy kinéz. Nagykorù , csakis ő dönt a saját sorsáról.
Ráadásul, ha folyamatosan kapja a “de jól nézel ki” kommenteket, nem csoda hogy nem tiszta a testképe.
A táskát csoda, hogy tartani tudja a kis kezében.
Borzalmas. Nem tudom, mire fel küldik ezeket a dicséreteket, akár, ha kövér nők megtámogatásáról, akár, ha anorexiás ropikról van szó
Halad a világ!
Hát csajok… Előbb hallottam a Polgár Peti- féle verziót, mint ezt Mivel Szikora kivételével fogalmam nem volt, kik ezek a fiúkák, teljes elfogultság nélkül tudom mondani, hogy az a rekedtes hang wááá… ha pedig 20 évvel fiatalabb és rajongó típus lennék, már visítanék az első sorban Semmi extra, de a dallamtapadás megvolt Arról nem is beszélve, hogy teljesen Grease-feelingem van és RGO gagyi, de naaa…van benne valami
Ők imitálják az RnR- t szerintem, a ruhák is jelmezek rajtuk nagyon kilóg a lóláb.
Nekem ők a kedvenceim , itt zsigerből szól a dolog, nem csak divatból.
Elképesztő…
Hát ez azért… Azt hinné az ember, hogy ilyesmitől diktatúrákban vagy 3. világ országaiban kell tartani.
Középkorú fehér férfiak döntöttek már megint arról, mi történjen a nőkkel. Nem elég, hogy újabb felelősséget varrtak a nők nyakába komoly pénzügyi vonzattal (hiszen ki mer így bármit csinálni, bombabiztos védekezési technika nélkül). Még a középkorba is taszították őket azzal, hogy el kell felejtsék az online naptárakat…
Annyira mérges vagyok, hogy 2022 ilyen megtörténhet. És félek, hogy nemsokára itthon is ilyen irányt fog venni a törvényhozás.
Ez elképesztő! Sosem gondoltam volna, hogy pont az USA fog így visszalépni a középkorba. Felfoghatatlan. Érthetetlen. Embertelen.
Attól nem félek, hogy Európában ilyen lenne. Sőt… én inkább az ellentétes tendenciától tartok. Például Vilmos hercegéket is totál betámadták a környezetvédők, hogy 2-nél több gyereket vállaltak, mondván így rossz példát mutatnak és a kelleténél nagyobb lábnyomot hagynak… Pofám leszakad! Ezek komolyan gondolják, hogy tisztességesen iskolázott, kellőképpen intelligens középosztálybeliek meg gazdagok tulajdonképpen ne is gondoljanak a reprodukcióra, tegyenek már szépen egy szívességet a Föld népességének és engedjék át udvariasan a helyet 5 pakisztáni/csádi/München-külsői kisgyereknek?! WTF?!
Nem nomális világ ez…
Gondolat olvasò vagy! Fel tudnék robbanni ezen!!! Elindultak Afrikábòl a szìnes bőrűek, mert háborù van A németek tàrt karokkal befogadták őket.Ingyen lakás, betegbiztosìtàs, segély, a porontyok után családi pòtlék. A nők otthon elvannak , oviba viszi a gyereket, 2 lòg a nyakán, 1 a babakocsiban a következő meg a hasában. És mindegyiknek legalább 3 van. Azt sem tudják mi fàn terem a szemét szelektàlàsa. A férfiak …hàt alig látok vkit dolgozni. A német anyukàk itt lent a bajoroknàl szintùgy: ha apuka eleget keres, vagy van elég segély, akkor pottyantanak 3-4 gyereket hogy ne kelljen dolgozni.Vagy munkamàniàs és nincs gyereke ,sőt ,utàlja őket. Nekik akkor mekkora is a làbnyomuk?+ Szíriábòl megindultak, rengeteg fèrfi terrorista papìrok nélkül, vagy hamissal.Lődörögnek, fiatal lányokat erőszakolnak csoportban, majd megölik őket. Vagy az idősebb nőt nyìrjàk ki aki befogadja őket! Bezzeg ettől nem hangos a média!! Ezekkel kellene foglalkozni!!! Hihetetlen tényleg!