Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Én egyébként már ettem idén. Mondjuk bent ettem meg, a cukrászdában.

Pont ma ettem először idén :slight_smile:
Rágógumi- mogyoró- citrom- kiwi volt a menü.
Az én kedvenc fagyizóm Balatonbogláron van a Platán strand bejárata előtti kis téren, csinálnak mákot , amit egyébként minden másban utálok, de fagyiban az a mindenség.

2 Likes

Nálam az Erdős és fiai cukrászda a legjobb az Etele téren.
És a többi dobogós: Gelateria Pomo d’oro Arany János utca, Artigiani Csaba utca. De szeretem a Mamo Gelatot, Dolcissimat és a Batthyány térnél a Cupcake-ben is nagyon finom a fagyi.

Általános érvényű nálam, hogy ahol a pisztácia fagyi sós, az a jó fagyizó nekem. :rofl:

4 Likes

Nyam, irtó guszta lett :yum: :drooling_face:

Milyen időtlen és gyönyörű ez a ruha!

4 Likes

Nos, a cikk szerzője bölcsebb lett volna, ha nem írt volna semmit!

A 2-es pont a kedvencem. Basszus, a smink nem egy ruha, ami védi a naptól a bőrünket. Nemcsak akkor kell fényvédőt használni, ha nem sminkeltünk, hanem mindig, smink alá is.

1 Likes

Wow! Ennyi okosságot :rofl:

Ma úgy tűnik, a kellemes megleptések napja van: ez az interjú is sokkal jobban tetszett a vártnál.

1 Likes

Nem is tudtam, hogy a Kallos ekkora cég! :astonished:

1 Likes

Kicsiért is lehajolnak :money_mouth_face: :joy:

1 Likes

Kicsi? Álmomban sem gondoltam volna, hogy 5 milliárd feletti forgalmuk van. :astonished:

1 Likes

Én is azt hittem csak határon belül forgalmaz, és inkább fodrászkellékesekben. Egymilliárd évi profit, azigen!
Remélhetőleg be is fektetnek majd rendesen, a cégnek van hova fejlődnie. A legnagyobb reklám amit valaha láttam tőlük, az az volt hogy megjelent egy hajfestékük egy pillanatra a Vörös Veréb film egyik jelenetében.

4 Likes

Az Kallos volt?
Arra emlékszem , hogy a hosszú sűrű haját kemény egy doboz festékkel csinálta meg a kollegina platinaszőkére….teljesen hihető volt. :grinning:

A pasiknak biztos nem tűnt fel. :smiley: :smiley: :smiley:

1 Likes

A pasik nem a haját nézték :smiley:

2 Likes

De kallos ám… ráadásul az olcsóbbik, a dobozos (495 ft volt akkoriban - biztos alacsony volt a prop department költségvetése). Azt a lila-rózsaszín csomagolást bárhol felismerem, mindig nevettem a szétfotosoppolt modelleken rajta.

1 Likes

Én sem gondoltam volna, hogy ez a Kallos ekkora biznisz. Főleg, hogy ilyen sikeres az EU-ban.

Most néztem meg, tényleg nagyon jó volt. :heart:

1 Likes
6 Likes

:slight_smile:

2 Likes

Tudnék választani az alkotásai közül! Zseniális tehetség - ilyen fiatalon.

1 Likes