A hetes nagyon jó , a négyest meg úgy sajnálom
Jaj őt én is, elkapták a picike kis lábacskáját
9,12 és 13 tetszik a legjobban
Na, majd hétvégén referálok, milyen volt ez a gyakorlatban mármint a cserépdobálás!
Csak óvatosan!
Láttam. Nálunk is van?
Megnéztem az INCI-t, meghagyom a tömegeknek.
Én is pont az Incit böngészem. Semmi extra.
Nekem rengeteg ez az összetevő mennyiség.
Szerintem nálunk nem is kapható.
Eltünteti a meglévő ráncokat? Hűha, az Aldi krémje lekörözi a tretinoin és a fényvédő (stb.), több éves használatát.
A pertől, vagy hogy kinek van igaza függetlenül: betojás egy sminkterméken lebukni (kb. olyan, mint a Doktor Szösziben a dauer esete).
Ingyen reklám, hogy örülhetnek
Uhh, de rossz, tényleg doktor szöszis eset.
Vajon megugrik az alapozó eladási statisztikája?
Hát, minden reklám reklám…
Kíváncsi lennék, hogy Depp ügyvédei ilyen szemfülesek, vagy a Milaninál szúrta ki valaki?
Nekem az is furcsa, hogy olyan apró részletekbe belemennek, milyen márkájú kozmetikai termékkel akarta elleplezni a sérüléseit a volt feleség.
Ezt pontosan a szavahihetőségért csinálják valószínűleg.
Egészen más hatása van annak, ha azt mondom, hogy amikor fejbe vertél, összevérezted a ruhámat, meg annak, hogy amikor fejbe vertél, és véres lett a sötétzöld Dior ruhám, csak ez a Wonder brillant white mosószer tudta belőle kiszedni. Felmutatom a mosószert, majd azt mondom, hogy annyiszor ütöttél, hogy kitapasztaltam, ebből a mosószerből 2 kupaknyi hatékonyan kiszedi a foltot.
Na ebből az utóbbiból arra következtetnek (nem tudom, hogy esküdtek vannak-e ezen a tárgyaláson is), hogy ha ennyire részletesen emlékszem, akkor ez biztosan így történt.
Holnap nyalnom kell egy fagyit, ezután a videó után.
Én ma egész nap fagyit kívántam ebben a napsütésben, de még korainak éreztem.
Ez nagyon menő videó lett.