Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

A hetes nagyon jó :rofl:, a négyest meg úgy sajnálom :frowning:

2 Likes

Jaj őt én is, elkapták a picike kis lábacskáját :frowning:

2 Likes

9,12 és 13 tetszik a legjobban :slight_smile:
:cat2:

Korfu szigetén húsvétkor agyagedényeket dobálnak az ablakból — videóval – FÖLDJÁRÓ (foldjaro.hu)

1 Likes

Na, majd hétvégén referálok, milyen volt ez a gyakorlatban :wink: mármint a cserépdobálás!

2 Likes

Csak óvatosan! :rofl:

1 Likes

Láttam. Nálunk is van?
Megnéztem az INCI-t, meghagyom a tömegeknek. :rofl:

Én is pont az Incit böngészem. Semmi extra.
Nekem rengeteg ez az összetevő mennyiség.

Szerintem nálunk nem is kapható. :slightly_smiling_face:

Eltünteti a meglévő ráncokat? Hűha, az Aldi krémje lekörözi a tretinoin és a fényvédő (stb.), több éves használatát.:rofl:

1 Likes

A pertől, vagy hogy kinek van igaza függetlenül: betojás egy sminkterméken lebukni (kb. olyan, mint a Doktor Szösziben a dauer esete).

5 Likes

Ingyen reklám, hogy örülhetnek :nerd_face:

2 Likes

Uhh, de rossz, tényleg doktor szöszis eset. :smiley:

2 Likes

Vajon megugrik az alapozó eladási statisztikája?

1 Likes

Hát, minden reklám reklám…

Kíváncsi lennék, hogy Depp ügyvédei ilyen szemfülesek, vagy a Milaninál szúrta ki valaki?

1 Likes

Nekem az is furcsa, hogy olyan apró részletekbe belemennek, milyen márkájú kozmetikai termékkel akarta elleplezni a sérüléseit a volt feleség.

3 Likes

Ezt pontosan a szavahihetőségért csinálják valószínűleg.
Egészen más hatása van annak, ha azt mondom, hogy amikor fejbe vertél, összevérezted a ruhámat, meg annak, hogy amikor fejbe vertél, és véres lett a sötétzöld Dior ruhám, csak ez a Wonder brillant white mosószer tudta belőle kiszedni. Felmutatom a mosószert, majd azt mondom, hogy annyiszor ütöttél, hogy kitapasztaltam, ebből a mosószerből 2 kupaknyi hatékonyan kiszedi a foltot.

Na ebből az utóbbiból arra következtetnek (nem tudom, hogy esküdtek vannak-e ezen a tárgyaláson is), hogy ha ennyire részletesen emlékszem, akkor ez biztosan így történt.

7 Likes

Holnap nyalnom kell egy fagyit, ezután a videó után. :see_no_evil::rofl:

5 Likes

Én ma egész nap fagyit kívántam ebben a napsütésben, de még korainak éreztem. :smile:
Ez nagyon menő videó lett. :clap:t2: