Erről jut eszembe: a Magister Products-t használja itt valaki a fórumon? Sokáig ott mentem el mindennap a mintabolt előtt, de aztán elköltöztem, elfelejtődött… nemrég viszont újra ránéztem, és vannak érdekes új termékeik.
Biztos tudott valamit a néni, amiért érdemes volt poént félretéve, mindennel ellátnak, amit akarsz (nyilván a kor lehetőségeinek megfelelően), tenni nem kell érte semmit és még szeretnek is. Miért ne kuporgott volna a padláson? Mennyivel másabb ez, mint a manapság élhetetlen “férfiak” a mamahotelből?
Tudnám értékelni, ha ezzel biztosított lenne, hogy menstruáció alatt nekem sem kell dolgoznom
Nagyon tudok örülni amikor HO-ban ér a dolog , odahaza nyugodtan görcsölgethetek
Mai napig imádom. A Murielt meg kell nézni minden nőnek.
Én is imádom!
Amikor az apja az oltár előtt azt mondja: “Nesze neked menyasszony!” Az mindent visz.
Én láttam de nekem nem tetszett
meg is nézem valamelyik nap
Nekem ez a film összekötődik egy másikkal, ha valaki vevő erre a típusú humorra, ajánlom. Kb. egyszerre láttam őket annak idején.
Na én ma ezzel a ki nem mondott indokkal maradtam itthon. Tegnap melóban ért a meglepetés, pont mielőtt egyeztetésre indultunk, el tudjátok képzelni milyen jó napom volt. Szerencsére főnököm nem kérdezősködött, amikor mondtam, hogy ma inkább home officeban maradnak. Nyugodtan kiszenvedem magam, aztán holnap indulhat újra az élet (3. nap már elég életképes szoktam lenni szerencsére)
Hű, de régen láttam ezt a filmet! Amikor a lány nagymamája (a lány apjával?) megmutatta a fiúnak, hogyan is kell táncolni a paso doblet, az volt benne a kedvencem. Vagy legalábbis volt benne valami ilyen jelenet, de már elég régen láttam.
Pedig ezt is nagyon szeretem, a filmzenét még CD-n is megvettem.
Ha jól emlékszem, ezt Baz Luhrman (lehet rosszul írtam) rendezte, mint a Moulin Rouge-t?
@Luiselotte @dunaimano nektek legalább van HO nekem az sincs ráadásul a 3. és 4. napom az atombrutális görcsökkel és mindennel telik engem maximum az ment meg, ha ez a két nap hétvégére vagy ünnepnapra esik
@Gloria szeretem ezt a filmet, de alapvetően teljességgel megalapozatlan, hogy egy totálisan kezdő megállja a helyét a profi mezőnyben
Igen, az a film.
Toni Colette-et nagyon csípem. Én is a Muriel esküvője után jegyeztem meg őt.
Na igen, szerintem sem azon múlik a siker, hogy ki mennyire tud 60 évesen is 30-nak látszani, hanem a karizma, kisugárzás, játék, változatos színészi eszközök…
(Viszont Coleman-nal nem tudnék filmet mondani, de ez csak az én hiányosságom, sajnos nem nagyon ismerem.)
Nézd meg pl. Az apa c. filmet, abban méltó partnere Anthony Hopkinsnak, és azért az nem kis szó.
Vagy most HBO-n ment egy minisorozat egy gyilkos házaspárról (de nem krimi, inkább dráma), abban is nagyon jó és David Thewlis a - szintén kiváló - partnere.
Titkok a kertben a magyar címe.
Az elveszett lány, A kedvenc c. filmben is nagyon jó Olivia Colman, valamint a Broadchurch c. sorozatban (és persze A Koronában).
Én lehet hogy ridegtartásban nevelkedtem, de az a típus vagyok aki ha fel tud kelni akkor be is tud menni kategória, utoljára általános iskolában volt, hogy emiatt hazakéredzkedtem , mert egy kis baleset ért a kezdeti időkben.
A HO az szerencse de emiatt külön nem kérnék és azt hiszem ilyen indokkal nem is kapnék.
Én is “ridegtartásban” nevelkedtem, de azért van az a görcs hogy az ember nem tud felkelni. Mint a vesegörcs, vagy a gerinctájéki idegbecsípődés - minden lépés fáj, a lépcső pedig szinte lehetetlen. Persze nem mindenkinél fordul elő
Mindenkinek más a tűréshatár, én is nagyon görcsölök ilyenkor.
Epegörcs, vesegörcs, derékbecsípődés mind kipipálva , egyik jobb mint a másik.
értettelek, hogy külön emiatt nem kérnél én sem szoktam emiatt szabira menni, de ahogy @dunaimano is mondja, van az a görcs…nyilván nekem is van olyan kedves barátnőm, akinek olyan fájdalomküszöbe van, hogy szerintem nincs is neki a lábfejében eltörtek a csontocskák, nem realizálta és akkor derült ki, amikor egyebek miatt röntgenezték