Igen, mostanában nagyon sok mindenben játszik. A koronában is ő van 2 évadban, de még 2018-ban eljátszotta Anna királynőt A kedvenc-ben is. Nagyon tetszett az a film is! (Tökre szeretem figyelni, hogy azonos helyszíneken vesznek fel jeleneteket, megjelentek a Koronában és a Bridgertonban is az angol királyi palota egyes termei nyilván, mind ott laktak
)
Igaz, a cikk már 2 és fél éves. De jó ilyenről olvasni.
Szomorú történet. A szépség ára? Vagy hogy mindig rossz férfiakhoz kötődött?
Szomorú vagyok és dühös amikor ilyen írásokat olvasok, nagyon szép lány volt, kár, hogy meghalt.
A Gia Carangiról szóló Kifutó a semmibe c. filmet láttátok?
A denevér meg az öltönyös a legjobb
Érdekes cikk, sok szerencsét neki!
Csak engem zavar, hogy az egyik képen egy üvegasztalon ül?
(Gondolom a fotós találta ki, de nekem baromira zavaró. Az is, hogy egy asztalon ül, az üveglap meg pláne.)
Fel se tűnt edzett üveg, átment a terheléses próbán
bár elnézve a hölgyet, pici és filigrán úgy 55 kg-ra saccolom.
Ennek sokan nem fognak örülni, főleg @Kokapu
Megszűnik a Hylamide, és még néhány másik Deciem márka | Krémmánia magazin (kremmania.hu)
Ne…
Nem, nem szoktam kritizàlni mert mindenki azt tesz sajàt testével, amit szeretne. De véleményem szerint ezt a videót elnézve elkelne egy pszichològus, pszichiáter neki. Sajnos nem bírja feldolgozni, hogy nem 30 éves. Lassan a lánya lesz annyi. Szomorú…kb. 12-13 évesen mèg a bravoban csodáltuk a posztereit
Köszönöm, hogy szóltál, rendeltem is 4 üveggel. Többet nem mertem, mert a meglévőekkel együtt így is több mint 2 évig elég lesz, utána meg már hiába lesz bontatlan (csak a nyitott dobozkás 12 hó van feltüntetve), gondolom lejár a szavatossága.
Nagyon szomorú vagyok.
Tudom, mikor megláttam, rögtön Te jutottál eszembe
Sajnálom, hogy nem gyártják már, hátha más márka alatt megint kihozzák vagy valami nagyon hasonlót.
Ki akartam én is próbálni, de így már nem fogom, mert félek, hogy csak fájna a szívem utána.
Hát ezt meg is értem.
Ez az arcápolásom alapja. Már vagy 6 éve használom, kb. az év 350 napján (ha elutazok, nem viszem az üveget). Semmihez nem vagyok ennyire hűséges, mert nekem ez tényleg A Szent Grál.
Az EL mondjon le!
Komolyan, még a könnyem is kicsordult.
Pont előbb írtam uezt egyik fórumcsopiban…Szomorú…de én azert se veszek most belőle több dbot…haragszom rájuk…
Nagyon érdekes történet, érdemes elolvasni.