Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Igen, mostanában nagyon sok mindenben játszik. A koronában is ő van 2 évadban, de még 2018-ban eljátszotta Anna királynőt A kedvenc-ben is. Nagyon tetszett az a film is! (Tökre szeretem figyelni, hogy azonos helyszíneken vesznek fel jeleneteket, megjelentek a Koronában és a Bridgertonban is az angol királyi palota egyes termei :nerd_face: nyilván, mind ott laktak :grinning_face_with_smiling_eyes: )

1 Likes

Igaz, a cikk már 2 és fél éves. De jó ilyenről olvasni. :slightly_smiling_face:

5 Likes

45 éve minden évben készült egy portré a négy nővérről — most Budapestre jött az érzelmes képsorozat – FÖLDJÁRÓ (foldjaro.hu)

3 Likes
2 Likes

Szomorú történet. A szépség ára? Vagy hogy mindig rossz férfiakhoz kötődött? :pensive:

2 Likes

Szomorú vagyok és dühös amikor ilyen írásokat olvasok, nagyon szép lány volt, kár, hogy meghalt.
:frowning:
A Gia Carangiról szóló Kifutó a semmibe c. filmet láttátok?

1 Likes

:heart_eyes::laughing::cat:

4 Likes

A denevér meg az öltönyös a legjobb :rofl:

1 Likes
2 Likes

Érdekes cikk, sok szerencsét neki!

Csak engem zavar, hogy az egyik képen egy üvegasztalon ül?
(Gondolom a fotós találta ki, de nekem baromira zavaró. Az is, hogy egy asztalon ül, az üveglap meg pláne.)

Fel se tűnt :grinning_face_with_smiling_eyes: edzett üveg, átment a terheléses próbán :grinning_face_with_smiling_eyes: bár elnézve a hölgyet, pici és filigrán úgy 55 kg-ra saccolom.

1 Likes

Ennek sokan nem fognak örülni, főleg @Kokapu :frowning:
Megszűnik a Hylamide, és még néhány másik Deciem márka | Krémmánia magazin (kremmania.hu)

1 Likes

Ne…:sob::sob::sob::sob::sob::sob:

Nem, nem szoktam kritizàlni mert mindenki azt tesz sajàt testével, amit szeretne. De véleményem szerint ezt a videót elnézve elkelne egy pszichològus, pszichiáter neki. Sajnos nem bírja feldolgozni, hogy nem 30 éves. Lassan a lánya lesz annyi. Szomorú…kb. 12-13 évesen mèg a bravoban csodáltuk a posztereit :grimacing::see_no_evil:

2 Likes

Köszönöm, hogy szóltál, rendeltem is 4 üveggel. Többet nem mertem, mert a meglévőekkel együtt így is több mint 2 évig elég lesz, utána meg már hiába lesz bontatlan (csak a nyitott dobozkás 12 hó van feltüntetve), gondolom lejár a szavatossága.

Nagyon szomorú vagyok. :pensive:

1 Likes

Tudom, mikor megláttam, rögtön Te jutottál eszembe :blush:
Sajnálom, hogy nem gyártják már, hátha más márka alatt megint kihozzák vagy valami nagyon hasonlót.
Ki akartam én is próbálni, de így már nem fogom, mert félek, hogy csak fájna a szívem utána. :smiley:

1 Likes

Hát ezt meg is értem.
Ez az arcápolásom alapja. Már vagy 6 éve használom, kb. az év 350 napján (ha elutazok, nem viszem az üveget). Semmihez nem vagyok ennyire hűséges, mert nekem ez tényleg A Szent Grál.

Az EL mondjon le! :angry:
Komolyan, még a könnyem is kicsordult. :sob:

1 Likes

Pont előbb írtam uezt egyik fórumcsopiban…Szomorú…de én azert se veszek most belőle több dbot…haragszom rájuk…

1 Likes
3 Likes

Nagyon érdekes történet, érdemes elolvasni.

6 Likes