Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Nagyon vicces! Pont ma veszekedtünk egy jót a párommal, miért ne hívjuk meg a következő bulinkba a társaság egyetlen notórius alkoholista tagját… Mivel a fiúk tagja, ők valami megbonthatatlan dacszövetségben próbálják tolerálni kb. 25 éve. A feleségek viszont mind utálják. Hát, én most bemondtam az unalmast: vagy ő vagy én, ami ugye a saját rendezvényünkön egyértelmű, kinek a javára dől el :rofl: Ma is sikeresen húztam egy újabb határvonalat: nem alkalmazkodik 19 normális felnőtt ember 1 db alkoholista hőzöngéséhez a továbbiakban. Ha ciki a srácoknak, ha nem!

6 Likes

El nem tudom mondani, mennyire megdöbbentett és megrázott ez a történet, adakoztam is neki. Ha gondoljátok, Ti is támogassátok a gyűjtést!

„Bár a látását nem kaphatja már vissza, szeretne műszemet, most arra gyűjt." - Igen, ő gyűjt rá, nem az állam adja meg, amely megakadályozhatta volna a borzalmat.

A további adományokat ide, a Gabriella kislánya nevére nyitott számlára utalhatjátok, az eddigiekért hála mindenkinek:

Számlatulajdonos: Orosz Mira Norina

11773449-03088889

HU93 1177 3449 0308 8889 0000 0000

Közlemény: Lakatos Gabriella részére adomány

2 Likes
4 Likes

Isten éltesse sokáig a színésznőt! Ezzel belopta magát a szívembe. Imádom, hogy nem kertel :heartpulse:

6 Likes

Jófej nő, én is kedvelem!
Hát, ez a modern világ óriási szívás a női nemnek… mindig ide jutok vissza. Furcsállom ezeket az írásokat is, hogy ha valaki egy őszinte mondatot közzétesz a szülésről/menstruációról/egyéb női testi valóságról, az már egy hero… Hogy juthattunk idáig? Mármint mi nők? Hogy a férfi-elvárások tengerében ennyire hagytuk a saját ösztöneinket és tapasztalatainkat így elhallgattatni? Ez az igazi szégyen szerintem.
De ez a “biológiai nemlétezés” nemtől függetlenül a kapitalista termelési rendszer szégyene. Férfinak/nőnek nem lehetnek biológia valóságai, csak robot vagy a munkáltató szemében, sehol nem jelenik meg az élő ember szempontja, ha meg igen, akkor azért rögtön pontlevonás - értsd anyagi büntetés- jár és még ezt adják elő “jóléti államnak”… nagyon vicces… ja, nem, szánalmas!

3 Likes

Ez nagyon jó írás, és milyen igaza van. Pont néhány napja mondtam a férjemnek, hogy ugye te egyáltalán nem örülnél, ha valami csoda folytán a férfiak is képesek lennének szülni? Hát abszolút nem, miiii, soha, kizárt, mondta ő. De azért az természetes, hogy szülés után a nő szót se ejtsen róla, csak tegye a dolgát, császár után is a szétmetszett hasizmával. Kibírjuk persze, megcsináljuk, de azért egy kicsit hadd ne pörögjek ugyanúgy még pár hétig mint azelőtt, és ne legyen ránk úgy tekintve, mint akik alig valamire képesek, bezzeg a férfiak.

6 Likes

Pedig megérdemelnék ezt a szuperképességet :rofl:

1 Likes

Szerintem, ha a távolabbi jövőt nézzük, az lesz az irány, hogy a babák teljesen művi körülmények között fognak készülni. Ezt miből vontam le?
Már most is nagyon divatos az USA-ban, és gyűrűzik be Nyugat-Európába is, hogy a nők kb. 25 évesen legyenek szívesek elfáradni petesejt fagyasztásra, hogy majd úgy 15-20 évvel később, mikor a karrierépítés után eljutnak arra a pontra, hogy szívesen és anyagilag is felkészülten vállalnának gyereket, ne legyenek gondban. A férfi már másodlagos szempont. Egyrészt persze lehet még választani a sírdogáló kései harmincas szerepét, aki a kapuzárási pánikban nem leli a lelkes férfit, de ennél inkább “ajánlottnak” érzem a magabiztos nőideált, aki nincs anyagilag (sem) kiszolgáltatva és gond nélkül megvásárolja egy szimpatikus, egyetemista dán spermáját (aki csak keresetkiegészítésként élt persze 20-as éveiben a népszerű kaukázusi adottságaival, természetesen 45 alatt meg sem fordul a fejében a házasság… hát, még egy gyermek).
Ezek a nők ma is lombikoznak. Innen már valójában csak pár technológiai lépés, hogy 9 hónapig művi körülmények között ki lehessen tenyészteni egy babát, kb., mint a Mátrix-ban.
Persze, nyilván csak a gazdag keveseknek eleinte, és gondolom, nem fogom meglátni, igazam, lett-e… de én erre tippelnék. Vagy legalább olvasnék róla egy könyvet (mint a Védett férfiak) vagy megnéznék egy jó sci-fi-t a témában :slight_smile:

3 Likes

A férjem azt mondja, hogy ha nekik kéne szülni, akkor kihalna az emberiség! :joy: Ami egyébként igaz!:slightly_smiling_face:

7 Likes

Gyerekek ha a pasik menstruálnának akkor 3 hetet dolgoznánk minden hónapban :rofl:

10 Likes

Hát az tuti, még azelőtt kihaltunk volna, mielőtt hozzászokunk a két lábon járáshoz :joy:

4 Likes
4 Likes

A fene se kért volna bocsánatot a helyében (jó, tudom, nem vagyok a helyében). Úgy jött ki, mintha visszavonta volna a véleményét és meghunyászkodott volna. Kár.

4 Likes

Egyetértek!
De most lesz egy sorozat a Netflixen, amiben ő fog szerepelni.
Szegény már 30 alatt is úgy nézett ki, mint aki legalább 40, de most 43 évesen akár 10-15 évet is rádobhatna :grinning_face_with_smiling_eyes: katasztrófa, milyen tükör simára lett töltve az arca. Az ajka is majd kicsattan. Borzalmas, komolyan fel nem foghatom, hogy láthatják magukat szépnek. Elpattan a 40 és rohannak 60-asra plasztikáztatni magukat :roll_eyes:

4 Likes

Egyrészt: :rofl: , a szöveged nagyon ott van,
másrészt :cry:, mert persze, mindenki plasztikáztasson, aki akar, az ő feje, de a dokik, nem látják mit alkotnak? Szomorú, hogy a megfelelési kényszer mit tesz az emberrel (nővel) :frowning_face: Ezt még tudnám ragozni, de akkor már nagyon off topic lenne.

4 Likes

Azért ez egy elég érdekes sztori:

2 Likes

Interjú az Almost márka alapítóival:

@umpalumpa : azért van még remény, ott van Toni Colette, egyre jobban néz ki, ahogy öregedik és egyre sikeresebb szakmailag! :star_struck: Neki éppen fordítva sült el a dolog, elpattant a 40, végre már nem várták el, hogy szép vagy csinos legyen, mint nő, mégis kivirult. Én anno még a Muriel esküvőjében ismertem meg, már akkor lenyűgözött a játéka, a mai napig az egyik kedvenc filmem. Vagy Olivia Coleman!

5 Likes

@Kokapu : ez kemény! Nem volt szívbajos a jóasszony :grin: de az a pali sem volt százas, hogy évekig kucorgott a padláson :grin:

1 Likes