Hosszú út ezt jól kezelni szerintem. És az érintettet is visszaveti, mert hát nem csinált semmi rosszat, mégis úgy kezelik.
annyi szokott lenni az eredeti ára azoknak amiket leárazva veszek , most felnevettem
Nem jut eszembe a márka neve, de én is rendeltem tőlük egy táskát.
Igazából az ilyen rosszindulatú érdeklődőknek valójában tökmindegy, mennyiért vásárolsz. Az odaszúrás ténye a lényeg.
@Brunettee : “Siralmas, hogy mennyire rossz az emberek hozzáállása. Sokkal szebb hely lehetne a világ, ha őszintén és tényleg elfogadóak lennének az emberek egymással.” Meg akkor is, ha mindenki a maga dolgával törődne Ma már simán megmondom, hogy ezt nem szeretném megbeszélni. De az is igaz, hogy kelet-Európában még nagyon dívik az a fajta “személyes jelleg”, hogy az emberek jóval nyitottabbak - aminek persze sok előnye is tud lenni - de rengeteg dologban nem vagyunk arra szocializálva, hogy érezzük a határokat, mit illik egyáltalán megkérdezni, meg mit nem.
Ahhh, soha nem èrtettem és fogom megèrteni, hogy mièrt gonoszak és irìgyek az emberek többsége!! Én ha vmi tetszik, megdícsérem, ha fodràsznàl volt azt is egyből észre veszem, ès arra is megy egy tök jòl àll vagy màs pozitìv, mert tényleg tetszik , nem pedig felszìnességből!!! Nem zavar hogy nem Porsche vagy a legùjabb BMW van a s.ggem alatt, csak egy VW. A lényeg, hogy elvisz mindenhovà és nem kell buszoznom. És olyan jò érzés megnézni bàrkit, aki csinosan és elegànsan van felöltözve!
Óóó. igen. Ez a másik fele a dolognak.
Nagyon jó ez a hajsütő vas, nekem is van. Tartós hullámokat csinál, kibírja a hajam két mosás közt. Heti kétszer mosom.
Használd örömmel!
Én már nem használom, hajvasalózok, azzal is sikerül bekunkorítani a végét.
Köszönöm, nagyon örülök neki, hogy megvettem.
Én is vasalóval szoktam a végét kunkorgatni, de az nem tud ilyen duci hullámot.
Kellett nekem panaszkodni, hogy meg se “dícsérnek”.
-Szín van a hajadban?
-Igen.
-Olyan rózsaszínes.
-Rose gold.
És ennyi, csend
Nyugodtan kortyoltam tovább a teám, közben rátok gondoltam, hogy ismeretlenül is kaptam szívecskét, meg dícséretet.
Meg kellett volna kérdezned, hogy érti-e ezt a szót?
Haha, pont ez jutott eszembe nekem is
Tééényleg , lehet ott volt a hiba és azért akadtunk el
Legközelebb mondd azt, hogy rózsaarany, bár… lehet, hogy ez is kb. káromkodásnak hatna.
Sajnálom Azok alapján, amiket már eddig is írtál a munkahelyedről, bennem felmerült egy kérdés: Nem gondolkodtál még munkahely váltáson? voltam hasonlóan mérgező emberek közt, és az a tapasztalatom, semmilyen pozíció nem éri meg naponta elviselni az ilyen negatív, lehúzó közeget.
Nagyon szeretem a munkámat,álom-munka, ennél testhezállóbb nem nagyon lehetne, akik ilyenek azok “alattam” dolgoznak, naponta kb. 30 percet töltünk együtt, el tudom őket kerülni ha akarom, ( és el is szoktam) egy súlyos eset van másik részlegen, de őt tudom kezelni.
Szóval nem:) , miattuk nem fogok elmenni, amiket leírok itt inkább esettanulmány, mintsem valódi bántás, azért ahhoz több kell, hogy belém álljon valaki. Minden helyen vannak görények, vándorolhatnék életem végéig…Edzett vagyok nagy arccal és határozott fellépéssel, volt már, hogy azt hallottam vissza, amíg meg nem ismertek féltek tőlem, itt is meg magánéletben is aztán mikor megismertek akkor már látták, hogy őszibarackgombóc vagyok.
A lényeg, hogy jól érzed magad és nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek a beszámolóid alapján tűnt Bevallom, én már azt képzeltem, hogy ádáz üldözés folyik ellened a táskáid, cipőid, hajad miatt mint Az ördög Prada-t visel című filmben, csak itt pont fordítva, a slamposok terrorizálják az igényeseket
Most nevetek, nem azért ez nincs
Jó buli volt, na!