Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Igazigaz, az egyik vége ott van. A kis huncut :penguin:

4 Likes

Sanyika érdekében nagyon örülök, hogy rendőrök “kapcsolták le”, mert én lehet, hogy egy-két napra megtartottam volna.:laughing:

5 Likes

https://www.instagram.com/reel/Ca4sVFAlfRA/?utm_source=ig_web_copy_link

2 Likes

Jajjjj ezt a barátnőm is mutatta :smiley:
Gyönyörű ez a kutya :relaxed:

1 Likes

Esetleg nem készült fotó a színről? Nagyon érdekelne :blush:
Mondjuk esélyem sincs rá, alapból barna a hajam, most egy év után végre olyan vörös, amit szeretek (majdnem répa színe van :smiley: )

Ez az elmúlt hetek legcukibb híre, tegnap melengette a szívemet, mikor olvastam :slight_smile:

1 Likes

Nem látszik túlzottan , csak kapott egy szép pasztell árnyalatot a szőkém, Alfaparffal készült és felhívta a figyelmemet rá a fodrász, hogy nem marad majd sokáig benne, mert a szőke le fogja dobálni, de nem bánom , így el tudom dönteni, hogy megy vagy marad a szín.
Kép

11 Likes

Ahh a rosegold! Olyan régóta gondolkozom rajta én is. Nekem Indola Colorblasterrel mosta be pár éve a fodrászom, és az annyira tetszett, hogy azóta foglalkoztat a rosegold. :smiley: Sajnos pár hajmosásig tartott csak. Viszont azért nem merem meglépni, mert ha meg mégis borzasztóan áll az egész fejemen vagy megunom, akkor a kiszőkítés nem tudom mennyire viselné meg a hajamat megint… :smiley:

2 Likes

Teljesen megértem , ugyanez volt nekem is a dilemmám, annyi könnyítéssel, hogy a póthajam nem sajnálom :rofl: szerintem még egyszer azért rá fogunk menni ezzel .

1 Likes

Nagyon szép, abszolút nem feltűnő :slight_smile:

1 Likes

Köszi, jobb is így, mert mikor felkente a rozsdás pink cuccot ,odáig amíg le nem mosta szerintem én fogytam egy kilót, hogy na most csinálok magamból idiótát/ bohócot de szerencsére nem így lett.
Kollégák szokás szerint egy kukkot sem szóltak, csak a hátam mögött de leginkább az volt a téma, HOGY MÁR MEGINT fodrásznál voltam. :grinning: mindenki másnak tetszett itthon és baráti körben is.
Havi 1x megyek festetni a hosszabbítást 3-4 havonta rakatom vissza , nem értem miért fáj ez valakinek. :woman_shrugging:

11 Likes

Az ilyen embereket nem is értem. Nekik nem mindegy, hogy a másik mit csinál? És azért havi egy fodrász szerintem nem luxus. De van, akinek erre nincs igénye.

1 Likes

Nem, sajnos nem mindegy. Az ápoltság sokak szemében felesleges pénzszórás, talán a saját anyagi helyzetük, az alacsony önbecsülésük, az irigység a mögöttes indok. Borzasztóan elkeserítő.

10 Likes

Igen, a kérdés költői volt, tudom, hogy ilyenek az emberek. Bárcsak tudnám, mi erre a jó megoldás, de még nem jöttem rá.

3 Likes

Ezt én sem fogom soha megérteni és elfogadni is nehéz.
Próbálok nem foglalkozni vele, egész egyszerűen ilyenek , már megszoktam , hogy téma a táskám, cipőm ruhám stb. Egy időben az volt a “ taktikám” , hogy mindent “ kaptam” , hogy ne kelljen megmondani az árát, mert simán bekérdezték, de az sem volt jó , mert akkor meg elkényeztetett p…. voltam .
Most az van, hogy nem szólnak csak majd kiesik a szemük úgy néznek és a hátam mögött van nyilván vélemény.
Összegezve: ők irigyek , kicsinyesek és gonoszak én meg szép ruhában járok csinosan :slight_smile: és jól érzem magam ettől. Kinek jobb? Hát nekeeeeemmmm :relieved:

13 Likes

Igen, az Olaplexet is emiatt vonta ki a felelősségteljes forgalmazó. Ugyanaz a magzatkárosító anyag van a 3-as termékben.

3 Likes

Talán az ignore.
Nekem a saját lelki békém érdekében ez jött be a legjobban egyszerűen kerülöm a beszélgetést is a mérgező emberekkel.
Nem lehet és nem is kell mindenkinek megfelelni, nehogy már rosszul érezzem magam egy új cipő miatt azért mert ő irigy.
Néha sajnálom őket de amikor látom az arcukon azt a bizonyos kifejezést akkor már nem…. Nagyon nehéz lehet amúgy egy ilyen embernek gyógyulni, fejlődni, mert szó szerint magát mérgezi és ugyanazt a fogaskereket hajtja a végtelenségig…

5 Likes

Tudom, csak muszáj volt leírnom, mert engem is elkeserít. Ha ezt a negatív energiát másra fordítanák az emberek, ők is jobban éreznék magukat.
Élni és élni hagyni.
(Tudom, közhelyek, de nem véletlenül az.)

6 Likes

Kíváncsi lennék, mit szólnának, ha azt mondanád, hogy 100 ezer volt a táska.:rofl: Lenne min sápítozni.

1 Likes

Siralmas, hogy mennyire rossz az emberek hozzáállása. Sokkal szebb hely lehetne a világ, ha őszintén és tényleg elfogadóak lennének az emberek egymással.

6 Likes