Igazigaz, az egyik vége ott van. A kis huncut
Sanyika érdekében nagyon örülök, hogy rendőrök “kapcsolták le”, mert én lehet, hogy egy-két napra megtartottam volna.
Jajjjj ezt a barátnőm is mutatta
Gyönyörű ez a kutya
Esetleg nem készült fotó a színről? Nagyon érdekelne
Mondjuk esélyem sincs rá, alapból barna a hajam, most egy év után végre olyan vörös, amit szeretek (majdnem répa színe van )
Ez az elmúlt hetek legcukibb híre, tegnap melengette a szívemet, mikor olvastam
Nem látszik túlzottan , csak kapott egy szép pasztell árnyalatot a szőkém, Alfaparffal készült és felhívta a figyelmemet rá a fodrász, hogy nem marad majd sokáig benne, mert a szőke le fogja dobálni, de nem bánom , így el tudom dönteni, hogy megy vagy marad a szín.
Ahh a rosegold! Olyan régóta gondolkozom rajta én is. Nekem Indola Colorblasterrel mosta be pár éve a fodrászom, és az annyira tetszett, hogy azóta foglalkoztat a rosegold. Sajnos pár hajmosásig tartott csak. Viszont azért nem merem meglépni, mert ha meg mégis borzasztóan áll az egész fejemen vagy megunom, akkor a kiszőkítés nem tudom mennyire viselné meg a hajamat megint…
Teljesen megértem , ugyanez volt nekem is a dilemmám, annyi könnyítéssel, hogy a póthajam nem sajnálom szerintem még egyszer azért rá fogunk menni ezzel .
Nagyon szép, abszolút nem feltűnő
Köszi, jobb is így, mert mikor felkente a rozsdás pink cuccot ,odáig amíg le nem mosta szerintem én fogytam egy kilót, hogy na most csinálok magamból idiótát/ bohócot de szerencsére nem így lett.
Kollégák szokás szerint egy kukkot sem szóltak, csak a hátam mögött de leginkább az volt a téma, HOGY MÁR MEGINT fodrásznál voltam. mindenki másnak tetszett itthon és baráti körben is.
Havi 1x megyek festetni a hosszabbítást 3-4 havonta rakatom vissza , nem értem miért fáj ez valakinek.
Az ilyen embereket nem is értem. Nekik nem mindegy, hogy a másik mit csinál? És azért havi egy fodrász szerintem nem luxus. De van, akinek erre nincs igénye.
Nem, sajnos nem mindegy. Az ápoltság sokak szemében felesleges pénzszórás, talán a saját anyagi helyzetük, az alacsony önbecsülésük, az irigység a mögöttes indok. Borzasztóan elkeserítő.
Igen, a kérdés költői volt, tudom, hogy ilyenek az emberek. Bárcsak tudnám, mi erre a jó megoldás, de még nem jöttem rá.
Ezt én sem fogom soha megérteni és elfogadni is nehéz.
Próbálok nem foglalkozni vele, egész egyszerűen ilyenek , már megszoktam , hogy téma a táskám, cipőm ruhám stb. Egy időben az volt a “ taktikám” , hogy mindent “ kaptam” , hogy ne kelljen megmondani az árát, mert simán bekérdezték, de az sem volt jó , mert akkor meg elkényeztetett p…. voltam .
Most az van, hogy nem szólnak csak majd kiesik a szemük úgy néznek és a hátam mögött van nyilván vélemény.
Összegezve: ők irigyek , kicsinyesek és gonoszak én meg szép ruhában járok csinosan és jól érzem magam ettől. Kinek jobb? Hát nekeeeeemmmm
Igen, az Olaplexet is emiatt vonta ki a felelősségteljes forgalmazó. Ugyanaz a magzatkárosító anyag van a 3-as termékben.
Talán az ignore.
Nekem a saját lelki békém érdekében ez jött be a legjobban egyszerűen kerülöm a beszélgetést is a mérgező emberekkel.
Nem lehet és nem is kell mindenkinek megfelelni, nehogy már rosszul érezzem magam egy új cipő miatt azért mert ő irigy.
Néha sajnálom őket de amikor látom az arcukon azt a bizonyos kifejezést akkor már nem…. Nagyon nehéz lehet amúgy egy ilyen embernek gyógyulni, fejlődni, mert szó szerint magát mérgezi és ugyanazt a fogaskereket hajtja a végtelenségig…
Tudom, csak muszáj volt leírnom, mert engem is elkeserít. Ha ezt a negatív energiát másra fordítanák az emberek, ők is jobban éreznék magukat.
Élni és élni hagyni.
(Tudom, közhelyek, de nem véletlenül az.)
Kíváncsi lennék, mit szólnának, ha azt mondanád, hogy 100 ezer volt a táska. Lenne min sápítozni.
Siralmas, hogy mennyire rossz az emberek hozzáállása. Sokkal szebb hely lehetne a világ, ha őszintén és tényleg elfogadóak lennének az emberek egymással.