Náray
Kadarkai is zseniális, nekem nagyon bejön az a férfi!
Ha valaki ott tud lenni és szeretne is.
Vagy igyanez fb linkkel:
Szerintetek megérte az 1000 dollárt ?
Összefoglaló
Szerintem nem, főleg úgy, hogy nem tartotta be amit a mester kért és pár hét múlva lelapult, szopottgombóc hajjal mászkált ugyanúgy mint előtte, erre igazán nem kell kifizetni ennyit.
Köszi, tènyleg nem tudtam .Most jut eszembe, van ilyen néven homeopàtiàs golyòcska is, a fiam kapott règen, hogy lenyugodjon utazàs előtt, mert hànyòkàs volt ès nem akartam a 2-3 èveset gyògyszerrel teletömni
Bevált Nektek?
Én is használtam, mikor a fiam lázas volt. Arra is jók a Belladonna golyók. Pont azért adtam én is ezeket, mikor kicsi volt, hogy ne a durvábban ható “hagyományosat” kapja. Nem is kellett neki 5 éves koráig antibiotikum. Azóta is csak 2x kapott. Most 10 éves.
Pedig milyen szuperül nézett ki az új frizkóval.
De ezt az én fodrászom is tudja a töredékéért
Fragin olvastam a Revlon parfümökről, ahol felmerült Dorian Leigh neve.
Egyik helyen se teszik be ezt a híres képét, pedig annyira WOOOOW!!
Amúgy nekem mindig ez volt a bajom a fodrászokkal, annyira csodaszépre megcsinálják a szalonban, amit otthon nem nagyon tudsz vagy kb soha újraismételni. Legutóbbi hajvágásomnál (nem most volt ) is csak annyi volt a szerencsém, hogy göndör hajam van utána is elment szódával Azóta magamnak nyesem a végét időnként a szabóollómmal
Ennek a margójára ide is tenném azt ami tegnap érkezett:) így minden nap lehet hercegnős hajam.
Hú, micsoda szuper eszköz Valami ilyesmivel csinálta a fodrász azokat a szép loknikat, jó vétel volt!
Egy jó fazon kincset ér, de megértem azt aki odahaza már nem akar vagy nem tud a hajával pepecselni.
Van olyan barátnőm aki heti 2x jár száríttatni , mert nem akar ezzel foglalkozni én magamnak is meg tudom csinálni ezeket.
Amióta lecseréltem a hajvasalót , hajszárítót is profibbra mint ami volt azóta hamarabb megvagyok és szebb is az eredmény.
Igen konkrétan ez van a fodrászomnak is meg még vagy 6 féle
Hétvégén voltam hajazni, hosszabbítás aztán festés (bevállaltam a rosegoldot) és akkor kérdeztem, hogy mit vegyek, mutatta, hogy szerinte ezt, nagyon jó , évek óta használja.
Szerencsére le is volt árazva így postával együtt 11 ezerért megkaptam.
Úgy látszik, a pingvinek nemcsak a mesében hajlamosak szökésre.
Gyönyörű ez a nő, kicsit Elizabeth Taylor és Vivian Leigh mix, ha nincs kiírva a Revlon és nincsenek termékek mellette azt hinném, hogy Valentino reklám.
10 pontot adok Doriannak
Egyem meg
Vajon hogy szökött meg? Biztos egész éjjel bóklászott. A Dózsa György nincs annyira közel egy ilyen kicsi és rövid lábú állatkának.
Az állatkerttől indul a Dózsa, biztos a Lepkeháznál szökött meg a kis felfedező
Ennyiért ajándék volt, legyen benne sok örömöd
A jó eszközök sokat számítanak!
Szerintem így lehetett:
Ezek szerint Közlegény szökött meg