Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Náray :heart:

1 Likes

Kadarkai is zseniális, nekem nagyon bejön az a férfi! :grin:

3 Likes

Ha valaki ott tud lenni és szeretne is.
Vagy igyanez fb linkkel:

2 Likes

Szerintetek megérte az 1000 dollárt ? :slight_smile:

Összefoglaló

Szerintem nem, főleg úgy, hogy nem tartotta be amit a mester kért és pár hét múlva lelapult, szopottgombóc hajjal mászkált ugyanúgy mint előtte, erre igazán nem kell kifizetni ennyit.

2 Likes

Köszi, tènyleg nem tudtam .Most jut eszembe, van ilyen néven homeopàtiàs golyòcska is, a fiam kapott règen, hogy lenyugodjon utazàs előtt, mert hànyòkàs volt ès nem akartam a 2-3 èveset gyògyszerrel teletömni :blush:

1 Likes

:+1: Bevált Nektek?
Én is használtam, mikor a fiam lázas volt. Arra is jók a Belladonna golyók. Pont azért adtam én is ezeket, mikor kicsi volt, hogy ne a durvábban ható “hagyományosat” kapja. Nem is kellett neki 5 éves koráig antibiotikum. Azóta is csak 2x kapott. Most 10 éves.

1 Likes

Pedig milyen szuperül nézett ki az új frizkóval.
De ezt az én fodrászom is tudja a töredékéért :wink:

3 Likes

Fragin olvastam a Revlon parfümökről, ahol felmerült Dorian Leigh neve.

Egyik helyen se teszik be ezt a híres képét, pedig annyira WOOOOW!!
1952-Dorian-Leigh-for-Revlon_PK-1

10 Likes

Amúgy nekem mindig ez volt a bajom a fodrászokkal, annyira csodaszépre megcsinálják a szalonban, amit otthon nem nagyon tudsz vagy kb soha újraismételni. Legutóbbi hajvágásomnál (nem most volt :grinning_face_with_smiling_eyes: ) is csak annyi volt a szerencsém, hogy göndör hajam van utána is elment szódával :sweat_smile: Azóta magamnak nyesem a végét időnként a szabóollómmal :rofl:

3 Likes

Ennek a margójára ide is tenném azt ami tegnap érkezett:) így minden nap lehet hercegnős hajam.
Kép

9 Likes

Hú, micsoda szuper eszköz :star_struck: Valami ilyesmivel csinálta a fodrász azokat a szép loknikat, jó vétel volt!

2 Likes

Egy jó fazon kincset ér, de megértem azt aki odahaza már nem akar vagy nem tud a hajával pepecselni.
Van olyan barátnőm aki heti 2x jár száríttatni , mert nem akar ezzel foglalkozni én magamnak is meg tudom csinálni ezeket.
Amióta lecseréltem a hajvasalót , hajszárítót is profibbra mint ami volt azóta hamarabb megvagyok és szebb is az eredmény.

4 Likes

Igen konkrétan ez van a fodrászomnak is meg még vagy 6 féle :crazy_face:
Hétvégén voltam hajazni, hosszabbítás aztán festés (bevállaltam a rosegoldot) és akkor kérdeztem, hogy mit vegyek, mutatta, hogy szerinte ezt, nagyon jó , évek óta használja.
Szerencsére le is volt árazva így postával együtt 11 ezerért megkaptam.

4 Likes

Úgy látszik, a pingvinek nemcsak a mesében hajlamosak szökésre. :grinning:

14 Likes

Gyönyörű ez a nő, kicsit Elizabeth Taylor és Vivian Leigh mix, ha nincs kiírva a Revlon és nincsenek termékek mellette azt hinném, hogy Valentino reklám.
10 pontot adok Doriannak :slight_smile:

3 Likes

Egyem meg :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:
Vajon hogy szökött meg? Biztos egész éjjel bóklászott. A Dózsa György nincs annyira közel egy ilyen kicsi és rövid lábú állatkának.

3 Likes

Az állatkerttől indul a Dózsa, biztos a Lepkeháznál szökött meg a kis felfedező :heartpulse:

4 Likes

Ennyiért ajándék volt, legyen benne sok örömöd :smiling_face_with_three_hearts:

A jó eszközök sokat számítanak!

1 Likes

Szerintem így lehetett:

AAAABUEkp81vHs40qnrUI4vfCmX7tXOlHbHE16eq_SsFA3Ed8oEgLxubjyL4T2rtGxopWGXmw_5DSB2M0pGnv3VwjhV0W5pe6BqlLbpNVb9PAqA9ps_c

15 Likes

Ezek szerint Közlegény szökött meg :grinning::penguin:

5 Likes