Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Az meg a másik, hogy ha ugyanitt egy férfi kolléga kezd őszülni, akkor mi lenne a helyzet? Ő is ápolatlan benyomást keltene? Neki is be kellene festetnie, vagy szokás szerint a férfiaknak az (is) jól áll? Tehát egy férfi lehet ősz, de egy nő nem?

@Fiorentina ezt most nem a hozzászólásodra írtam, csak elgondolkodtam. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Á, esetükben ez fel sem merülne!
Nekik nagyobb szerencséjük van ebben a kérdésben, mint nekünk.

A dohányzó kozmetikushoz: én egyszer egy hagymaszagú kezű kozmetikust fogtam ki.
OK, megfőzött, mielőtt dogozni jött, de engem meg végig nagyon zavart a hagymaszag.

4 Likes

Szerintem inkább az a kérdés, hogy ne legyen lenőve, mert az bizony egy ponton túl igénytelenség-faktor. Vagy legyen festve, vagy teljesen ősz. De 5-10 centis lenövéssel mászkálni, hát elég érdekes. Ha úgy dönt, hogy nem festeti tovább, akkor kössön turbánt, amíg lenöveszti :sweat_smile: csak csináljon valamit, amitől nem igénytelenséget sugall. Szerintem sem a természetes választással van a gond, csak az ilyen köztes állapotok nem túl vonzóak vizuálisan.
Ugyanez, mikor valaki 4-5 hetente jut el körmöshöz… hát, lehet, hogy érdemesebb volna természetes manikűrre váltani sima lakkal, ha nem fér bele több anyagilag vagy időben, mert ilyen fél centis lenövések a körmökön is nagyon illúziórombolóak.

2 Likes

Na ja, hagyma, fokhagyma, kolbász, dohányzás sajnos bizonyos munkakörökben elfogadhatatlan…

2 Likes
7 Likes

Azt az operát szívesen megnézném, amit az életéről készítettek. Különös hangulata van és azok a jelmezek, váó :heart_eyes: :star_struck:

1 Likes

:rofl::rofl:

9 Likes

Zseniális ,a fesztiválos a koncertes és a sorbanállós tetszett a legjobban :smiley:

3 Likes

:muscle: Girlpower 70 év felett is! :hugs:

7 Likes

https://wmn.hu/cikk/57047/

6 Likes

Nincsenek szavak, csak düh, tehetetlenség, végtelen szomorúság, könnyek és bizakodás, hogy legyen mielőbb vége!
Segítsünk, ahogyan tudunk! Az életüket a mi bankkártyánkkal nyilván nem tudjuk megoldani, de a jó szó mellett, aki teheti, egy ilyen gesztussal segíthet visszaadni a reményt, hogy az embertelenség mellett igenis létezik a jószándék, a segítő hozáállás is, és ez sokat jelenthet nekik, nekünk, mindenkinek.

10 Likes

:heart: :heart: :heart:

1 Likes

https://she.life.hu/kultur-mi/20220301-a-szepsegert-meg-kell-szenvedni-a-reneszansz-noknel-ezt-kevesen-tudjak-jobban.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=ablak+-+zsiráf

3 Likes

Régen Ilcsinek is volt egy szemcseppje, amiben többek között volt belladonna kivonat és Bagzó macska volt a neve :laughing:
(Mellesleg iszonyúan csípett, 2 percig majd meg lehetett bolondulni, aztán már oké volt.)

4 Likes

Imádnám kitépkedni a hajamat a homlokomból🤣

3 Likes

Ès ezt a szemcseppet mire használtàk?

Kb. Igen. Itt egy kép :rofl:Erzsébet kiràlynőről egy sorozatban, ahol élethűen szemléltetik az akkori divatot…A " magas" homlok mellett a hòfehér bőr, ès szürke, rossz fogak.
Screenshot_20220306-131435_Chrome
Screenshot_20220306-131435_Chrome

3 Likes

Szemhéjszéli gyulladásra, árpára, meg még volt más is, de nem emlekszem. Csak a neve maradt meg :grinning_face_with_smiling_eyes: és a belladonna, mint összetevő. Nem volt pupillatágító hatása, annyit nem tartalmazott.

1 Likes

Csodálatos interjú, imádom ezt az embert! Annyira szeretem az intellektusát! Nekem is pont ez a mottóm, ami a 12. percben elhangzik: “Mindenkivel olyan nyelven kell beszélni, amilyet megért.” Csak én káromkodni is szoktam mellé vastagon :rofl:

7 Likes