Egyrészt igen, amit @Zalla írt, másrészt meg van abban valami védtelenség, amikor egy anya a gyermekét szoptatja. Hiszen ha az illető elszalad, az anya nem fogja a gyereket bedobni gyorsan a babakocsiba, hogy utána eredjen a kukkolónak, ráadásul babakocsival valószínűleg utól sem érné, otthagyni meg nem fogja.
Másrészt meg: annak, hogy a gyerek éhes és ha olyan korú, akkor az anyja megszoptatja, annak egy természetes dolognak kellene legyen (mondom ezt úgy, hogy kb. sosem szoptattam nyilvánosan, mert sajnos elég hamar kellett tápszerrel kiegészítenem, és ezért a hosszabb utakat úgy oldottam meg, hogy a tápszeres etetés legyen akkor soron, de akkor is így gondolom). Míg az, hogy valaki szoptató nőt kukkoljon, fotózzon, az egyáltalán nem természetes. Ne a normálisnak kelljen már igazodnia!
Ráadásul nyilván nem egyedi, elszigetelt eset, ha törvénymódosítási javaslatot fogalmaznak meg. Szóval az is elgondolkodtat, hogy miféle férfiak ezek? És mit képzelnek magukról?
Hú, nem tudom, engem rohadtul felbosszantott ez az egész. Nyilván 46 évesen én már nem fogok szoptatni, ez engem mint nőt sért.