Alapvetően allergiás vagyok a nőre, de kivételesen elviseltem, mert online workshopon éreztem magam bár kissé unatkoztam, ahogy Jókai tájleírásain is
Én azon szoktam vigyorogni, hogy egyik sem tud sminkelni, mégis olyanokat rittyentenek, amin így 20 év “maszatolgatás” után is csak tátott szájjal pislogok
Én Lilut utálom, mint a büdös sz***rt, de mivel a vendégekre kíváncsi vagyok, mindig kínzom magam azzal, hogy megnézzem.
Nekem olyan volt ez, mint egy Tupperware bemutató. Ott is főznek és receptek is elhangzanak, de kétsége ne legyen senkinek, se kételye, hogy a vásárlásról szól.
Az tényleg üdítő volt, hogy valaki valójában sminkelni jött, de ez már a ló túloldala. Meg az idegesít ebben a nőben a legjobban, hogy milyen szemérmetlenül hülyének nézi a népet. Pontosan azért nem hangzott el egyetlen magánéleti kérdés sem, mert pontosan erről állapodtak meg. Nem azért, mert nem fért bele az időbe. Micsoda bullshit.
Attól is hányok, hogy mindenkit lenéz és megaláz Lilu, akit magától kisebbnek lát vagy akire irigy. Ez alól kivételek az olyan személyek, akik gazdagabbak és befolyásosabbak nála - mint Bogi vagy múltkor Dobó Kata - mert bár rájuk is irigy, nekik megalázkodik és, mint egy csodálkozó kisgyerek, áhitattal issza a szavaikat.
Bogi nekem kicsit ellentmondásos. Nagyon szorgalmas és céltudatos nő, de eszméletlen mellénnyel ossza az észt, mintha már 10 generáció óta arisztokrata lenne és neki minden nagyvilági dolog már az anyaméhben is a legtermészetesebb lett volna, pedig azért nem pont onnan jött…
Nekem nagyon mű volt az egész interjú, egy őszinte gesztus nem volt benne. A vendég tűpontosan leadta a pr speechet, a riporter meg tövig benyalt. Közben meg bájologtak végig egymásra. Mint amikor összefutsz valakivel, akit a pokolba kívánnál, megy a mosolygás meg a small talk, de alig várod, hogy egy lépéssel odébb már fintoroghass, és átkozd a szerencsédet, hogy nem úsztad ezt meg
Na, de fröcsögés helyett inkább témát váltok: ezt láttátok? Jeffree papa visszatért Ugye milyen más az arca? Valahogy sokkal férfiasabbnak tűnik nekem. Vajon csak a szemöldök teszi? Vagy más is változott volna az arcán?
A kínai sminkcuccok tényleg állatiak, ilyen gyönyörű csomagolást ritkán látni!
Úristen, de gyönyörűek ezek a cuccok itt ájuldozom… Csicsás, de mégis váááááá…
Nagyon szépek ezek a sminkek amiket próbálgat a bácsi akire először azt hittem, hogy a Roxette énekese felvarratta az arcát és kicsit meg van fázva. Nem nagyon vagyok otthon sminkes youtuberek terén elnézést
hàt azèrt Roxette nèni màr sztem a 60at tapossa. Meg kicsit mèly a hangja birom ezt a csodabogàr jeffreet, tènyleg mintha kicsit markànsabb lenne az arca, a rövid haj is tök jòl àll neki. Talàn nem olyan sovàny mint règen? Tènyleg szemöldöke Is van.
Meghalt nem olyan régen sajnos és igen, 61 éves volt.
Ò, nem tudtam különben nem ìrok ròla. R.I.P
Nekem is a barátnőm mondta, hogy meghalt 2019- ben, sajnálom
Ezmiez ?
Ugyan, nem kell mindenről tudni. Pláne, hogy szegény viszonylag fiatal volt. Nem is gondolná az ember, ha nem hallott róla.
Jesszus! Ez tényleg bizarr mint egy alien és egy sex toy szerelemgyereke
Ahogy elnézem, nekem pont egy ilyen kéne.
Most akkor enzim vagy sav? Mire gondolhatott a költő?
Egyébként ez a Dermedic enzimes peeling leírása
Az összetevők alapján ez tiszta aha, nem látok benne bromelaint vagy papaint. Mire gondolt a marketing?
Elhunyt szegény Mugler! Nyugodjék békében!
Megkerülhetetlen alakja a parfüm történelemnek, azt gondolom. Holnap a tiszteletére Womanity lesz rajtam, ebben biztos vagyok!
Újabb bizonyítékok arra, hogy sminkelni-fodrászhoz járni megéri! Illetve arra is, hogy nem kell a hosszú hajhoz ragaszkodni…
Sminkek nagyon jók , a rövid hajat én utálom máson is nem csak magamon de az első kettő abból is tetszik
Miért utálod a rövid hajat?