Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Tudom, borzasztó. Eddig életemben kétszer volt halálfélelmem, mind a kettő fuldoklás miatt…

1. Ha vihar van a Velencei-tavon, sose próbálj meg kiúszni! Maradj bent a betongyúrún a nádasban…
  2. A második igazán dühítő fulladási kísérlet volt ebéd közben a régi munkahelyemen. Beszélgettünk, nevetni kezdtem és félrement 1 szem rizs. Katasztrófa fulladási roham jött rám és közben csak arra tudtam gondolni, hogy ez nem lehet igaz, mennyire rühellem ezt a munkahelyet és pont itt fogok meghalni! :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
5 Likes

Rápánikoltál te is? Együttérzek… az a legrosszabb, mikor úgy érzed hogy fuldokolsz, de emiatt pánikba esel és még jobban fuldokolsz. Az emberi test csodái :smiley:

Azok táborát erősítem, akiknek sajnos volt már fuldoklós élménye. 7-8 évesen egy smarties cukorka okozott pánikot. Borzalmas volt, a mai napig emlékszem rá. A másik 3 éve esett meg, a reggeli péksütimből lecsíptem egy apró sült sajt darabot. Egyedül, kora reggel az irodában, tényleg azt gondoltam, hogy hát na nem, nem itt lesz a vége, ezt nem gondolhatja senki komolyan. :sweat_smile:

1 Likes

Nekem a Balatonban sikerült majdnem megfulladnom gyerekkènt. Azóta se szeretem a víz alà tenni a fejemet :confused:

Nagyon sajnálom, a Hannibál ébredésében és a Belső körben láttam , tetszett az alakítása.

Igen, én is olvastam tegnap este, borzalmas! Sajnálom szegényt :sleepy: :sleepy:

Megérett a világ a pusztulásra! :roll_eyes:

Végre valaki akivel nem csak az instáról lehet beszélgetni , hanem valóban sminkel.
Az hogy a fényvédelmet is megemlíti külön pirospont, eddig kb. egy kezemen meg tudom számolni hány vendége tette meg.
Nekem tetszett a video.

2 Likes

Csak erős idegzetűeknek!!!
Kész csoda, hogy él, ráadásul ennyi éves.

Csődöt jelentett a Bh Cosmetics

whhhaaaaa neeeee :dizzy_face: imádom a palettáikat

Bakker, pedig most találtam pár érdekes palettát tőlük amin gondolkodtam…

Imádom a palettáikat :frowning: most örülök, hogy tavaly év elején jópárat beszereztem még …

Lehet még kapni őket. Meg gondolom végkiárusítás is lesz :slight_smile:

Jó, de mostanában a “gondolkodási időm” hónapokban mérendő, a low-buy jegyében. Habár… az Absynthe paletta sem tökéletesen az amit szerettem volna, szóval el tudom engedni, ha kell.

Amúgy én is sajnálom, minden csőd rossz :frowning:
Ezentúl máshogy veszem kézbe a BH palettám az tuti. :art:

Én biztos leadok majd mèg egy Bh rendelést februàr elejèn.

Mèg nem rendeltem közvetlenül a nèmet Bh honlapról, de most onnan akarok, mert az Eun belüli

Pont most néztem meg. Nekem Bogi egyáltalán nem szimpatikus, a legutóbbi Hajdú Péteres beszélgetésen is előbújt a “nagyasszony” énje.
Viszont ez a videó kifejezetten tetszett. Végre egy interjúalany, aki nem a magánéletével parádézik, ráadásul azt teszi amiről a műsor szól, sminkel. Egyébként én is tudnék ennyit dumálni a sminkelésről, ha lenne, aki végighallgat :grinning:
Amúgy is uncsi volt már, hogy mindenki előadja Lilunak, hogy ők sosem sminkelnek, semennyire sem értenek hozzá, ha mégis kell valahova menniük, akkor azonnal csönget a személyi sminkes.

4 Likes

Nekem is tetszett a videó. Érződött belőle hogy szeret sminkelni - és szívesen tanul új dolgokat- , és hogy minden technikát okkal használ, érti hogy melyik fogás milyen eredménnyel jár. Nem szoktam nézni ezt a makeup/down szériát, de Csősz Bogi viszonya a sminkhez nagyon hasonló a sajátomhoz, és ez nagyon megfogott. (Nehezen tudom megmagyarázni, mert én teljesen máshogy csinálom a saját sminkem. Mégis, ugyanazt a lelkesedést látom benne, mint magamban.)

1 Likes

Vajon mire gondolt a “mondhatjuk, hogy én hoztam Magyarországra az Anastasiát” alatt?

Bőröndben?

4 Likes