Valamikor volt az a korallos szín, meg előtte a marsala bordó, azok azt hiszem egész jót mentek sminkben. Meg a korábbi dupla, a kék és rózsakvarc is, bár akkor full cukorkaszínekben ment minden.
Engem is érdekelni szokott ez az év színe, de ez most nem bejövős… pedig az idei szürke-sárga tök jó volt. Talán amikor kitalálják ehhez a lilához a full palettát, akkor találok valami inspirációt.
Igen, emlékszem rájuk. Ez most nekem se tetszik annyira; amikor a lilát felkapják akkor az mindig ez a levendulás, kicsit milkás árnyalat, pedig van azért még másik is
Váááóóóó, ez a kedvenc színem!
Szèp orgona lila.
Ez nekem is lila.
Én is kékes LILÁnak látom
Én meg sem ismertem…
A beszélgetés viszont eléggé érdekesre sikerült, bár időnként bicskanyitogató.
Engem az érdekelne, hogyan lett ekkora haja? Régen 3 szál volt neki, most egy egész sörény. Hihetetlen.
Hurkolt műanyag póthaj, 2 hónap után kuka az egész, ez a tipikus látványra oké, de ne akard megfogni, mert mintha damil lenne a kezedben
https://www.facebook.com/groups/780221415712183/posts/1372862533114732/
Az egy dolog ha valaki valamit megcsináltat. De miért kell mindent megcsináltatni? Objektíven nézve persze, szép, de ez a szintű műviség hátborzongató nekem.
Szerintem is baj van ha valaki annyira nincs kibékülve magával, hogy mindent átszabat.
Egy- egy dolog az még belefér na de ha semmi sem jó úgy ahogy van az nem normális. Senki sincs körülötte aki megmondja neki az igazat?
Megnéztem az instáját szerintem ijesztő, a szeme is halott lett a kontaktlencsétől valami éteri/ ufo/ robot amit látok. Sajnálom
Fúú, szerintem nagyon beteg, ahogy kinéz…iszonyat nagy gondok lehetnek az önértékelésével. Az arca fel pumpálva (és ez nem tudom, hogy csak magyar sajátosság-e, de ordít róla az “ufófej” és a “paplanszáj”, itthon valahogy nélkülözik ezek a beavatkozások a jó ízlést) és tükörsima a botoxtól a homloka, egy alig harmincas látszatát kelti, de a nyakán a bőr annyira ráncos, mint egy 60 évesé…
Most pénteken láttam a FEM3on mellplasztika függőkről egy dokumentumfilmet. Eddig se akartam növeltetni, de ezek után már rettegek is ezektől a beavatkozásoktól. Érdekes volt látni, hogy függő lehet valaki és tényleg nincs vége. Több ezer eurót szórnak el. Jó doku film, de közben párszor eldobtam az agyam.
A plasztikafüggők kapcsán megnézegettem 1-2 plasztikai sebészet honlapján az előtte-utána fotókat. Őszintén szólva átlagosan a 10 esetből 9-nél nem értettem a műtét okát, mert szerintem teljesen rendben volt, amit láttam az előtte fotókon. Nyilván, nagyon extrém esetekben ha valakinek már az életminősége rovására mennek a keblei vagy egyéb dolgok, az oké. Amúgy nem látom értelmét.
Én innen ismerem a Lip Sync Battle-t - és Tom Holland-ot is mellesleg xD
Woooo…imádom Másik kedvenc Zachary Quinto a George Michael-féle Freedom-al
De jó még Channing Tatum volt neje is a Magic Mike-os Lip Sync Battle-el