A kilenc felsoroltból csak négyet ismerek.
Én csak 1- et, de ha albumot vagy számot kellene tőle mondani akkor a vállam vonogatnám.
Van egy-két jelölt a listán!!
Ed Sheeran és Elton John új közös dala garantáltan karácsonyi hangulatba ringat - Dívány (divany.hu)
Úr Isten! Ezt komolyan gondolták? Igazi vizuális környezetszennyezés
Annál a résznél, mikor Ed Sheeran homoerotikus Mikulásként vonaglik, hát, elállt a lélegzetem… Elton John meg úgy néz ki, mintha megvakult volna… és hát az egész, az össze létező klisé a 80-as, 90-es évek klipjeiből/filmjeiből. Wow! Ez valami durva. Zeneileg is ugyanez a klisé halmaz…
Ezt idő lesz megemésztenem…
csakis azèrt kezdtem el nèzni, hogy làssam Ed Sheerant vonaglò mikulàskènt , a fehèr vékony làbaival egy élmény volt
Nekem tetszett az egész egyben , tényleg emlékeztet pár régebbi klipre a dallam is benne maradt a fülemben és ami a lényeg, hogy jó ügyet támogatnak vele.
Napok óta Army of Loverst dúdolok de nem mertem linkelni
Őket pedig imádom, linkeld be nyugodtan! Tényleg, erről jut eszembe: beteggelhetnénk egymást és küldhetnénk egy-egy napi számot a csak pozitívban, ha van kedvetek!
Amíg megszavazzuk a napi számot addigis küldöm a legutolsó klipjüket, @asianlover
JeanPierre jobban tud magassarkúban menni mint én
Hát ez nagyon kemény… olyan, mintha valamilyen paródiának szánták volna…
Én szoktam figyelni az év színét, szerintem jókat szoktak választani, mondjuk még sose láttam divatban meg sminkekben visszaköszönni…
Nekem ez lila
Nekem is
Dettó
Szerintem is lila, de èn pont az ilyen kèkes àrnyalatú lilàkat szeretem, èn örülök neki
Hmm, nekem ez a farmerkék Én nem látom lilának
Nekem is lila, arra is szavaztam.