Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

A kilenc felsoroltból csak négyet ismerek. :see_no_evil::grinning:

2 Likes

Én csak 1- et, de ha albumot vagy számot kellene tőle mondani akkor a vállam vonogatnám.:rofl:

1 Likes
5 Likes

Van egy-két jelölt a listán!!

1 Likes

Hogy mit tett az arcára?! Szokatlan praktikákkal szépült Sissi (msn.com)

1 Likes

Ed Sheeran és Elton John új közös dala garantáltan karácsonyi hangulatba ringat - Dívány (divany.hu)

3 Likes

Úr Isten! Ezt komolyan gondolták? Igazi vizuális környezetszennyezés :grimacing:
Annál a résznél, mikor Ed Sheeran homoerotikus Mikulásként vonaglik, hát, elállt a lélegzetem… Elton John meg úgy néz ki, mintha megvakult volna… és hát az egész, az össze létező klisé a 80-as, 90-es évek klipjeiből/filmjeiből. Wow! Ez valami durva. Zeneileg is ugyanez a klisé halmaz…
Ezt idő lesz megemésztenem…

2 Likes

:rofl::rofl::rofl: csakis azèrt kezdtem el nèzni, hogy làssam Ed Sheerant vonaglò mikulàskènt , a fehèr vékony làbaival egy élmény volt :joy::grin:

2 Likes

Nekem tetszett :pleading_face: az egész egyben , tényleg emlékeztet pár régebbi klipre a dallam is benne maradt a fülemben és ami a lényeg, hogy jó ügyet támogatnak vele.
Napok óta Army of Loverst dúdolok de nem mertem linkelni :grinning:

3 Likes

Őket pedig imádom, linkeld be nyugodtan! :grinning_face_with_smiling_eyes: Tényleg, erről jut eszembe: beteggelhetnénk egymást és küldhetnénk egy-egy napi számot a csak pozitívban, ha van kedvetek!

1 Likes

Amíg megszavazzuk a napi számot addigis küldöm a legutolsó klipjüket, @asianlover

JeanPierre jobban tud magassarkúban menni mint én :grinning:

1 Likes

Hát ez nagyon kemény… olyan, mintha valamilyen paródiának szánták volna…:joy::joy:

2 Likes

Legyen ez a mai nap száma. :black_heart:

Omega - Gyöngyhajú lány (HD) - YouTube

8 Likes

Én szoktam figyelni az év színét, szerintem jókat szoktak választani, mondjuk még sose láttam divatban meg sminkekben visszaköszönni…

3 Likes

Nekem ez lila :laughing:

1 Likes

Nekem is :rofl: :joy:

1 Likes

Dettó :smiley:

1 Likes

Szerintem is lila, de èn pont az ilyen kèkes àrnyalatú lilàkat szeretem, èn örülök neki :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Hmm, nekem ez a farmerkék :smiley: Én nem látom lilának :smiley:

Nekem is lila, arra is szavaztam.:smiley:

3 Likes