Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Miért? RuPaul-nak kiváló drag make up videói vannak :wink: Passzolna a krémmánia témakörbe :slight_smile:

Hát, ha túlmutat is a közízlésen, iszonyú szórakoztató! Még a kanadai is, pedig azt nem is RuPaul vezeti.

Naná! Brooke Lynn a legnagyobb király(nő)! Pont az a kedvenc lip sync-em, amikor kiejtette Vanjie-t :star_struck: :star_struck: lenyűgözően táncol, nagyon sajnáltam, hogy nem ő lett a 11. évad győztese.

Annyira kár, hogy a Netflixen csak az amerikai van fenn. Az idei ausztrált csak ilyen béna youtube videókon tudtam megnézni, mert nem akartam valami gyanús videómegosztóra beregisztrálni. A spanyol érdekelne a legjobban, ott annyival magasabb volt a művészi színvonal. Bárcsak elhozná a Jézuska a spanyol évadot! :crazy_face:

2 Likes
2 Likes

Példa egy nagyon rosszul sikerült reklámra :sweat_smile:

Nem tudom, meg lehet-e így osztani, de remélem meg tudjátok nézni:

1 Likes

A mókusosak cukik… a két utolsó meg elképesztő!

1 Likes

Valami rettenet Keleti Györgyi feje… csak a nevère emlékszem , az arca egyàltalàn nem dereng, milyen volt. De biztosan szebb, mint most… Rodrigo Alves jutott róla eszembe :joy:

1 Likes
3 Likes
3 Likes

Örömmel olvasom, hogy a Lidl diósa nemcsak nekem ízlik!
Évek óta a Daubnerből kaptam a bejglit, de ha az idei csak így sikerült, az nem jó hír. Egyébként is idén már annyit teszteltem :stuck_out_tongue_winking_eye:, hogy simán le is mondok róla.

2 Likes

Én azt sajnálom, hogy csak ennyi a merítés (5 hely). Ebből annyi persze lejön, hogy a Lidl diós jó, de azért van még pár opció. Lehetett volna az összes multit (Spar, Aldi) is nézni, plusz néhány cukrászdát (Szamos, Erdős és fiai).

1 Likes

Jó hosszú cikk - csak görgettem, görgettem, és még mindig volt, de jól megírta az újságíró. :slight_smile: Sőt inkább olyan, mint egy tanulmány, nem is újságcikk.
Nekem a pestinek elképzelhetetlen egy nap is az ilyen falvakban…

2 Likes

Így van. Nagyon hosszú, de az utóbbi időben az egyik legjobb cikk szerintem. Odament, beszélgetett nemcsak a polgármesterekkel, hanem az ott élőkkel is, és még szociológusokkal is.
Érdekes és tanulságos.

5 Likes

Nagyon kíváncsi leszek, a Daubner bejglit még nem bontottuk meg, az 24-én jön el, a Lidl termékét viszont már volt alkalmam nekem is tesztelni… na, ne vicceljünk már! Diós kalács kategóriában korrekt, sőt, biztos, hogy ezen az árszinten az ár-érték versenyt is megnyeri, de sem küllemben, sem ízben ne csúfoljuk már meg a békebeli bejgliket! Jó, hogy már nem a Fornetti a nyerő… hogy lehetne 500 Ft-ból kihozni azt a minőséget?!

1 Likes

Kellemes Ünnepeket kívánok minden kedves Fórumtársamnak, Szerkesztőnek, KM Felhasználónak és az Olvasóknak!
christmas-new-year-beauty-concept-flat-lay-cosmetic-gift-her-winter-holiday-top-view-fashion-composition-131009591

11 Likes

Drága @Fiorentina, békés, örömteli ünnepeket kívánok! :gift_heart:

2 Likes

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :christmas_tree:

6 Likes

Ethical Gift Ideas for her~2

Boldog karácsonyt, Lányok! :christmas_tree:

9 Likes

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

IMG_20211224_071359

8 Likes