Miért? RuPaul-nak kiváló drag make up videói vannak Passzolna a krémmánia témakörbe
Hát, ha túlmutat is a közízlésen, iszonyú szórakoztató! Még a kanadai is, pedig azt nem is RuPaul vezeti.
Naná! Brooke Lynn a legnagyobb király(nő)! Pont az a kedvenc lip sync-em, amikor kiejtette Vanjie-t lenyűgözően táncol, nagyon sajnáltam, hogy nem ő lett a 11. évad győztese.
Annyira kár, hogy a Netflixen csak az amerikai van fenn. Az idei ausztrált csak ilyen béna youtube videókon tudtam megnézni, mert nem akartam valami gyanús videómegosztóra beregisztrálni. A spanyol érdekelne a legjobban, ott annyival magasabb volt a művészi színvonal. Bárcsak elhozná a Jézuska a spanyol évadot!
Példa egy nagyon rosszul sikerült reklámra
Nem tudom, meg lehet-e így osztani, de remélem meg tudjátok nézni:
A mókusosak cukik… a két utolsó meg elképesztő!
Valami rettenet Keleti Györgyi feje… csak a nevère emlékszem , az arca egyàltalàn nem dereng, milyen volt. De biztosan szebb, mint most… Rodrigo Alves jutott róla eszembe
Örömmel olvasom, hogy a Lidl diósa nemcsak nekem ízlik!
Évek óta a Daubnerből kaptam a bejglit, de ha az idei csak így sikerült, az nem jó hír. Egyébként is idén már annyit teszteltem , hogy simán le is mondok róla.
Én azt sajnálom, hogy csak ennyi a merítés (5 hely). Ebből annyi persze lejön, hogy a Lidl diós jó, de azért van még pár opció. Lehetett volna az összes multit (Spar, Aldi) is nézni, plusz néhány cukrászdát (Szamos, Erdős és fiai).
Jó hosszú cikk - csak görgettem, görgettem, és még mindig volt, de jól megírta az újságíró. Sőt inkább olyan, mint egy tanulmány, nem is újságcikk.
Nekem a pestinek elképzelhetetlen egy nap is az ilyen falvakban…
Így van. Nagyon hosszú, de az utóbbi időben az egyik legjobb cikk szerintem. Odament, beszélgetett nemcsak a polgármesterekkel, hanem az ott élőkkel is, és még szociológusokkal is.
Érdekes és tanulságos.
Nagyon kíváncsi leszek, a Daubner bejglit még nem bontottuk meg, az 24-én jön el, a Lidl termékét viszont már volt alkalmam nekem is tesztelni… na, ne vicceljünk már! Diós kalács kategóriában korrekt, sőt, biztos, hogy ezen az árszinten az ár-érték versenyt is megnyeri, de sem küllemben, sem ízben ne csúfoljuk már meg a békebeli bejgliket! Jó, hogy már nem a Fornetti a nyerő… hogy lehetne 500 Ft-ból kihozni azt a minőséget?!
Kellemes Ünnepeket kívánok minden kedves Fórumtársamnak, Szerkesztőnek, KM Felhasználónak és az Olvasóknak!
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Boldog karácsonyt, Lányok!
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!