Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Én nagyon szeretem. Sokkal kényelmesebb a hajamnak, fejbőrömnek, mint a többi hajgumi.

2 Likes

Én is, amióta egyszer kipróbáltam csak ezt használom. Sajnos párat hagytam el, pedig szerintem elhagyni is nehezebb, mint a régi hajgumikat. Próbáltam H&M-es és másfajta utánzatot is, de egyértelműen az eredetit szeretem a legjobban. Eredeti áron nem olcsó (bár hajlandó vagyok kiadni érte az árát…), de akciósan szerintem nagyon megéri beruházni rá.

4 Likes

Múltkor, amikor bezárt itt a Müller, legjobban ebből vásároltam be a 30%-os akciónál. :smiley:
Meglepő módon még ez a kontykészítő spirál is működik, pedig én a dús hajamból még életemben nem tudtam normális kontyot készíteni. :smiley:

5 Likes

:clap:
Index - Külföld - A magyar Forrest Gump keresztülfutotta Amerikát

3 Likes

Aztapaszta! Nagyon kemény ember! Ráadásul jótékonykodott is vele.
Költői kérdés: Vajon hogy a jóégbe’ tudott napi átlag 65 km-t futni?

1 Likes

El nem tudom képzelni!

1 Likes

Nagyon sajnálom , egyik kedvenc modellem mind a mai napig.
Ami történt azt meg úgy ahogy van nem értem. Egy - egy beavatkozás előtt a BTK- val megegyező vastagságú irathalmazt ismertetnek és iratnak alá mindenkivel.
Besétál Linda aki a testéből él vagy ahogy Fumi Desalu mondja : “ a testem az irodám” és nem mondják el neki, hogy csókolom ha megcsináljuk a fagyasztást akkor mi várható ?!?

A kedvenc eszközöm a takarításban a babaolaj lett mostanában :rofl:. Mosogatótálcát, hűtő külsejét, pultot, tűzhelyet is fényesítem vele, ja meg a fürdőszoba csempét mert tök jó vízkő ellen :crazy_face::sweat_smile:. 3-6 hónapig megoldja utóbbinál a problémát, előbbieknél kb mindennap alkalmazom.

5 Likes
5 Likes

Szegénynek biztos benne volt valahol az apró betűben, hogy millióból egy páciensnél fordítva sül el a dolog, csak azt nem gondolta senki, hogy pont ő lesz az…
Jól tette, hogy coming out-olt ezzel a sztorival, bár én attól még boldogabb lennék, ha az ilyen történetek által kicsit visszavennének a celebek a plasztikáztatásból. Hihetetlen, hogy mennyire egyen, gumiarcú már mindenki, borzalmas…
Pont múltkor beszélgettünk a hollywoodi filmek kapcsán, hogy régen - úgy a 2000-es évekig - csak az volt a probléma, hogy kosztümös filmekben nem voltak úgy mond elég “koszosak/ápolatlanok” a szereplők. Ma meg? Már egy 50-es, 60-as években játszódó filmet is kihívás normálisan leforgatni, mikor az össze színésznő tele van nyomva botoxszal meg fillerekkel, tök nevetséges, hogy már képtelenek korhűek lenni. Kíváncsi leszek, lecseng-e valaha (mondjuk még az életemben) ez a plasztik mánia?

2 Likes

Régóta nézem az instáját és feltűnt, hogy míg a többiek ( Cindy, Helena, Naomi, Claudia) sok képet raknak fel a múltból és a jelenből is , nála csak régi képek vannak fent az újabbakon bujkál, nem látszik rendesen még az arca sem.
Nem elbaltázott plasztikára, hanem csak egyszerű öregedésre és hízásra tippeltem.
Kérdésedre válaszolva amíg így pörög az insta és a facebook illetve egyre inkább elérhetőbbé válnak szélesebb közönségnek ezek a fajta beavatkozások addig kétlem, hogy lesz leállás.
Szimpatikusabb ha valaki önmaga marad, főleg színészeknél.
Írom mindezt úgy, hogy én is járok kezelésekre. Előttem a rossz példák, tudom mit nem akarok, nagyon észnél kell lenni.

A Tchibo-nál:

A kávé világnapja

20% kedvezmény* minden kávéra, kávéfőzőre, kávés kiegészítőre és teára

4 Likes

Köszönjük Friderikusz “Fridi”!!! Màr tini koromban imàdtam, amilyen gyorsan jàr az agya , ahogy pillanatok alatt szènnè ègeti a “prèdàit” higgadt lazasàggal, miközben a legtöbbnek fel sem tűnik, olyan sötètsèg uralkodik a buksijukban. :joy::stuck_out_tongue_closed_eyes: Fantasztikus riport hatalmas vàlaszokkal. https://5letes.blogspot.com/2021/08/friderikusz-szejjelszedte-rubint-rekat_15.html

3 Likes

Ez kész… :rofl::joy::rofl:

3 Likes

Bevallom őszintén, meglepett, hogy mennyire jól, reálisan látja Evelin a dolgokat. Bár - talán mert a Győzike show-t nem láttam - korábban nem volt róla semmilyen véleményem, de összehasonlítva más vendéggel, nekem abszolút pozitív kép jött le róla.

4 Likes
3 Likes

Ismét egy különös női vállalkozás

5 Likes

Úgy szeretem az ilyen cikkeket és a képek nekem a “ Boldog békeidők”- et idézik.
Jól indul a vasárnapom, köszönöm.

1 Likes
3 Likes

https://www.instagram.com/iris.apfel/
Ma ajánlotta egy cikk , egyszerűen odavagyok Irisért. 100 azaz 100 éves, nem hiszem el. Ha ilyen az öregség akkor jöhet.
Túlzás, minden sok, felrobban a szemem a sok színtől és az alsó hangon 5 kg bizsutól minden outfiten, harsány de mégsem közönséges, még csak rövidujjúban sincs, ahogy elnézem a képeket. Okos,ötletes, szellemes, tetszik.

3 Likes