Én arra értettem hogy fura, hogy nincs olyan szépen összedolgozva az arc formázása. De a szem szép.
Na igen, a szájfény sajnos csak felületi megoldás, azaz simának érezteti az ajkakat, de tutira nem gyógyítja.
A cikkhez készült fotón a fehéringes csajszi szeme sem éppen kifinomult, szerintem.
Hát kicsit pandamaci De a dögösnek szánt címlapsminkek ilyenek, élőben azért mókás lehet
Na ilyet se láttam még…
OK,hogy divat a monochrome, de mégis… vannak videók olyan hölgyekről is, akik meg rózsaszínben, sárgában vagy lilában látják a világot, az sem semmi.
Milyen vagány a néni
Igen, ezt Magyarországon kevesen mernék bevállalni!
Igen, mert sajnos nálunk még mindig megbámulja a többség ha valaki egy kicsit is önmaga mer lenni. Elég csak egy erősebb sminkre gondolni… Pedig milyen jó volna ha mindenki azt hordhatna amit szeretne, olyan haja lehetne, sminkje, stb. Persze a jó ízlés határain belül, ezalatt most csak azt értem hogy ne sértsen pl. szemérmességi, illemtani szabályokat.
Erre most az jutott eszembe, hogy pénteken a metrópótlón láttam egy hölgyet, ránézésre 65-70 körüli. Volt rajta egy pink póló, egy rózsaszín alapú, török mintás legging szerűség, egy hosszabb, lyukacsos kötött kardigán, napszemüveg, a haja pedig ilyen narancsos-rózsaszínes volt, ez a pasztell, ami mostanában divat, élénk rúzs. Egyébként összhangban volt teljesen.
Hát én imádtam, remélem, hogy annyi idősen majd nekem is lesz merszem pontosan úgy öltözködni, ahogy a kedvem tartja.
Szerintem ez nagyon aranyos Simán jókedvem lesz ha ilyet látok. És nem azért mert kinevetem, hanem mert valahol erőt ad és energiát a napomnak a sajátjátból az ilyen pozitív és kicsattanó ember. Mert aki így néz ki, annak hatalmas életöröme lehet
Igen, pont én is erre gondoltam.
A legjobban azt értékelem, hogy ezek az emberek mernek önmaguk lenni. Ha a zöldben érzi jól magát, akkor zöldben jár, ha rózsaszínben, akkor pedig abban.
Nálunk ehhez nagyobb bátorság kell, mert ez felénk még szokatlan.
Nekem meg az volt szokatlan, amikor a floridai nyugdíjasokat láttam, na ott senki nem sötét színekben jár, hanem sokkal inkább bohókás összeállításokban, nyolcvan körül is akár. És senki nem bámulja meg őket.
Hátha éppen ebből is lapul még a szekrényünkben - mégse dobjam ki, pedig nagy szelektálásban vagyok???
Így készül a Sephora görögdinnyés krémje:
Így pedig egy eljegyzési gyűrű:
Hát ez sem fog mindenkin jól állni
Netes kép a cikkből:
Ó! Én imádtam a trapézt, nekem előnyös is, szóval hajrá!
Érdekes
Én szeretem, vagyis inkább szeretném a poncsókat. Az a baj, hogy Magyarország ősszel-tavasszal olyan kevés az igazán átmeneti időjárású nap, hogy nagyon nem tudom kihasználni sem az újjatlan mellényeimet, sem a nyitott kardigánokat/poncsókat
Igen, ezeket az átmeneti időre való holmikat egyre kevésbé tudjuk kihasználni. Nyárból szinte egyből a télbe megyünk.
Aki magasabb és vékonyabb, azokon jobban mutat, de majd kiderül, hogy tényleg visszatér-e. Anno szerettem én is, most nem tudom, hogy érezném benne magam. Elszoktam már ettől a fazontól, de meglátjuk, hátha…
A trapéz nadrágról jutott eszembe: