Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Többször is. Háát… elsőre, meg másodikra is meghökkentő. Kínai nagykerek mindenhol, és persze kínaiak, akik itt esznek, vagy ide járnak enni.
A HeHe - belépsz és az első benyomásod, hogy már fordulsz is ki. Az emeleti részre érdemesebb felmenni, ha mégis maradsz. És maradj.
Az ételek annak, aki szereti a kínait, biztosan ízleni fognak.
Anno Winkler Róbert videója vezetett minket is oda:

Ha elég vállalkozó szellemű vagy, mindenképp megéri kipróbálni.
De: el is viheted a kiválasztott ételeket…
1 Likes

Erről azért megoszlanak a vélemények, szépült-e…?
Az véleményes, hogy a szökőkutak szépek-e, de ezeket a beton kockákat nagyon nem értem, amikkel körbebástyázták őket…
De ez a legszomorúbb: “A téren mindazonáltal ha olyan modern dolgok nincsenek is – mint köztéri wifi, esetleg napelemes elektromos állomás, vécé, pelenkázó, bármilyen aktív pihenést segítő eszköz (gyereknek, felnőttnek vagy akár kutyáknak), rakodásra és árufeltöltésre alkalmas terek –, azért van néhány ivókút, ami kétségkívül jó, és a térre felfestettek bringás nyomot is, még pár kerékpártároló akad, bár csak a szokásos, az első kerék elejét fogó alkalmatosságokat helyeztek el. Ez utóbbiak csak a “kerékpárok rövid távú tárolására” alkalmasak, amit rejtélyes okokból a tér arculatával magyaráztak.”

1 Likes

Persze, hogy megoszlanak a vélemények, és ez így van jól. Rendezettebb lett sokkal, mint amilyen volt. Hogy vannak még hiányosságok? Biztosan. Remélhetőleg a WIFI is meg fog oldódni, akkor még jobb lenne, ez igaz. A Zsolnay kútról is nyilván lehet vitatkozni, lesz akinek tetszik, és lesz, akinek nem. Én az összkép alapján úgy gondolom, hogy szebb lett, mint amilyen volt.

Van statisztika, amiben előkelő helyen végeztünk :slight_smile:

https://index.hu/gazdasag/2019/09/04/ismet_becs_lett_a_legelhetobb_varos_budapest_kelet-europa/

1 Likes

Ezt láttátok már?

Ja bocsánat! Csak 8-án streamelik! :smiley:

1 Likes

Ez a HE HE tényleg az egyik legfinomabb kínai étterem. A tisztaság/milliő viszont nagyon nincs a top-on sajnos. Nagyon autentikus, hatalmas adagok, baráti árak. De lehet, hogy jobban jársz, ha elvitelre kéred… Hozzáteszem, sose lett semmi bajom a kajától :slight_smile: de ahogy az a pali kinéz, aki főzi… hát, nem tudom :smiley:
A Taiwan a másik nagy kedvencem, az drága, viszont kifogástalan a hely.
Ha szeretitek a hot pot-ot meg a halat/tengeri herkentyűket, akkor Spicy Fish!

2 Likes

Megnézzük! :chopsticks:

1 Likes

Náray Tamás - most

Színek - egy esős délutáni kávé mellé

Elrettentő példák :rofl::rofl::rofl:

http://egyhelyen.info/2019/05/10/20-lany-aki-ugy-dontott-hogy-onjelolt-sminkmuvesz-lesz-es-ezzel-hatalmas-hibat-kovetett-el/

1 Likes

Ez így szombat délutánra sokkk volt!

1 Likes

Az, de ugyanakkor jót is röhögtem. :grinning:

1 Likes

Borzalom, ezek a lányok nem látják magukat??? OK, hogy ízlésről nem vitatkozunk, de azért mindennek van határa!

Krisztusom! Ezek nagyon kemények! LOL
Maximum azt tudom mentségükre elképzelni, hogy volt olyan kihívás, hogy teljes arc highlighterből, lehet, hogy egy-két fényességes arc mögött ez az indok? :slight_smile:

Így szép, de azért élőben ez atomdurva lehet, kb. mint amilyeneket @Kokapu linkelt, a 20 lány a túlzott brutál sminkekkel. Okés, ez gondolom művészi smink, de élőben, természetes fényben azért szerintem elborzadnánk :joy: (arra gondolok, hogy konkrétan megfürdette a highlighterben a lányt, meg kb. belenyomta az arcát két oldalt a bronzerbe/kontúrba)

1 Likes

A technikát szerettem volna megosztani, ezen van a hangsúly, maga a smink pedig lehet erőteljesebb, de akár hétköznapi is. Gyakorlat kell hozzá az biztos, a hétköznapokon legtöbbünknek a gyorsaság is nagyon fontos, ilyen precizitás nem igazán fér bele.

2 Likes

Mondjuk beleolvastam a blogba, ilyen tanáccsal futottam rögtön szembe: “Akinek folyton cserepes a szája az időjárás miatt, az mindenképp szájfényt használjon naponta szájápőló helyett is.”
Hm, hát ilyen tanácsot sem hallottam még eddig.

3 Likes

Maga a ceruzatechnika amúgy precíz munka! Csak a pofi lett kicsit fura. De a szem precíz az biztos!

Igen, a művészi sminkeknél eltúloznak több mindent is, pl. a highlightert, ahogyan Te is megjegyezted.
Azt nem értem, hogy a szájfény ezek szerint védelmet nyújtana? Ilyenről még nem hallottam. Szerencsére nem érint ez a probléma.

1 Likes