Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

A férjem pár hónapja hagyta el a jegygyűrűjét, egy borzalmasan stresszes időszakban. Így ahelyett, hogy idegbeteg módon felforgattuk volna a lakást, inkább elengedtük a kérdést. Viszont annyira cikinek éreztük a dolgot, hogy nem is mertük elmondani senkinek. Szerencsére néhány hete előkerült a párom hátizsákjának a mélyéről. :upside_down_face:

11 Likes

De jó, hogy meglett :slight_smile:
Ha valami nagyon elveszik akkor két trükköm van :
1.) feltűnő helyeken megnézni, mert lehet, hogy az orrom előtt van csak nem veszem észre
2.) elengedni a dolgot ahogy Ti is tettétek, mert ha valami ruhába van beakadva vagy táskában kallódik akkor úgyis meglesz.

4 Likes

Igen az elengedés segít. Én meg akkor szoktam megtalálni az elkallódott dolgokat, amikor épp valami mást keresek. :smiley:

2 Likes

Én csak pár száz forintokat találtam a strandon kislánykoromban, nekem már az is kincs volt. :D. Párom már talált ezüst dolgokat is. Illetve akkor örülök meg, ha valami különleges 50 stb forintos akad a kezembe, az mehet is a párom gyűjteményébe :slight_smile:. Tudom hogy utóbbi nem igazán tartozik ide :D.

2 Likes

Hú, erre rákeresek a Netflixen! Pont most végeztem a Clickbaittel is :nerd_face:

1 Likes

Netflixen nézd meg a Babylon Berlin-t, eszméletlen jó.

2 Likes

Találtam olyat, hogy Babylon Kór vagy Berlin kopói, melyik? :slight_smile:
Amanda Knox-o sem találom a Netflixen, mi van az előfizetésemmel? :roll_eyes:

Szerintem csak akkor látod, ha átállítod a Netflixet magyarról angolra. Azt hiszem én azután néztem meg Amanda Knoxot, hogy ezt megtettem. Sokkal szélesebb a választék így.

2 Likes

https://www.netflix.com/title/80081155?s=a&trkid=13747225&t=cp&clip=80141669

Hú ez valami beállítás probléma lesz, mert tegnap a munkahelyen néztem Amandát, és itthoni TV-n nem találtam. Babylon Berlin szintén eltűnt, pedig azt itthon néztem meg. Na holnap rákérdezek, sok okos kollégám van. 🤷

1 Likes

Köszi! Kíváncsi leszek, mit mondanak.
Azt is észrevettem, hogy teljesen más tartalmak érhetőek el az előfizetésemből külföldön, mint itthon. Görögországban például a Ru Paul’s Drag Race összes évada elérhető, itthon meg csak 4. Ezt sem értem. Ugyanannyit fizetek itt és ott, ebben mi a logika?

1 Likes

Elvileg bizonyos jogi korlátozások miatt nem elérhető minden mindenhol. Pontosan nem tudom, de egy jobb VPN-nel amúgy kiküszöbölhető ez a jelenség

1 Likes

Ma láttam egy cikket Judit Mullerről és úgy emlékeztem olvastam már róla szebbet, színesebbet, megkerestem és gondoltam megosztom veletek:

2 Likes
2 Likes

Ha már filmek :smiley: A behind the curve c. dokumentumfilmet látta valaki Netflixen? Egy magyar youtuber mesélt róla, de rejtély számomra hogy hogyan találta meg.

Én nem láttam, csak egy jelenetet belőle, amikor a két lyukas fallal kísérleteznek, és pont az lett a végeredmény ami a gömbnél várható. Van egy fb-csoport ami a laposföldes marhaságokat mutatja be, ott láttam, lehet az a youtuber is benne van (nem tudom kiről lehet szó, de Naburól majdnem biztos vagyok benne hogy tag)

1 Likes

Gyönyörűek! Mindegyik tetszett :slight_smile:
Szörnyen szégyellem magam, hogy egyetlenegy növényem sincs hacsak a Kotányis tasakokban lévő szárított bazsalikom és majoránna nem számít annak.
Próbálkoztam évekig becsülettel de minden meghalt a kezem között, a virágosom legutoljára a mohát javasolta tartani :pleading_face:

3 Likes

Hagyományos anyósnyelv, esetleg? Jóformán mindent kibír.

2 Likes

A szukkulenseket merem ajánlani. Nálam is szó szerint kiképzőtábor van nekik, de ez a két szélső már fél éve bírja, sőt, nőttek is már. Hát, a középső sajnos letetvesedett, és hiába kezelgettem, elérte az elkerülhetetlen vég… :woman_shrugging:
Pedig mind a hármat csak a cserép miatt vettem meg februárban. :laughing:

IMG_20210917_203752

11 Likes