A férjem pár hónapja hagyta el a jegygyűrűjét, egy borzalmasan stresszes időszakban. Így ahelyett, hogy idegbeteg módon felforgattuk volna a lakást, inkább elengedtük a kérdést. Viszont annyira cikinek éreztük a dolgot, hogy nem is mertük elmondani senkinek. Szerencsére néhány hete előkerült a párom hátizsákjának a mélyéről.
De jó, hogy meglett
Ha valami nagyon elveszik akkor két trükköm van :
1.) feltűnő helyeken megnézni, mert lehet, hogy az orrom előtt van csak nem veszem észre
2.) elengedni a dolgot ahogy Ti is tettétek, mert ha valami ruhába van beakadva vagy táskában kallódik akkor úgyis meglesz.
Igen az elengedés segít. Én meg akkor szoktam megtalálni az elkallódott dolgokat, amikor épp valami mást keresek.
Én csak pár száz forintokat találtam a strandon kislánykoromban, nekem már az is kincs volt. :D. Párom már talált ezüst dolgokat is. Illetve akkor örülök meg, ha valami különleges 50 stb forintos akad a kezembe, az mehet is a párom gyűjteményébe . Tudom hogy utóbbi nem igazán tartozik ide :D.
Hú, erre rákeresek a Netflixen! Pont most végeztem a Clickbaittel is
Netflixen nézd meg a Babylon Berlin-t, eszméletlen jó.
Találtam olyat, hogy Babylon Kór vagy Berlin kopói, melyik?
Amanda Knox-o sem találom a Netflixen, mi van az előfizetésemmel?
Szerintem csak akkor látod, ha átállítod a Netflixet magyarról angolra. Azt hiszem én azután néztem meg Amanda Knoxot, hogy ezt megtettem. Sokkal szélesebb a választék így.
Hú ez valami beállítás probléma lesz, mert tegnap a munkahelyen néztem Amandát, és itthoni TV-n nem találtam. Babylon Berlin szintén eltűnt, pedig azt itthon néztem meg. Na holnap rákérdezek, sok okos kollégám van. 🤷
Köszi! Kíváncsi leszek, mit mondanak.
Azt is észrevettem, hogy teljesen más tartalmak érhetőek el az előfizetésemből külföldön, mint itthon. Görögországban például a Ru Paul’s Drag Race összes évada elérhető, itthon meg csak 4. Ezt sem értem. Ugyanannyit fizetek itt és ott, ebben mi a logika?
Elvileg bizonyos jogi korlátozások miatt nem elérhető minden mindenhol. Pontosan nem tudom, de egy jobb VPN-nel amúgy kiküszöbölhető ez a jelenség
Ma láttam egy cikket Judit Mullerről és úgy emlékeztem olvastam már róla szebbet, színesebbet, megkerestem és gondoltam megosztom veletek:
Ha már filmek A behind the curve c. dokumentumfilmet látta valaki Netflixen? Egy magyar youtuber mesélt róla, de rejtély számomra hogy hogyan találta meg.
Én nem láttam, csak egy jelenetet belőle, amikor a két lyukas fallal kísérleteznek, és pont az lett a végeredmény ami a gömbnél várható. Van egy fb-csoport ami a laposföldes marhaságokat mutatja be, ott láttam, lehet az a youtuber is benne van (nem tudom kiről lehet szó, de Naburól majdnem biztos vagyok benne hogy tag)
Gyönyörűek! Mindegyik tetszett
Szörnyen szégyellem magam, hogy egyetlenegy növényem sincs hacsak a Kotányis tasakokban lévő szárított bazsalikom és majoránna nem számít annak.
Próbálkoztam évekig becsülettel de minden meghalt a kezem között, a virágosom legutoljára a mohát javasolta tartani
Hagyományos anyósnyelv, esetleg? Jóformán mindent kibír.
A szukkulenseket merem ajánlani. Nálam is szó szerint kiképzőtábor van nekik, de ez a két szélső már fél éve bírja, sőt, nőttek is már. Hát, a középső sajnos letetvesedett, és hiába kezelgettem, elérte az elkerülhetetlen vég…
Pedig mind a hármat csak a cserép miatt vettem meg februárban.