Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Annyira bírom ezt a pasit! Bár a szőkék abszolút nem az eseteim, ő azért gyönyörű férfi, el kell ismernem :star_struck: Emellett meg odáig van a feleségéért nem kevés éve, van vagy 3 gyerekük és élik ezt a képeslapra való, tökéletes életüket, nem szálltak el. Respect!

3 Likes

Szerintem is rendben van a hapsi, de nekem nem az esetem. Na el talán nem utasítanám azért, de Keanu Reeves jobban bejön (pedig apám lehetne… :see_no_evil:)

1 Likes

Kép

Jean senkinek sem crush rajtam kívül? :grinning:

3 Likes

@Luiselotte, én bírom :D. Tök jó filmjei vannak, szeretem a francia filmeket, ez a pasi is tök jól néz ki :D.

1 Likes

Ahogy itt néz, az nagyon. Nem szívtipró, de van benne valami plusz :wink:

1 Likes

Én a Nagy kékség c. filmben olvadtam el először Tőle, mondjuk ott rengeteget van fürdőnaciban :rofl:
De, hogy legyen szépfiú is benevezem Gaspard Ullielt. Teljesen véletlen a képválasztás…Kép

4 Likes

A szépfiú nekem már nyálas, bocs :grin:. Ezerszer az érett Jean.

1 Likes

Èn is bìrom, Leon a Profit bàrmikor szìvesen megnézem, a wasabiban is jòl alakít,ahogy a hirtelen apuka szerepet eljàtsza.

4 Likes

Én is szeretem. Az egyik kedvenc filmem a Pofa be! rengeteget tudok rajta nevetni.
Meg a romantikus filmje, a Félix és Rose, ahol Juliette Binoche a partnere, az is nagyon tetszik.
Amikor megkóstolja a sonkát, és azt mondja, hogy ennek a disznónak kár volt meghalnia! :laughing:

5 Likes

Óriási kézkrém-tesztet végzett a hatóság: ezek a legjobb kencék most a boltokban (penzcentrum.hu)

6 Likes

Köszi, ez nagyon jól jött! :hugs:

1 Likes

Szeretem ezeket a teszteket, nyilván nem minden termék kerül tesztelés alá, de igen gyakran ér meglepetés, hogy az olcsóbb termékek képesek jobban teljesíteni, mint az ismert márkás társaik. Mondjuk a Neutrogena-ról mindig is azt gondoltam, hogy a kézkrém az erősségük.

5 Likes

Ti hagytatok már el valahol ékszert?

1 Likes

Amikor kismama voltam az első fiammal, elmentünk Sopronba pihenni. Én vezettem, és odafelé valamikor levettem a jegygyűrűm, hogy ha megdagad a kezem, ne maradjon rajta, mert utána már nem tudnám levenni.
Azóta sincs fogalmam róla, hogy hol van, hová lett?
Most már meg mindegy is, ugyebár…

De gyerekkoromban is két aranyfülbevalómnak is elhagytam a párját.

Most már nem is hordok aranyat.

5 Likes

Még gyerekkoromban találtam egy hatalmas borostyán köves ezüst gyűrűt, amit egy gyalogos átkelésnél, zöldre várva, sikerült elhagynom, vagyis a felét, merthogy a borostyán kő éppen úgy esett ki, hogy elnyelte az esőcsatorna…
A másik eset, amit jobban sajnálok, az a nagyanyámtól örökölt fülbevaló, az Astoria aluljárón áthaladva potyogott ki az egyik a fülemből, és a kő, ami benne volt, nem is lett meg. Pedig nem lehetett akármi, merthogy nagyanyám az angliai ékszerkereskedő sógoráéktól kapta. Azóta sem nézettem meg a megmaradt felében, hogy az a brill kő mekkora is lehetett. De sokkal jobban sajnálom, hogy pont imádott nagyanyám emlékével jártam így.

6 Likes

Én találtam egyszer egy fél pár arany fülbevalót strandon, és hagytam már el ékszert, de “csak” bizsut szerencsére.
Jegygyűrűt elhagyni nagyon rossz lehet. :frowning:

3 Likes

Medugorjeban egy fél pár arany fülbevalót amit mikor legközelebb 3 év múlva mentem a kezembe nyomott a szállásadó Hölgy :slight_smile::smiling_face_with_three_hearts:

10 Likes

Nekem a férjem hagyta el kb. 3 hónappal az esküvő után a jeggyűrűjét! Tisztára maga alatt volt, alig merte elmondani. Persze a haverjai rögtön meg is támogatták, hogy ez mekkora rossz ómen… Jelentem, azóta is együtt vagyunk :star_struck: :heart_eyes: :grin:

12 Likes

De jó sztori! :smiling_face_with_three_hearts: Milyen kedves és gondos lehetett az a nő!

4 Likes

El sem akartam hinni, már el is felejtettem a dolgot. Azt hittem hogy a tengerparton hagytam el valahol útközben a szállás szőnyegére nem gyanakodtam.
Iszonyúan örültem , mikor oda adta :slight_smile:

8 Likes