Annyira bírom ezt a pasit! Bár a szőkék abszolút nem az eseteim, ő azért gyönyörű férfi, el kell ismernem Emellett meg odáig van a feleségéért nem kevés éve, van vagy 3 gyerekük és élik ezt a képeslapra való, tökéletes életüket, nem szálltak el. Respect!
Szerintem is rendben van a hapsi, de nekem nem az esetem. Na el talán nem utasítanám azért, de Keanu Reeves jobban bejön (pedig apám lehetne… )
Jean senkinek sem crush rajtam kívül?
@Luiselotte, én bírom :D. Tök jó filmjei vannak, szeretem a francia filmeket, ez a pasi is tök jól néz ki :D.
Ahogy itt néz, az nagyon. Nem szívtipró, de van benne valami plusz
Én a Nagy kékség c. filmben olvadtam el először Tőle, mondjuk ott rengeteget van fürdőnaciban
De, hogy legyen szépfiú is benevezem Gaspard Ullielt. Teljesen véletlen a képválasztás…
A szépfiú nekem már nyálas, bocs . Ezerszer az érett Jean.
Èn is bìrom, Leon a Profit bàrmikor szìvesen megnézem, a wasabiban is jòl alakít,ahogy a hirtelen apuka szerepet eljàtsza.
Én is szeretem. Az egyik kedvenc filmem a Pofa be! rengeteget tudok rajta nevetni.
Meg a romantikus filmje, a Félix és Rose, ahol Juliette Binoche a partnere, az is nagyon tetszik.
Amikor megkóstolja a sonkát, és azt mondja, hogy ennek a disznónak kár volt meghalnia!
Köszi, ez nagyon jól jött!
Szeretem ezeket a teszteket, nyilván nem minden termék kerül tesztelés alá, de igen gyakran ér meglepetés, hogy az olcsóbb termékek képesek jobban teljesíteni, mint az ismert márkás társaik. Mondjuk a Neutrogena-ról mindig is azt gondoltam, hogy a kézkrém az erősségük.
Ti hagytatok már el valahol ékszert?
Amikor kismama voltam az első fiammal, elmentünk Sopronba pihenni. Én vezettem, és odafelé valamikor levettem a jegygyűrűm, hogy ha megdagad a kezem, ne maradjon rajta, mert utána már nem tudnám levenni.
Azóta sincs fogalmam róla, hogy hol van, hová lett?
Most már meg mindegy is, ugyebár…
De gyerekkoromban is két aranyfülbevalómnak is elhagytam a párját.
Most már nem is hordok aranyat.
Még gyerekkoromban találtam egy hatalmas borostyán köves ezüst gyűrűt, amit egy gyalogos átkelésnél, zöldre várva, sikerült elhagynom, vagyis a felét, merthogy a borostyán kő éppen úgy esett ki, hogy elnyelte az esőcsatorna…
A másik eset, amit jobban sajnálok, az a nagyanyámtól örökölt fülbevaló, az Astoria aluljárón áthaladva potyogott ki az egyik a fülemből, és a kő, ami benne volt, nem is lett meg. Pedig nem lehetett akármi, merthogy nagyanyám az angliai ékszerkereskedő sógoráéktól kapta. Azóta sem nézettem meg a megmaradt felében, hogy az a brill kő mekkora is lehetett. De sokkal jobban sajnálom, hogy pont imádott nagyanyám emlékével jártam így.
Én találtam egyszer egy fél pár arany fülbevalót strandon, és hagytam már el ékszert, de “csak” bizsut szerencsére.
Jegygyűrűt elhagyni nagyon rossz lehet.
Medugorjeban egy fél pár arany fülbevalót amit mikor legközelebb 3 év múlva mentem a kezembe nyomott a szállásadó Hölgy
Nekem a férjem hagyta el kb. 3 hónappal az esküvő után a jeggyűrűjét! Tisztára maga alatt volt, alig merte elmondani. Persze a haverjai rögtön meg is támogatták, hogy ez mekkora rossz ómen… Jelentem, azóta is együtt vagyunk
De jó sztori! Milyen kedves és gondos lehetett az a nő!
El sem akartam hinni, már el is felejtettem a dolgot. Azt hittem hogy a tengerparton hagytam el valahol útközben a szállás szőnyegére nem gyanakodtam.
Iszonyúan örültem , mikor oda adta