Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Nekem is 10/10. 23 èv külföldön èlès utàn sem felejtettem el. :blush: Igaz az összetett szavakkal gondban vagyok néha, hogy vajon külön vagy egyben kell ìrni, de ennyi sztem belefèr.

3 Likes

Nekem is 10/10, hálleluja. :slight_smile:

1 Likes

https://m.youtube.com/watch?v=SbBk8e7qFgg

Liluland, Makeup/ down a vendég Judy.
Érdekelt, hogy látja magát, nekem tetszett a beszélgetés.

Szerettem a Costát

Bezárt a Costa Coffee magyarországi hálózata - Portfolio.hu

Ezt az épületet szerintem sokan ismerjük.

Pillangókról híres, hímzett bérház: egy szecessziós csoda Zuglóban | egy.hu

2 Likes

Milyen különleges belül is! :butterfly: Fantasztikus! :star_struck: :star_struck: :star_struck:

1 Likes

Azért a lift hiánya ma már nagy hátrány a mindennapokban.

1 Likes

Engem nem hat meg :stuck_out_tongue_winking_eye:, az 5. emeleten lakom és nincs lift (régen együtt árulták a 4. emelettel egyben a lakásokat és nem volt kötelező a 4 emeletes házakba liftet tervezni). Na jó, ez nem igaz. Örülnék, ha lenne, amikor dinnyét vagy nagybevásárlást kell felcipelni :weary: :sweat_smile:

7 Likes

Akkor a napi testmozgásod tutira biztosított! :arrow_up_down: És talán összeszedettebb is vagy, mint az átlag, mert jobban átgondolod, hogy miért mész le.
Minden rosszban van valami jó! :walking_woman:

2 Likes

Vagy azt mondom: ó, nem vettem xy-t, ott egye meg a fene :laughing:

4 Likes
1 Likes

Teljesen biztos vagyok benne, hogy egy idő után már nem a valóságot látják a tükörben akik ennyit műttetnek.Az eredmény rémületes lett, ez nem csak egy kis botox, itt felvarrás, filler, implant , minden van.
Szerintem nagyon nagy felelőssége van a beavatkozást végző orvosnak is, aki nem mond nemet a páciensnek.Sajnos mindig lesz olyan aki azt nézi mennyit kereshet és nem azt, hogy mi az a beavatkozás amire tényleg szükség van.
Én is elkezdtem idén tavasszal pár non- invazív fenntartó kezelést igénybe venni de nagyon megnéztem, hogy hova megyek és az összes barátom fel van hatalmazva rá , hogy szóljanak ha úgy látják nem jó irányba tartok.
Nekem egyelőre egyik beavatkozás sem lett feltűnő, a lelkemben béke van, felvágatni magam amíg nem a bokámnál van a tokám nem fogom.

3 Likes

Szerintem ez nézőpont kérdése. Nekem sem tetszik, magammal sem tenném, de ha mégis abban a helyzetben lennék, nem örülnék, ha az orvosom nemet mondana. Szerintem ez nem arról szól, hogy mennyi az, ami még igényes, vagy szükséges, vagy szép. A páciens egy szolgáltatást vesz igénybe, az orvos pedig ezt elégíti ki. Függetlenül attól, hogy kívülállók mit gondolnak a végeredményről. Simán mondhatja, hogy nem érdekli, én valahogy így vagyok a sminkkel is - nekem tetszik, és kész. Persze jó az, ha vannak barátok, család, ismerősök, akik tudnak szólni, hogy mikor elég. Valószínűleg az ilyen ember tényleg mást lát a tükörben - mondjuk ehhez nem kell semmiféle műtét sem, egyszerűen ő csak megteheti, hogy alakíttat magán.

4 Likes
5 Likes

Évek óta Denkmitet használok, igaz a folyékonyat. Néha veszek Arielt, ha éppen nagyon akciós.

2 Likes

Tomit és Tandilt használunk, mindkettő szuper szerintem :).

1 Likes
2 Likes

A viktoriánus influenszerek titkai - Kívül tágasabb (blog.hu)

1 Likes

Pont tegnap néztem meg Bernadette videóját :smiley:

Magyarország Tortája 2021: a Napraforgó lett az idei győztes! | Mindmegette.hu

3 Likes