Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

@Fiorentina, annyira incsiklandozóak ezek a torták :)).

1 Likes

Sajnos így igaz, @Szandika124!

1 Likes

De jóó, hogy ilyen is van :))

Hú, ezt megkóstoljuk! :star_struck: :star_struck: :star_struck:

1 Likes

Még ilyet!

Meddig rejtőzik még a tó mélyén a Balaton 1800 milliárd forintnyi aranya? (origo.hu)

:clap: :medal_sports:
Huszonöt éve nem volt ilyen sikeres olimpiája Magyarországnak (msn.com)

2 Likes
8 Likes

Ez egy jó cikk, hasznos infókkal, köszi. :kissing_heart:

1 Likes

Jó pár éve, még a felújítás előtt jártam ott, akkor is gyönyörű volt, most biztosan még csodálatosabb. :slight_smile:

4 Likes

Lányok, bemutatom Fumit , Ő a Juvia ‘s márka arca :slight_smile: Újabban rászoktam a videóira , nagyon tetszik a stílusa és lehet , hogy hülyén hangzik de az az életöröm ami csak úgy árad belőle az is a csatornája elé tapaszt. Ahogy nevet… jókedvem lesz tőle .

3 Likes

Megnyílt az első budapesti HalfPrice üzlet (msn.com)
Az oldaluk:
HalfPrice
és itt van az üzlet:
https://halfprice.eu/inventory_suppliers/show/24/budapest-voeroesmarty/language:hun

Ne nézzen most ide, aki nem bírja a magasságot! (port.hu)

Amennyiben lehetőség van rá az “ ignore” is működik, saját tapasztalat.
Kerülöm a mérgező embereket, nem vagyok hajlandó a saját lelkem terhelni ezekkel. Régebben még belefutottam a csapdába, hogy segíteni próbáltam aztán persze feltűnt, hogy ugyanazt a verklit tekerik minden nap , ülnek a saját posványukban, panaszkodnak és nem mozdulnak. Amikor mondtam valamit profi módon meg volt magyarázva , hogy miért nem. Mindig volt egy “ de”…. legyen az akár egy teljesen ártatlan dolog.
Így arra jutottam, hogy pl. csúsztatott időben megyek reggelizni, ebédelni , mert nem szeretem azzal kezdeni a napomat és a szünetem tölteni, hogy milyen tragédia történt aznap… mert azonnal ráöntik mindenkire. Soha nincs jó napja, soha nincs egy vidám történet…
A kaput az tette be, hogy egyik hétfőn udvariasan megkérdeztem a panaszkodósoktól, kinek hogy telt a hétvége stb. Elmondták a nyomorukat aztán csend. :smiley:
Mondtam , hogy köszönöm kérdésetek én jól vagyok​:rofl: Erre az volt a válasz : “ jaaaaaa még hétfőőő vaaaaaan “ . :rofl::rofl::rofl:
Na ilyen emberekre nem vagyok kiváncsi, azóta kerülöm őket.:relieved:

9 Likes

Jujj nagyon igaz ez, szerencsére hamar felismerhető személyek. Én is így csinálom.

1 Likes

És milyen jól tettem, kb. 5 éve váltottam, a volt főnököm úgy búcsúzott, hogy ilyen munkahelyet úgy sem találok :money_with_wings:. Utolsó nap addig basztattak, hogy sírva fakadtam. Én, aki soha nem pityeregtem semmiért…
Nem lett igaza. Szuper munkahelyem van most, elégedett vagyok, magasabb a fizetés, jófej kollégák, rendes főnök.

15 Likes

Dehogyis nem lett igaza, csak nem úgy ahogy ő gondolta. :laughing:

10 Likes

Nagyon örülök, hogy megtaláltad a helyed, jó ilyen történeteket olvasni.
:slight_smile:

3 Likes

Pont így teszek én is. Azóta sokkal könnyebbek a napjaim. :slightly_smiling_face:

Hoztam egy kis divatot :slight_smile:

4 Likes
7 Likes