Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

A papagáj, ami 21 gyémántot reggelizett - Kívül tágasabb (blog.hu)

1 Likes

Mondjuk először udvariasan megkérném, hogy vigye onnan a csülkét, aztán szólnék a stewardessnek és csak utána öntenék :smiley:

1 Likes

Ez kb. állatorvosi bravúr volt egy ilyen pici állatnak nagyon kevés vére van, kockázatos bármilyen műtét, ezt egy kőszegi madármentő orvos mesélte.
Frosty megúszta :slight_smile:

2 Likes

Most komolyan miért kell ezt csinálni? :frowning:
Ez már a neveletlenség netovábbja, egyszerűen undorító, nem értem mit gondolnak egyesek.
Nekem ezután a kedvencem, mikor valaki a vonaton vágja a körmét csipesszel, és pattognak mindenfelé a darabok. Sajnos nem egyszer láttam már…

1 Likes

Nem tudom, nekem eszembe nem jutna odadugni a lábam más hónalja alá :smiley:
Valóban azt veszem észre a mindennapokban , hogy egyre több a neveletlen ember, simán betenném az oktatásba , általános iskola alsó tagozatba is az Illem, etikett órákat, ha már otthonról nem kapja meg azt az iránymutatást amire szükség van, akkor legyen lehetőség az iskolában megtanulni.
Nekem volt lehetőségem fél évig illemet tanulni, minden percét élveztem , nagyszerű kapaszkodó tud lenni társaságban ahol sok az idegen. Azt vettem észre, hogy nagyon sokat számít az udvariasság, a mosoly és a kedvesség, használom is munka közben a partnerekkel és a hétköznapokban is, kifizetődik :slight_smile:

7 Likes

:laughing::rofl::+1: mèg jò hogy vìzzel locsolta csak le, mondjuk egy colàtòl milyen jòl ragadt volna :rofl: èn lehet ràspricceltem volna a fertőtlenìtő zselèmet dinnyès illattal.

2 Likes

:rofl::rofl::rofl::rofl: dinnyés fertőtlenítővel, ez jó :rofl::rofl::rofl:

Igen vannak ilyen mini zselèk , zöldalmàs, dinnyès illattal , nemrèg kaptam . Èn csak a simàt szoktam venni.:grin:

Köszi a cikket! Én is az építőiparban dolgozom, hajrá nők mindenhol!! :slight_smile:

5 Likes

Hasonló munkakörben, mint a cikkbeli hölgyek?

http://nemluxustaska.hu/
Őket szeretném ajánlani Nektek, anyukámmal és egy barátnőmmel részt vettünk a kezdeményezésben , idén is lesz gyűjtés mi már készülünk rá. :slight_smile:

4 Likes

Követem már jó ideje instán, nagyon szuper ételfotókat tesz fel, pesze a bőrápolás és smink képek mellett.

5 Likes

Erdély egyik lélegzetelállító látnivalója. :slight_smile: Pár hét múlva megyünk nyaralni, többek között ez a terület is úticél lesz, ahol már jártam ugyan, de megunhatatlan. Aki esetleg arra jár, nagyon ajánlom. Felejthetetlen élmény, azt garantálni tudom. :slight_smile:

7 Likes

Jártam ezen az úton még 16 évesen, csodálatos tényleg. :slight_smile:

2 Likes

Én is kb 10 éve voltam utoljára. Most azért más lesz, mert én fogok vezetni. :see_no_evil:

2 Likes

:heart_eyes:
6 Likes

nagyon aranyosak :slight_smile:

3 Likes

Szeretem az ilyen tematikus összeállításokat és szívesen fotózom én is Budapest gyönyörűséges épületeit.

IMG_20210619_161650 IMG_20210619_161440

15 Likes

Húúú, de szééép! :star_struck: Tölts fel még ide, ha van ilyen képed! :heart_eyes:

1 Likes