Mit nekem úszó reggeli, anélkül is elfogadnék egy ilyen helyen nyaralást
Amilyen béna vagyok tuti beleborítanám az egészet a vízbe, de naaaaagyon tetszik.
Igazából se nem egészséges se nem fitt, ő már ezeken régen túljutott és a ló túloldalán van. Ha ránézek se ezek jutnak eszembe és ismerem a munkásságát, inkább abból indulok ki. De nem szeretnék vitát, én is sportolok és ő sajnos nem követendő példa senkinek.
Tényleg nagyon jól sminkel. Cuki kisfiú. Ugyanakkor nekem valahogy furcsán groteszk a sminkelt látvány. Érdekes, mert egyébként nem feltétlenül gondolom ezt egy sminkelt férfi láttán. Talán túl fiatal, és ehhez képest túl sok ez a smink. Csoda tudja.
Szerintem túl fiatal, szinte babaarca van, azért furcsa. Nekem is annak tűnik, de szerintem még egy túl fiatal lányon is ugyanúgy zavarna. Férfiakon egyáltalán nem zavar (pl. Robert Welsh szerintem baromi jól néz ki sminkben), kivéve ha vastag bajsza van az illetőnek és nagyon sok sminkben van, az engem már taszít nagyon.
Igen, igazad van. A gyerekszépségversenyes műsorok láttán is ugyanezt érzem. Amikor 4-8 éves kislányok néznek ki koravénül.
Szeretem az ilyen cikkeket, érdekesek.
Minden tiszteletem az övék, nagyon tetszik amit csinálnak, kreatív, maradandó , művészi
Én szó szerint a lépcsőn is szédülök és olvasás közben kihűlt kezem- lábam annyira tériszonyos vagyok
Tudom nem egy könnyed nyári téma , de hasznos lehet pár jótanács, hogy ne legyünk áldozatok.
Én ezt a retus dolgot sohasem értettem… azt se tudom , hogy kell képet filterezni.
Meg legfőképpen minek? Ez eredetileg nem arra volt szánva, ha a divatfotón picit ráncot vet a blúz akkor kiigazítsák? Hát nem óriási csalódás ha nem az jön szembe az utcán aki amúgy a képen is van? És nem attól csalódás, hogy nem úgy néz ki hanem mert a netes létezése hazugság.
Az eredeti miért nem jó? Nekem tetszik a 75 éves és korai 60- asnak látszó Vera, retus nélkül, elmebaj 30- ra retusáltatni magát ha valójában 75… Meg ha leül a tükör elé akkor nem látja , hogy valójában hogy néz ki és ez nagyon nem az amit tegnap kitett magáról…Vagy nincs senki körülötte, egy igaz barát, rokon vagy bàrki aki szólna, hogy kezdesz eltévedni…
Nyilván mindenki szeret szép lenni, tegnap napozás közben én is csináltam magamról 3 képet és azt küldtem el a barátnőimnek amin a legszebbnek láttam magam , miért nem lehet itt megállni ?
Arról nem beszélve, hogy ha valaki nem egy stabil érzelmi háttérrel rendelkező felnőtt, hanem testi és lelki fejlődésben lévő gyerek vagy kamasz , akkor nem biztos, hogy tudni fogja, hogy ez NEM A VALÓSÁG és ilyen testképeknek akar majd megfelelni bármi áron.
Nagyon féltem a fiatalokat… csak reménykedni tudok, hogy lecseng ez az insta dolog és nem hazug képekkel rendelkező emberek lesznek példaképek.
Bocs ha hosszú voltam de ezektől mindig kiakadok
Az ilyennek sajnos nem lehet szolni. Ha meg is teszed, megsertodik, mert szerinte nem viszi tulzasba a filterezest, sot te vagy irigy es a “beszolassal” le akarod huzni ot.
A kornyezetemben van ilyen szemely (tobb is) es tapasztalatbol mondom, hogy kar faradozni. Kozel 40-es no, de addig nem nyugszik, amig az arcabol nem marad mas, mint egy vilagito kek szempar egy fej formaju sima alapon.
Ez azért elég szomorú Mert az ilyen emberek nem szeretik önmagukat (nem elégedettek) és azt hiszik, hogy ezáltal jobbak/szebbek lesznek. Én csak sajnálatot érzek ilyenkor.
@Luiselotte, teljesen igazad van. Egyesek már nagyon túl tolják ezt a kép retusálás dolgot az ismerőseim körében is. Már minden csak a minél több likeról stb szól. Egy párkereső oldalon azért érdekes lehet a szituáció, mikor meglátják a filterek nélküli párok egymást :D. Vagy ha valaki több évvel korábbi képeket rak fel magáról
Azt gondolom előbb vagy utóbb csak szembejön mindenkivel az igazság. Egy felvont szemöldök, egy gúnyos mosoly vagy egy sajnálkozó pillantás képében.
Sajnálom őket, nagyon rossz lehet minden nap egy összetákolt eszménykép fogságában vergődni.Magasra teszik a lécet saját maguknak amit aztán csak virtuálisan ugranak át.
Azt hiszem maradok így ahogy vagyok, retus nélkül, ha karikás a szemem akkor felteszek egy napszemüveget .
Pff, én meg olyanokat szoktam látni, hogy vannak ilyen FB játékok, hogy pl. “hogy néznél ki filmsztárként”, és az abban készült képet tette ki valaki magáról utána profilképnek. Sőt, olyan szinten, hogy a családi képükről (anya, apa, gyerekek) kivágta a saját fejét, és helyette berakta azt.
Na az már tényleg köszönő viszonyban sem volt az eredeti arcához képest.
Ezt nem is értem, de komolyan…
Meg azt sem, hogy 70 évesen miért akar 25-nek kinézni? Mire jó az?
Arra is kíváncsi lennék, hogy vajon Donna Karan instájára jóhiszeműen került-e ki a kép?
Igen azon én is felvihogtam, hogy köszi Donna
@Luiselotte: Tökéletesen egyetértek! Csak magukat teszik nevetségessé… én is ki vagyok tőle, mikor teljesen más profilképek vannak fb-on/instán/társkeresőn. Szerintem nagyon kontraproduktív, mert ha meglátom élőben, úgyis az az első gondolatom, hogy “ja, Te igazából ilyen szarul festesz?!” és felteszem, ezzel nem vagyok egyedül…OK, hogy mindenkiről van előnyös vagy előnytelen fotó, persze, hogy az előnyöset választjuk, de ezek a filterek abszolút nevetségesek. Oda kéne tenni melléjük valami jelzést, hogy “a kép illusztráció”